söndag 4 oktober 2015

This Weeks Wrestling News WWE Touring Scandinavia?

Söndag och den allra bästa dagen i veckan eftersom ni får ert lysmäte av wrestlingnyheter mättat. Ni behöver inte oroa er för spoilers från Live At MSG, resultatet från galan och tippningen kommer upp på tis-onsdag. Här får ni istället fördjupa er i ganska tunga och intressanta nyheter och ni får också reda på vad Trent vet om WWEs planer att turnera i Skandinavien nästa år. Varsågoda, veckans höjdpunkt är här igen!12 kommentarer:

 1. Tack för trevliga nyheter!
  Tack vare WWE Network borde ju WWE ha koll på antalet nordiska prenumeranter och kanske göra en rimlig uppskattning av hur stort eller litet intresset för dem är här.

  SvaraRadera
 2. OJ OJ OJ säger jag bara! om WWE är på G till Sverige så kommer jag att bli överlycklig om jag säger så. Jag struntar om dom har det i Stockholm, jag tänker köpa biljetter i det fallet. får bara hoppas på att detta är sant.
  Jag tror också att Finn balor bara gjorde något roligt med tna. Han är ju så känd i NXT så varför skulle han vilja gå med tna överhuvud taget?
  Tack för nyheterna och det är bra trent att du kollar efter ledtrådar.

  SvaraRadera
 3. Wwe till Stockholm vore en höjdare!! Med vänlig hälsning, Jerry the king

  SvaraRadera
 4. Tack för nyheterna ��

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna! WWE till Stockholm vore fantastisk.

  SvaraRadera
 6. Tack för nyheterna! hade vart helt underbart om dom kom hit, men tror inte de kommer hända, intresset är för litet. Och om dom ska genomföra detta så måste dom bli garanterade att biljetterna säljs slut. Tyvärr finns de för få som är intresserade i Sverige, även om det skulle komma många från Finland. Men jag hoppas såklart!

  SvaraRadera
 7. Blir att boka biljetter samma minut de släpps om detta blir realitet

  SvaraRadera
 8. DET var härliga nyheter! Biljettbokning omgående om det blir en realitet!

  SvaraRadera
 9. Om dem kommer, så borde vi ha hela blogg gänget i samlad trupp och äga ut stället ;)

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 11. Tack för bra nyheter. Skulle bli extremt glad om wwe skulle komma till Stockholm Hade ju inte ens tvekat på att köpa biljetter

  SvaraRadera