onsdag 28 oktober 2015

DIVAS REVOLUTION, Bruno analyserar Del 6

15 - CARMELLA (Leah Van Dale, 165 cm, 50 kg, 23 oktober 1987) 28 år, Worchester, MA.


Carmella har tagit examen i marknadsföring och började som cheerleader för New England Patriots efter skolan. Efter det sökte hon, och blev antagen, till Los Angeles Lakers dansteam.
Hon är certifierad fitnessinstruktör och personlig tränare. Hennes pappa Paul Van Dale brottades som en jobber i WWE på 90-talet. I juni 2013 skrev hon på för WWE. Sin första match gick hon i juni 2014 och där vann hon mot Devin Taylor. Hon gjorde debut i NXT i september 2014 som frisör i ett segment ihop med Enzo Amore och Colin Cassady. Två veckor senare stötte hon åter på Amore & Cassady och berättade att hon blivit av med jobbet som frisör tack vare deras agerande senast och att hon nu behövde ett nytt jobb. I oktober gjorde hon TV-debut i ringen när hon vann mot Blue Pants.Hennes finisher är en modifierade Figure-4-Necklock. Inte för att det något med något att göra, men bara så ni vet så är Carmella vänsterhänt.


KOMMENTAR: Jag säger som Enzo Amore: ”And this right here, this is Carmella, and she’s hot as hell, and you can’t teach that!”. Jag gillar hennes stil och jag tycker att hon är helt ok på micken. Hon kanske är lite liten jämfört med de andra tjejerna.
FRAMTIDEN: The Princess of Staten Island funkar otroligt bra ihop med Amore & Cassady i NXT, men om det kommer att fungera i WWE är jag mer osäker på. Jag skulle gissa på att Carmella får det svårt bland de stora tjejerna.

TRENTS KOMMENTAR: Jag har lite svårt att ta ögonen från den nedersta bilden i detta inlägg, man ser ju all... att hon kan brottas där, säkert. Att Bruno lagt Carmella på en nedvärderande femtonde plats är ju ett skämt, Carmella borde ligga någon annanstans!

 

14 - BAYLEY (Pamela Rose Martinez, 168 cm, 54 kg, 15 juni 1989) 26 år, Newark, CA.

 

Som ung hade hon ett stort wrestlingintresse och i april 2008 som 18-åring började hon träna wrestling. Hon gick sin första match för Big Time Wrestling (Norra Kalifornien) i september 2008. Sina första år brottades hon som Davina Rose. Förutom BTW var hon också stor i tjejförbunden SHINE och Shimmer.
Hon skrev kontrakt med WWE i december 2012.
Sin första match i NXT i januari 2013 på en House Show brottades hon maskerad och kallades för Luchadora. Det var bara den matchen som hon var maskerad.
Sin TV-debut gjorde hon i februari 2013 och förlorade då mot Paige.
Det var i juni 2013 som hon tog till sig den karaktär hon har än idag. En naiv tjej som älskar wrestling.
I juli 2013 gick hon sin första TV-sända titelmatch (hon hade förlorat en mot Paige på en House Show innan), och då gällde det WWE Divas Championship och AJ Lee. Matchen gick på en NXT-sändning och AJ vann.
Inte förrän i augusti fick hon sin första TV-sända vinst, när hon och Charlotte slog Aksana och Alicia Fox. Hennes första TV-sända singelvinst kom i november 2013 mot Summer Rae.
I september 2014 på NXT TakeOver: Fatal-4-Way fick hon en titelmatch igen och nu var det Charlotte som behöll sitt NXT Women’s Championship. Bayley förlorade även sin andra chans mot Charlotte dagen efter.
I februari 2015 på NXT TakeOver: Rival hade Bayley chansen igen i en Fatal-4-Way. Charlotte förlorade här sin titel, men det var till Sasha Banks.
Hon var borta 1 månad på grund av en bruten hand i juni/juli.
I augusti 2015 på NXT TakeOver: Brooklyn skrev hon historia när hon blev den 4:e tjejen någonsin som vunnit NXT Women’s Championship.
Hennes finisher är en Belly-to-Belly Suplex som hon kallar för Bayley-to-Belly Suplex.

