tisdag 20 oktober 2015

DIVAS REVOLUTION, Bruno analyserar Del 4

21 – SUMMER RAE (Danielle Moinet, 178 cm, 54 kg, 28 november 1983) 31 år, Manhasset, NY.


Innan WWE började Summer spela amerikansk fotboll 2008 i Lingerie Football League. Ja, dom spelade fotboll i underkläderna. Summer spelade för Chicago Bliss och var cornerback och lagkapten. Hon spelade sin sista match i juni 2011.
I november 2011 skrev hon kontrakt med WWE. Månaden efter började hon i FCW som manager för Abraham Washington. Hon jobbade som ringannonsör och i mars 2012 blev hon General Manager för FCW.
Sin första match gick hon i april 2012 där hon förlorade en triple threat där hennes motståndare var Sofia Cortez (Ivelisse Velez) och Paige.
När FCW upplöstes blev hon ringannonsör i NXT. I januari 2013 började hon fejda med Paige eftersom hon var avundsjuk på hennes popularitet och framgång.

När den första NXT Women’s Champion skulle utses slog Summer ut Sasha Banks i turneringens första omgång. Banks och Summer bildade senare Tag Team (Beautiful Fierce Females, BFFs).
Sin WWE-debut gjorde Summer i april 2013 som Fandangos danspartner. Ett år senare gjorde Fandango slut via twitter, vilket var ganska lämpligt eftersom Summer då skulle spela in The Marine 4 med The Miz.
Under 2015 har det mest handlat om hennes samarbete med Rusev där hon sett ut som en Lana-kopia. Hon friade till Rusev på TV, men gjorde slut veckan efter när det kom fram att Rusev och Lana förlovat sig på riktigt. What?
Hennes finisher är en Inverted Legdrop Bulldog (hon kallar den Summer Crush).
Säsong 2 och 3 tillhörde hon huvudkaraktärerna i Total Divas och under fjärde säsongen gjorde hon flera gästspel.


KOMMENTAR: Hon gick sin senast TV-sända match i juni där hon förlorade mot Naomi och efter juli finns det inga registrerade matcher på henne alls. Men Summer har ju haft fullt upp och fått mycket tid på RAW och SmackDown.
FRAMTIDEN: Just nu är det svårt att säga. Hennes uppbrott från Rusev gör att vad som helst kan hända. Antingen försvinner hon helt ett tag eller så börjar hon nu brottas som face i WWE eller så går hon tillbaka till NXT och brottas eller också börjar hon och Lana att fejda. Det sistnämnda vore väl det mest roliga, men också det mest otroliga.

TRENTS KOMMENTAR: Inte ens topp 20 Bruno, inte ens topp 20? Är du inte klok, Summer har ju allt man kan önska sig av en kvi... brottare! Hon kan ju göra både clotheslines och... och... och så är hon ju ledig nu när Rusev dumpat henne! Skärp dig, sluta nedvärdera alla dessa vackr... duktiga kvinnor!

 

20 – TAMINA SNUKA (Sarona Snuka-Polamalu, 175 cm, 68 kg, 10 januari 1978) 37 år, Vancouver, WA.


