söndag 18 oktober 2015

Veckans Wrestlingnyheter Är Alberto Del Rio på väg tillbaka till WWE?

Söndag kväll och en vecka kvar till WWE Hell in a Cell. Vi på bloggen lovar att försöka hålla er upptagna fram till dess. Det kommer flera DIVAS Revolution med Bruno, vi hoppas också få upp lite bilder och intervjuer från STHLM Wrestlings senaste gala med Frank Andersson och Beast och så självklart på fredag, tippning! Men först, lite nyheter från veckan med Trent.



8 kommentarer:

  1. Tack för ett trevligt nyhetsinslag som vanligt.
    Håller med om att Bubba Ray och Heyman låter väldigt lika. Några andra som låter ganska lika tycker jag är Kevin Sullivan och Superstar Billy Graham. Fast de är inte så aktuella nuförtiden...

    SvaraRadera
  2. Hoppas verkligen Del rio kommer tillbaks till WWE, jag saknar någon med hans karisma.

    Kolla gärna in Alex nya youtube klipp:
    https://www.youtube.com/watch?v=aNKTJzFKPKg

    SvaraRadera
  3. Del Rio är en bra brottare, men han gick aldrig hem hos mig som karaktär.

    SvaraRadera
  4. Tack för nyheterna. ja in med Del Rio han är en bra brottare och en bra Heel. de behövs alltid!

    SvaraRadera
  5. Tack för nyheterna. Jag hoppas på Del Rio.

    SvaraRadera
  6. Hej! Detta är inte relaterat till videon. Men vet någon om man kan köpa och kunna kolla på wwe network på en vanliga internethemsida här i sverige?

    SvaraRadera
    Svar
    1. WWE Network är tillgängligt i Sverige. Du behöver ett VISA- eller MasterCard-anslutet bank- eller kreditkort (Electron-kort går bra). Gå till wwenetwork.com och följ instruktionerna där.

      Det kostart 9,99 amerikanska dollar + moms i månaden, första månaden gratis (så du har en månad på dig att se om det fungerar ordentligt).

      Radera
  7. Jag hoppas alla har fått med sig att USA *inte* går över till vintertid i helgen och att Hell in a Cell därmed startar klockan 01:00 natt till måndag svensk vintertid!

    Se min sida för tablå i europeisk tid.

    SvaraRadera