 

KOMMENTAR: Jag tycker helt klart att det här för tillfället är WWE’s mest överskattade diva. Hennes finisher Bayley-to-Belly utförs ofta så dåligt att jag mår illa av att se hennes matcher. Hellre då att hon vinner på sin Scissored Armbar, precis som i sista fallet mot Sasha Banks i Iron Man-matchen.
FRAMTIDEN: Otroligt populär tjej (bland alla utom mig) som fungerar sjukt bra som face. Det är bara en kortare tidsfråga innan hon är uppe och slåss om WWE Divas Championship. 

TRENTS KOMMENTAR: Jag skulle bara vilja krama Bruno, riktigt hårt till han blev blå och inte kunde andas! Bayley, hon sprider ju leenden och kramar överallt och tänk bara att få bli kramad av henne, eller jag menar, hon är ju NXT-mästare, minst topp tio, minst!

 

13 - EMMA (Tenille Averil Dashwood, 165 cm, 60 kg, 1 mars 1989) 26 år, Melbourne, Australien.Emma började träna wrestling redan som 13-åring, hon hängde helt enkelt med sin storebror Jake.
2005 brottades hon i PWA (Australien) som Valentine, men en svår axelskada satte stopp för henne.
2007 flyttade hon till Calgary i Kanada och började träna med Lance Storm.
I maj 2009 reste hon till USA och började i Shimmer som Tenille Tayla. I ECCW (Vancouver, Kanada) brottades hon under sitt eget namn Tenille Dashwood. I Prarie Wrestling Aliiance (Edmonton, Kanada) brottades hon som Tenille Williams.
I mars 2011 skrev hon kontrakt med WWE, men innan något hände såg hon till att operera sin axel.
I juni 2012 började hon träna hos WWE’s utvecklingspartner FCW.
I oktober 2012 TV-debuterade hon i NXT och förlorade mot Audrey Marie. Det var här som hon tog sig namnet Emma.
I januari 2013 som debuterade Emma sin gimmick som en korkad och klantig dansös. Något hon blev väldigt populär för.
Första TV-sända vinsten kom i mars 2013 mot Bayley.
I juni 2013 tog hon sig hela vägen till finalen när NXT skulle utse sin första Women’s Champion. Det var Paige som vann matchen.
Emma har bara haft två TV-sända titelmatcher till i sin karriär. Den första var på NXT ArRIVAL (februari 2014) där hon förlorade mot Paige. Och den andra var på Wrestlemania XXX (april 2014) när hon och 12 andra divor försökte ta WWE Divas Championship ifrån AJ Lee utan att lyckas.
I januari 2014 började Emma dyka upp i publiken på RAW. Det slutade med en fejd med Summer Rae och någon typ av kärlekshistoria med Santino Marella.
I juni 2014 fick hon sparken i några timmar. Hon missade att betala för ett iPad-fodral när hon använde en självbetjäningsmaskin på Walmart. WWE sparkade henne faktiskt, men de insåg väl sen hur löjlig händelsen var.
I januari 2015 tog hon sig tillbaka till NXT där hon blev heel och allierade sig med Dana Brooke.
Hennes finisher är oftast en Diving Crossbody eller ett Emma Lock (vilket egentligen heter Muta Lock).
I september i år startade hon upp en matlagningsshow på YouTube: Taste of Tenille.KOMMENTAR: Här finns mycket kunskap, men det kommer att ta ett tag till att tvätta bort alla såpbubblor och pajasstämpeln.
FRAMTIDEN: Jag tror att Emma behöver en ny push och en ny gimmick för att komma längre. Hon kommer att leverera bara hon får chansen. 

TRENTS KOMMENTAR: Emma har ju visat att hon kan allaredan, hon kan massor! Jag har sett henne ett flertal gånger när hon går in och gör sin något underfundiga dans och sedan har hon verkligen tagit tag i matcherna hon har varit med om genom att... att... att göra en massa och se bra ut, alltså, med det hon gör alltså, menar jag, tror jag! Äh, Bruno, du är en kvinnohatare, sluta med det, genast och se till att Emma kommer dit hon förtjänar!


2 kommentarer:

  1. Emma mot Paige på Arrival var en toppmatch, så hon kan verkligen leverera om hon får chansen. Bayley har ju bevisat att hon också kan, men det behövs rätt motståndare. Carmella vet jag inte riktigt om jag tror lika mycket på, men då får man väl säga att hon har potential, då...

    SvaraRadera
  2. Håller med Trent! Bayley borde vara topp 5 lätt, Bayley och Sasha är framtiden. fattar inte hur du kan hitta 13 st bättre än Bayley detta måste ju vara ett skämt!

    SvaraRadera