Taminas ursprung är från Fiji och Samoa. Hon är frånskild och har 2 döttrar.
Hon skrev kontrakt med WWE 2009 och hon gick sin första match i FCW som Sarona Snuka i mars 2010. En match där hon och Liviana (Maxine) förlorade mot Aksana och Courtney Taylor. Redan från sin andra match bytte hon sitt namn till Tamina.
I maj 2010 gjorde hon och The Usos WWE-debut när hon var deras manager på RAW.
I februari 2012 på Elimination Chamber fick hon sin första WWE Divas Championship match där hon förlorade mot Beth Phoenix.
I augusti 2012 skadade hon ryggen i en match och var borta i 3 månader.
I februari 2013, återigen på Elimination Chamber fick hon ännu en titelmatch om Divas-titeln. Även denna förlorade hon och motståndet stod Kaitlyn för. Första halvåret 2013 hade Tamina inte mindre än 36 titelmatcher mot Kaitlyn på House Shows och förlorade varenda en.
I september 2013 började hon som AJ Lees bodyguard.
Under 2014 hade hon en titelmatch mot AJ Lee ihop med ytterligare tolv divor på WrestleMania XXX. På Extreme Rules hade hon en titelmatch mot Paige. Efter det hade hon ytterligare 5 titelmatcher på House Shows mot Paige.
I juni 2014 skadade hon knät och var borta i 11 månader.
Under 2015 har hon haft 5 titelmatcher mot Nikki Bella på House Shows och sedan fick hon ju hoppa in i Triple Threat-matchen om Divas-titeln på The Beast in the East när Naomi fick förhinder.
I juli 2015 startade The Divas Revolution. Ihop med Naomi och Sasha Banks bildar Tamina Team B.A.D. (Beautiful and Dangerous).
Hennes finisher är en Superfly Splash som hon ärvt av sin pappa Superfly Jimmy Snuka.
Hennes bror James har brottats i WWE som Deuce och Sim Snuka.
Hon hade en mindre roll i storfilmen Hercules där The Rock har huvudrollen. 


KOMMENTAR: Tamina är väl verkligen den divan som blev helt fel när The Divas Revolution startades upp i 3 stycken 3-Divas-stall. Eftersom jag har henne placerad så här långt ner på listan förstår ni att jag inte alls är förtjust i hennes stil.
FRAMTIDEN: Med sina 37 år tillhör Tamina de ”gamla” Divorna i WWE. Men hon är stor och fungerar som bodyguard alternativt monster, men jag vill inte se fler singelmatcher för henne. Frågan är om inte Nia Jax kommer att ta jobbet ifrån Tamina. I värsta fall, ja verkligen värsta, så får vi en fejd mellan dessa två i början av 2016.

TRENTS KOMMENTAR: Någonting måste ju helt enkelt vara fel med Bruno, jag förstår inte vad det är han tittar efter. Här har vi en person som förutom att hon är dotter till en legend, Superfly Jimmy Snuka, och kusin till The Great One The Rock också kan en massa saker som... som... som en massa helt enkelt! Den du med smör på, jag menar, den du i en tuff fight i ringen. Högre upp!19 – SARAH DOBSON (Sarah Bridges, 165 cm, 63 kg, 9 september 1993) 22 år, Jeffersonville, IN.

Putting the FUN in DysFUNctional! Crazy Mary Dobson.


Hon är mest känd som Crazy Mary Dobson och tillhör ett av de stora namnen i tjejförbunden Shimmer och SHINE.
Hon gjorde sin wrestlingdebut i november 2011.
1 september 2014 var hon med på RAW som The Miz makeup-artist.
I april 2015 gjorde hon NXT-debut när hon förlorade en match mot Becky Lynch.
I september gjorde hon sin andra match när hon förlorade mot Bayley.
Hon håller just nu RPW (Resistance Pro Wrestling) Women’s Championship.


KOMMENTAR: Hon tillhör inte NXT utan har bara lånats in. Båda matcherna som hon gått för NXT har visats på TV. Med tanke på att senast var nu i september kanske vi kan hoppas på en fortsättning och ett kontrakt för Sarah.
FRAMTIDEN: Hon kan brottas och är känd för sina Death-matches. Det vore kul om WWE gav henne ett kontrakt och lät henne göra det hon är bra på.


TRENTS KOMMENTAR: Crazy är väl ett bra ord att använda... om Bruno! Här har vi en tjej som man på engelska skulle kunna säga "coming" om. Någon som är på väg att just revolutionera kvinnowrestling tack vare sitt söt... sin talang! Du får väl tänka på det nästa gång du gör placeringen, det är ju revolution det handlar om och då ska hon den här vad hon nu heter vara mycket högre upp! 

 

1 kommentar:

  1. Jag hoppas verkligen WWE anställer Sarah Dobson. Hon kan ha några riktigt brutala matcher med de andra quinnsen.

    SvaraRadera