söndag 25 oktober 2015

This Weeks Wrestling News Kayfab is Dead!

Trots en helg i wrestlingens tecken med ett resschema som till och med WWE Superstars skulle backa för har han gjort det igen! Nyheter med allas er egen favorit, och så tror vi Trent är med på ett hörn också. Missa inte tävlingen i klippet, något fint för huvudet utlovas i pris.6 kommentarer:

 1. Tack för nyhetera. Nu väntar jag på HIAC.

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna! men shit vilken svår fråga! Tror du har träffat. Sheamus, Regal och Mcintyre. Sen var de Cesaro, och nån till jag inte kände igen. Och jag har tyvärr inte nån bra motivering till varför du ska träffa dessa. Men det är ju alltid bra att träffa Brottare från Europa som är aktiva i wwe typ som Cesaro och Pusha att dom ska komma till Sverige. Så kanske han kan lägga in ett gött ord till Triple H och Vince.
  Btw. Diggar bilden på Bruno tillsammans med Jackson där, Bruno ser ut som han är en Safari Guide, fattas bara hatten ala "myggnätet" som Hoa kallade Kamalas tränare.

  SvaraRadera
 3. Sheamus, Regal och Drew om inte minnet sviker.
  Sedan ska du självklart träffa Cesaro tillsammans med Noel. Då kan Noel spela något svängit, medan Cesaro svingar dig i oändlighet!

  SvaraRadera
 4. Jag tror att du har träffat Che-a-muss, William Regal och Drew McIntyre.
  Vem jag tycker du ska träffa är inte svårt, eftersom Oasis gör skitmusik och bröderna Gallagher är idioter.
  Du ska träffa Cesaro och reda ut varför han inte får en seriös push, varför han inte får göra sin UFO och huruvida han kommer lämna WWE för NJPW om han inte snart blir en toppgubbe i WWE.

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna :) Spontant säger jag Sheamus och William Regal men är lite osäker på den tredje. Men säger att du har träffat Drew McIntyre som tredje alternativ.

  Jag tycker du skall träffa Cesaro därför att vi på wrestlingbloggen behöver få ännu mer kunskap om honom :) jag tycker personligen Cesaro är allt för anonym på något vis i sin utstrålning och de gör att han inte når riktigt fram till den breda publiken.

  Den sista gubben på bilden känner jag inte igen :)

  SvaraRadera
 6. Tack för nyheterna. Hängde inte helt med på frågan, så jag avstår från att svara :-)

  SvaraRadera