tisdag 13 oktober 2015

DIVAS REVOLUTION, Bruno analyserar! Del 1

DIVAS REVOLUTION!

Ja, det har varit mycket snack om en revolution bland divorna. Men har det verkligen blivit så mycket bättre? Är det verkligen de bästa divorna som har plockats upp ifrån NXT? Jag har tittat på samtliga 30 divor som varit aktiva inom WWE och NXT under de första 9 månaderna 2015 och försökt att rangordna dom. En sådan tjej som Asuka återfinns alltså inte eftersom hennes första match för WWE gjordes i oktober. För att inte ta hela listan på en gång har jag valt att dela upp den i 10 delar där 3 divor presenteras per gång. Listan baseras bara på vad jag tycker, så givetvis får ni själva tycka till…
/Bruno (och en liten portion Trent).


30 - DASHA FUENTES (Dasha Gonzalez Kuret, 17 april 1988) 27 år, Orlando, FL.

Ni känner givetvis igen henne som ringannonsör och intervjuare backstage på NXT, men Dasha har också visat sig i ringen.

Innan WWE jobbade hon som fitnessmodell och tävlade i olika skönhetstävlingar. Hon har läst mikrobiologi och molekylärbiologi på universitetsnivå. Hon har varit aktiv inom simning, dykning och gymnastik innan en knäskada stoppade henne.
Hon skrev kontrakt med WWE 2014. Sin ringdebut gjorde hon i april 2015 där hon Dana Brooke och Becky Lynch förlorade mot Carmella, Alexa Bliss och Devin Taylor.
På NXT TakeOver: Unstoppable medverkade hon när Tyler Breeze gjorde sin entre.
Hon har inte gjort TV-debut i ringen ännu och det verkar som om hennes debut är den enda match hon gått inför publik.


KOMMENTAR: Med en enda match på meritlistan så får Dasha vara nöjd med plats 30.

FRAMTIDEN: Med sitt knä och att hon redan jobbar backstage ser jag det inte troligt som att vi får se så mycket av Dasha i ringen. Ja, förutom då hon står där och talar om för oss vilka andra det är som ska brottas. 

Trents kommentar: Men Bruno, ser man ut så där borde man väl ligga högre upp än plats 30? Mikrobiologi och molekykelä... Molekylelä... Moleklycke... äh, hon har för tusan varit fitnessmodell!

 

29 - GIONNA DADDIO (8 juni 1994) 21 år, Paramus, NJ.

Har jobbat på och stått modell för Hooters.
Gionna Daddio är verkligen hennes riktiga namn. WWE tyckte väl att det var tufft nog för de har låtit henne behålla det. Hon fick kontrakt med WWE 2014 och har under 2015 gått några matcher på NXT House Shows. Tyvärr har det inte blivit några TV-sända matcher. Det närmaste är en mörk match innan en NXT-sändning där hon förlorade mot Sasha Banks.
Men vi har faktiskt sett henne. På NXT TakeOver: Rival spelade hon ett fan som slängde sig om halsen på Tyler Breeze. Och på NXT TakeOver: Unstoppable var hon en av tjejerna vi såg när Tyler Breeze gjorde sin entré.

 
KOMMENTAR: Det blir svårt att kommentera henne bara för hennes påhopp på Breeze. Så hennes placering baserar sig bara på antalet matcher på House Shows.

FRAMTIDEN: Hon kan mycket väl bli ett namn för framtiden. Men tjejer med modellbakgrund brukar sällan nå hela vägen fram så jag skulle inte lägga några pengar på att vi får se henne som Divas Champion. 

Trents kommentar: Men ärligt Bruno, plats 29? Det är bara för att hon inte slängde sig över dig! Borde vara betydligt högre upp, hon har ju jobbat på Hooters och ser ju ut att kunna brott... Ja, hon ser bra ut i alla fall!

 

28 - DEVIN TAYLOR (Brittany Christine Fetkin, 163 cm, 52 kg, 3 februari 1988) 27 år, San Diego, CA.

 
Vi har alla sett henne backstage på NXT, men hon brottas också på NXT House Shows. Hon är halvjapan, pratar flytande spanska och är utbildad journalist. Hon har en bakgrund som fotbollsspelare och hon var med och spelade Youth World Cup när det gick i Sverige 1995.
Hon skrev kontrakt med WWE 2013. I november började hon som backstage-intervjuare och har jobbat som det samtidigt som hon tränat. Hon gjorde sin debut på ett NXT Live Event i juni 2014 där hon förlorade mot Carmella.
Hon var med i amerikanska versionen av The Bachelor 2015 där hon åkte ut i första avsnittet.
Hon har inte gått några TV-sända matcher. Det närmaste är en mörk match innan en NXT-inspelning som hon förlorade mot Dana Brooke.


KOMMENTAR: Jag har verkligen inte sett något med henne alls, men jag vet att hon gått ett flertal matcher på NXT House Shows.

FRAMTIDEN: Jag trodde att WWE var nöjda med henne backstage och att hon får stanna där tills de hittade en riktigt bra angle som de kunde använda hennes brottningskunskaper i. Men för bara några dagar sedan (9 oktober) så sades hennes kontrakt upp. Bye Girl!

Trents kommentar: Men skärp dig nu då Bruno, plats 28? Hon har ju varit i Sverige! Borde verkligen vara betydligt högre upp, minst plats... Jaha, har hon fått sparken? Tja, plats 27 då!

 

6 kommentarer:

 1. Har ingen aning om vilka dessa brudar är, så ingen kommentar. Men ja älskar Brunos analyser. Så tusen tack!

  SvaraRadera
 2. En lista! We want more listor! Listor är toppen! Heja B&T!

  Tjejerna har verkligen börjat visa framfötterna (vilket är bättre än att de visar av andra saker på framsidan) och Iron Man-matchen på Respect var ju så överj***a bra, helt klart en kandidat till årets match! Synd bara att de var dabblade till slutet så som de gjorde, de borde hållt lite bättre koll på klockan där...

  Vi vill se^H^H läsa mer!

  SvaraRadera
 3. Bra idé med lista! Ser fram emot resten!

  SvaraRadera
 4. Kanonbra och roligt med lista. Fast jag vet inte vilka dessa divor är... hade varit ännu roligare som filmklipp!

  SvaraRadera
 5. Spännande att följa denna lista! Med vänlig hälsning, Jerry the king

  SvaraRadera
 6. Trevlig serie du har startat Bruno, som är en mycket god idé :) när divorna är så otroligt ointessanta, är de väldigt bra att du gör en fakta serie om dem.

  SvaraRadera