torsdag 15 oktober 2015

DIVAS REVOLUTION, Bruno analyserar Del 3

24 - JASMIN (Nhooph Al-Areebi, 157 cm, 51 kg, 23 november 1994) 20 år, Toronto, Kanada.


Jasmin har föräldrar med arabiskt ursprung och har gått sjukvårdsutbildning. Hon har dessutom gått cirkusskola.
Hon gjorde sin debut i januari 2013 och har brottats i små förbund runt om i Kanada och USA.

Hon skrev på för WWE i mars 2015 och gjorde debut i ringen 20 juni på en House Show där hon, Alexa Bliss och Lina (Nia Jax) vann mot Carmella, Devin Taylor och Cassie (Peyton Royce).
Hennes finishers är en Moonsault (som hon kallar Arabian Night) och en Inverted Legdrop Bulldog in i en Splitlegged Pin (som hon kallar Magic Carpet Ride).

Hon har inte gått några TV-sända matcher ännu. Det närmaste är en mörk match innan en NXT-sändning där hon förlorade mot Jasmin.
Hon har redan varit i blåsväder då fans har hittat flera år gamla twitterkommentarer med rasistisk ton. WWE säger att någon annan använt hennes konto och hon själv har bett om ursäkt och säger att det var dåligt omdöme att dela sitt twitterkonto med någon annan.


KOMMENTAR: Hon har ännu inte gått speciellt många matcher i NXT. Jag har inte sett henne brottas speciellt mycket, men vad jag har förstått är hon väldigt smidig. Har ni sett Trish Stratus utföra sitt MaTrish-move? Den gör hon också.
FRAMTIDEN: Hon kan brottas och har en bakgrund. Det enda som kan hindra henne är det där med twitter. Och det är därför hennes ranking blir som den blir.

Trents kommentar: Blir ju mer och mer upprörd över Brunos totala brist på kunskap gällande kvinnlig wrestling, räcker ju med att titta på denna för att förstå att hon hör till toppen. Jag säger bara "Splitlegged"! Vadå i ett grepp? Äh, du vet inte vad du pratar om!23 - CAMERON (Ariane Nicole Andrew, 167 cm, 54 kg, 3 november 1987) 27 år, Los Angeles, CA.


Under sin skoltid var Cameron aktiv inom friidrott, terränglöpning och teater. Hon har tagit examen inom business marketing och psykologi och efter skolan jobbade hon som beteendeterapeut för autistiska barn.
2011 deltog hon i WWE Tough Enough och var den första att åka ut. Hennes brist på erfarenhet sades vara orsaken. Men allvarligt, var det inte hennes svar när Steve Austin frågade om hennes favoritmatch genom alla tider? Melina vs Alicia Fox.
Konstigt nog fick hon direkt kontrakt med WWE när hon åkte ut. Hon fick börja i FCW under namnet Cameron Lynn. Hennes första match var en 8-woman-battle royal där hon åkte ut först. Efternamnet tappade hon inte förrän hon kom till WWE/NXT.
I januari 2012 gjorde hon sin WWE-debut när hon och Naomi dansade in ihop med Brodus Clay som The Funkadactyls. I december samma år gjorde hon sin WWE-debut i ringen i Santa’s Little Helpers battle royal där Naomi vann.
I februari 2014 på Elimination Chamber fick hon sin första Divas Championship-match mot AJ Lee. Cameron vann, men på DQ.
I juli 2014 slutade samarbetet med Naomi och de hade en kortare fejd.
Under 2013-2015 var hon en av huvudkaraktärerna i Total Divas första 3 säsonger och under den fjärde var hon en återkommande gäst.
Hennes finisher är en Standing Tornado DDT eller en Snap DDT som hon kallar för Girl Bye.
Ihop med Naomi i The Funkadactyls utförde de en dubbel Split-legged Legdrop som finisher. Det var väl under en sådan i en singelmatch som hon skrek till domaren att han skulle börja räkna. Felet var bara den att Cameron hade sin motståndare liggandes på mage.


