onsdag 21 oktober 2015

DIVAS REVOLUTION, Bruno analyserar Del 5

18 - BILLIE KAY (Jessica McKay, 173 cm, 60 kg, 23 juni 1989) 26 år, Sydney, Australien.
Hon har brottats som Jessie McKay och bara Jessie i NXT innan hon fick sitt nuvarande namn.


Född i Australien och gick i samma skola som Peyton Royce. Hon gjorde debut redan 2007 och är tränad av Madison Eagles. I USA har hon brottats i många småförbund och mestadels i tjeförbundet Shimmer (Chicago). Hon har även gått matcher för Ring of Honor och Chikara.
Hon gjorde sin Tryout för WWE när de besökte Melbourne 2014. I April 2015 skrev hon kontrakt med WWE. Hon gjorde sin TV-debut 23 april där hon förlorade mot Bayley. 13 augusti debuterade hon sin ”nya karaktär” Billie Kay i en match mot Dana Brooke som hon förlorade.
Hennes finisher är en Sitout Uranage (hon kallar den Boyfriend Stealer). Tänk er Matt Hardys Side Effect så är ni nära.
Under sitt riktiga namn har hon gått TV-sända matcher på NXT och förlorat mot Bayley och Becky Lynch.
Som Billie Kay har hon förlorat mot Dana Brooke och Eva Marie. Ihop med Peyton Royce har hon också förlorat mot Dana Brooke och Emma.
Hon är 2-faldig mästarinna i PWWA (i Australien).


KOMMENTAR: Hon har gått ett par matcher på NXT. Hon väntar fortfarande på sin första vinst, men som det är nu så är hon bara en kvinnlig jobber. Hon är duktig och har gått massvis matcher på NXT House Shows.
FRAMTIDEN: Här har vi en tjej som kan brottas. WWE har bara inte hittat ett bra sätt att använda henne på ännu. Hon får helt enkelt hoppas på en turne till Australien och se till att ta chansen när hon får den.

TRENTS KOMMENTAR: Har man ett namn som "Boyfriend Stealer" på sin finisher så bör man väl ändå ligga högre upp på listan. Och ser man dessutom ut... jag menar, kan man dessutom brottas som denna australiska amazon, ja, då är 18 väl alldeles för lågt.

 

17 - PEYTON ROYCE (Cassandra McIntosh, 170 cm, 60 kg) Sydney, Australien.
När hon presenteras sägs det att hon är från Bitchville, Australien. Hon har brottats som K.C. Cassidy, Cassie MacIntosh och bara Cassie i NXT innan hon fick sitt nuvarande namn.

 

Född i Australien och gick i samma skola som Billie Kay. Flyttade till Kanada för att träna med Lance Storm och bor numera i Orlando, FL. Hon gjorde debut redan 2009 i Pro Wrestling Women’s Alliance (i Australien) som KC Cassidy. Och redan här gick hon flera matcher mot Billie Kay. I USA har hon bland annat gått matcher i de stora tjejförbunden Shimmer (Chicago) och SHINE (Florida).
Hon gjorde sin Tryout för WWE när de besökte Melbourne 2014. I April 2015 skrev hon kontrakt med WWE. Hon gjorde sin TV-debut 23 april där hon förlorade mot NXT Women’s Champion Sasha Banks. 9 september debuterade hon sin ”nya karaktär” Peyton Royce i en match mot Carmella där hon tyvärr förlorade.
Hennes finisher är en Legsweep DDT, vilket är en DDT där hon låser benen på motståndaren innan.
Under sitt riktiga namn har hon i tur och ordning gått TV-sända matcher på NXT och förlorat mot: Sasha Banks, Charlotte, Dana Brooke och Eva Marie.
Som Peyton Royce har hon förlorat mot Carmella. Ihop med Billie Kay har hon också förlorat mot Dana Brooke och Emma.

 

KOMMENTAR: Hon har gått ett par matcher på NXT. Hon väntar fortfarande på sin första vinst, men som det är nu så är hon bara en kvinnlig jobber. Hon är duktig och jag tror helt klart att hon är ett namn för framtiden.
FRAMTIDEN: Här har vi en tjej som kan brottas. WWE har bara inte hittat ett bra sätt att använda henne på ännu. Hon får helt enkelt hoppas på en turne till Australien och se till att ta chansen när hon får den. 

TRENTS KOMMENTAR: Fy sjutton alltså, Bruno är pantad! Titta bara, titta bara på denna perfekta varels... brotterska. Hon låser benen på sin motståndare, kan du tänka dig att denna lilla lä... wrestler låser benen runt dig? Jag menar, utför grepp, och sådant, ja ni vet! Högre upp Bruno, högre upp!

 

16 – DANA BROOKE (Ashley Mae Sebera, 160 cm, 57 kg, 29 november 1988) 26 år, Seven Hills, OH.

 

Dana höll på med simhopp ett litet tag, men det stora är hennes 18 år som gymnast. Skadorna hon ådrog sig fick henne att ge upp gymnastiken för att tävla inom fitness och bodybuilding istället. Hon har där haft stora framgångar både som amatör och proffs.
I juni 2013 skrev hon kontrakt med WWE. Hon skickades till NXT och fick namnet Dana Brooke.
Sin debutmatch gjorde hon i september 2014 där hon och Sasha Banks vann mot Alexa Bliss och Bayley.
Sin TV-debut gjorde hon i februari i år i en match där hon slog Blue Pants.
Hennes finisher är en Samoan Driver. Man har motståndaren på axlarna som i en Attitude Adjustment. Sen fäller man istället motståndaren framåt samtidigt som man sätter sig ner så att motståndaren landar framför.


KOMMENTAR: Hon är stark, rörlig och helt OK på micken. Hon är helt enkelt The Total Diva. Eller vänta nu, det är ju så hon säger själv. Jag ser bara hur hon kommer att spela Kalle Ankas tjej i nästa film från WWE Studios.
FRAMTIDEN: Dana har inte riktigt allt ännu (förutom läpparna då), men jag tror faktiskt att hon kommer att bli ett namn att räkna med om några år. Hon behöver helt klart mer erfarenhet i ringen.

TRENTS KOMMENTAR: Än en gång, jag förstår inte hur Bruno tänker! Fitness, bodybuilding, stark, rörlig och läppar att dö fö... jag menar, en krop... eh, ett rörelsemönster att beundra, eller, ja va f-n, hon ska högre upp på listan helt enkelt!
 

1 kommentar:

  1. Det syns ju verkligen att NXT faktiskt satsar på kvinnorna nu, med så många duktiga brottare som kommer in och faktiskt får brottas. Det var inte alls många år sedan det inte hade gått att göra en topp 30-lista helt enkelt för att de inte hade 30 kvinnliga brottare.

    Hmm, 30 namn. Tänk om vi kunde få se en Royal Rumble med bara damer nästa år? Nåja, det kommer väl aldrig att ske :-)

    SvaraRadera