söndag 11 oktober 2015

This Weeks Wrestling News Halloween Cancelled?

Åter igen får ni del av nyheterna från wrestlingvärlden och det är bara att slänga sig över dem. På tisdag/onsdag har ni också att se fram emot resultaten från tippningen till senaste NXT-galan. Mer? Ja, vi har faktiskt ett par klipp av allehanda slag som dyker upp i veckan så håll utkik.6 kommentarer:

 1. Tack för nyheterna. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna :) ska bli intressant när man kan laddar ner lite global force och se vad det är. TNA talent år väl vandra över till JJ om det börjar krisa sig.
  Ser fram emot t-shirt klippet, ska dock icke till Malmö :(

  SvaraRadera
 3. Tack för nyheterna Trent :)

  SvaraRadera
 4. det vore ok om tna brottare kom till nxt som nya karaktärer. inte som dom var i tna. visserligen, före detta wwe brottare har gjort samma sak inom tna men det känss fel på något vis.
  Hur tycker du trent att dolph ziggler blir en shawn michaels? den biten vill jag veta mer om. Jag tycker att dolph ziggler alltid har överdrivit sig. en vanlig monkeyflipp blir till en 450 splash för honom.

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna. Hoppas Jeff Hardy är på ingång snart då, tror han skulle lyfta NXT ännu ett steg

  SvaraRadera
 6. Tack för klippet, trodde du skulle säga Bruno där i början, inte Barrett... Menmen.

  Någon mer som köpte Wrestlemaniabiljetter i släppet på tisdagen? Jag hade räknat fel på tidszonerna och var lite sent ute, men fick tag i en "platinum"-biljett.

  SvaraRadera