KOMMENTAR: Hon har inte gått någon TV-sänd match sedan april i år. Anledningen är väl helt enkelt den att hon inte passar in i Divas Revolution-vinkeln. Fast hon har inte gått någon ickesänd match sedan början av augusti heller. I september tog hon ledigt från WWE för att starta upp en antimobbningskampanj vid namn ”Wrong #”.
 

FRAMTIDEN: Just nu ser det inte bra ut för Cameron. Hon är helt enkelt inte bra nog för att tillhöra eller tillföra Divas Revolution. Medan ni väntar på henne kan ni väl lyssna på de 2 låtarna som hon under eget namn, Ariane Andrew, har spelat in. ”Bye Bye” feat Ice och ”Wrong Number” feat Lovely.

Trents kommentar: Brunos mobbning av kommande main eventers måste stoppas. Har han sett hur smidig denna varelse är, hur hennes väna varelse kan böja sig åt alla håll och kanter? Nä, han har säkert inte tittat på Total Divas och gör man inte det kan man ju inte förstå hur denna kvinna utvecklats på rätt sätt! Det här är tittgo... wrestling på hög nivå!22 – BLUE PANTS (Leva Bates, 157 cm, 52 kg, 21 maj 1983) 32 år, Madisonville, KY.


Hon har läst teater, radio/TV-produktion och dans.
Blue Pants gjorde sin wrestlingdebut redan 2006 och har ända fram till WWE fick klorna i henne brottats under sitt eget namn Leva Bates.
Bates har gjort 3 korta inhopp i TNA. 2008 antog hon Awesome Kongs $25.000-utmaning och förlorade. 2011 förlorade hon en try-out mot Isis the Amazon. 2012 hjälpte hon Aces & Eights att kidnappa Sting och Hulk Hogan.
Hon är fortfarande ett stort namn i de stora tjejförbunden Shimmer (Chicago) och SHINE (Florida).
Hennes NXT-debut var i oktober 2014 där hon förlorade till den debuterande Carmella. Det var då som hon fick sitt namn Blue Pants. Enzo Amore och Colin Cassady hade lovat ”frisören” Carmella en match och de skakade fram en lokal förmåga (Bates) som de inte kunde namnet på utan kallade henne för Blue Pants. Publiken tog namnet till sig och på den vägen är det. Sin första vinst på NXT fick hon i januari i år när hon och Carmella möttes en tredje gång.
På NXT TakeOver: Brooklyn kom hon ut för att hjälpa The Vaudevillains med Alexa Bliss. Tack vare Blue Pants blev The Vaudevillains NXT Tag Team Champions den kvällen.
Man kan få se henne avsluta matcherna med Critical Confirmation (Double knee facebreaker), Dinner to Go (Seated senton) och Superhero Kick (Superkick).


KOMMENTAR: Här snackar vi om en massa erfarenhet, men jag har jättesvårt för henne. Hennes höga sparkar ser bara långsamma och snälla ut. NXT har många bättre tjejer.
FRAMTIDEN: Bates är ett stort namn i de små förbunden, och publiken på NXT gillar henne. Hon kommer säkert att gå långt, helst skulle jag se henne gå jättelångt bort. 

Trents kommentar: Framför allt borde hon vara långt fram på listan Bruno! Gult och blått, en midja att beundra, jag menar, en jävel på midjegrepp eller något sådant. Högre upp din klant!

4 kommentarer:

 1. Blue pants fick la ett tack o hejdå precis. tydligen inget att ha, inte dom andra heller. Bruno kan detta här :)

  SvaraRadera
 2. Mr Bruno Arvidsson16 oktober 2015 10:08

  Idag blev det klart att Jasmin byter namn. Så när vi väl får se henne på NXT kommer hon att kallas för Aaliyah.

  Vad säger du om det Trent?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett namn spelar väl inte så stor roll Bruno, det är ju hennes brö... wrestlingskills som är viktiga!

   Radera