onsdag 14 oktober 2015

DIVAS REVOLUTION, Bruno analyserar del 2

27 – EVA MARIE (Natalie Marie Coyle, 173 cm, 57 kg, 19 september 1984) 31 år, Walnut Creek, CA.

Hon är en av huvudkaraktärerna i Total Divas sedan starten 2013.

http://www.picpicx.com/wp-content/uploads/2014/11/06a9d70bf29d159d0dd5fa7d53ee5763.jpg?b9861e
Hennes föräldrar kommer ifrån Mexico och Italien. Hon spelade fotboll på universitetsnivå innan hon började jobba som modell och skådespelare.
Eva Marie skrev kontrakt med WWE 2013. TV-debuten kom på RAW i oktober där hon, JoJo och Natalya slog Aksana, Alicia Fox och Rosa Mendes.
Sin första TV-sända singelmatch gick hon i maj 2014 och där slog hon Summer Rae.
I juni 2015 kom hon till NXT och har sedan dess hunnit slå Peyton Royce, Billie Kay och Carmella i TV-sända matcher. Hennes sikte är inställt på NXT Women’s Championship.
Hennes finisher är en Shiranui (backflip three-quarter facelock falling inverted DDT) som hon kallar för Sliced Red #2. Hon har ärvt greppet av sin tränare The Brian Kendrick som kallade greppet för Sliced Bread #2.
http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2014/05/eva-maie-to-the-extreme-photoshoot_1.jpg
KOMMENTAR: Hon är verkligen dålig i ringen. Efter sitt senaste träningsläger har hon blivit lite bättre, men hon har lång väg att gå innan hon förtjänar den uppmärksamhet hon redan fått. Det var bara för några veckor sedan som hon skadade Carmella i en match och vad publiken skanderade till Eva Marie var inte snällt, men kanske inte helt fel heller: ”Please, retire!”.
FRAMTIDEN: WWE och Vince McMahon tror på henne så framtiden ser ljus ut… i alla fall tills någon märker att hon inte kan brottas.

Trents kommentar: Dålig i ringen? Dålig i ringen? Men va f-n Bruno, hon är säkerligen bra i... Skärp dig din griniga gamla gubbe, denna kvinnliga kro... wrestler förtjänar en topplacering! 
26 – ROSA MENDES (Milena Leticia Roucka, 175 cm, 59 kg, 25 oktober 1979) 35 år, Vancouver, Kanada.
Rosa är just nu inte aktiv på grund av graviditet (hon förväntas föda i februari 2016), men hon hann att gå ett par matcher under 2015.Rosa växte upp i Kanada, med föräldrar med ursprung från Tjeckien och Costa Rica. Hon hoppade av sina universitetsstudier för att jobba som modell. Hon har tränat kickboxing, Muay Thai, och Brazilian Jiu-Jitsu.
2006 kom hon fyra i WWE Diva Search. Det var det året Layla vann (Maryse kom 7:a, The Bella Twins blev utslagna tidigt). Direkt efter att Rosa åkte ut fick hon ett kontrakt med WWE. På den tiden fanns inte NXT, utan då ”tränade” man i OVW (Ohio Valley Wrestling).
Mars 2007 gick hon sin debutmatch och förlorade mot Jennifer Mae. I september samma år blev hon OVW Women’s Champion där hon höll titeln i 154 dagar.
Mars 2008 debuterade hon i FCW (Florida Championship Wrestling) vilket blev WWE’s nya utvecklingsförbund när samarbetet med OVW avslutades. I sin första match där förlorade hon och Nikki Bella mot Natalya och Alicia Fox.
I november 2008 planterades hon ut i RAW’s publik som ett fan till Beth Phoenix. Och i slutet av december när Melina attackerade Beth hoppade Rosa över staketet och attackerade Melina.
I mars 2009 gjorde hon sin WWE ringdebut i en 18-woman tag där hennes team förlorade. Veckan efter gjorde hon sin PPV-debut på Wrestlemania XXV där hon var med i en 25-woman battle royal. Hon eliminerades av Santina Marella.
I november 2010 tog hon titeln Queen of FCW ifrån AJ Lee. Titeln QoFCW var sekundär och istället för ett bälte hade man en krona. 77 dagar senare tog Aksana titeln ifrån Rosa.
2013 skickades hon hem från europaturnen och tillbringade en längre tid på rehab.
2014-2015 tillhörde hon en av huvudkaraktärerna i Total Divas under säsong 3. Hon medverkade även med inhopp under säsong 2 och 4.
Hennes finisher är en Swinging Neckbreaker (hon kallar den Hell Makeover).
Under 2015 finns det 8 matcher registrerade på henne (alla förluster), varav bara en visats på TV. Hon var med i en 8-woman battle royal på RAW (13 april) som Paige vann.
Under hela sin karriär i WWE har hon bara haft en enda titelmatch. Det var på Wrestlemania 30 ihop med 13 andra divor där ingen lyckades ta titeln ifrån AJ Lee.KOMMENTAR: Rosa har aldrig haft det lätt i WWE. Och med ålders höst har hon tyvärr inte blivit bättre. Som bäst var hon i OVW och FCW.
FRAMTIDEN: Nu i oktober 2015 började hon som korrespondent för SmackDown, men jag skulle inte bli förvånad om vi aldrig mer får återse Rosa i ringen 

Trents kommentar: Men Herregud min skapare Bruno, Rosa Hubba Hubba Mendes på en förnedrande tjugosjätteplats! Denna kvinna, med så god smak i fotokompis, har rätt till både plats högt upp på listan och i mitt hjärta! 

25 - NIA JAX (Savelina Fanene, 183 cm, 91 kg) Honolulu, HI.
Hon har brottats som Zada och Lina i NXT innan hon fick sitt nuvarande namn.


Innan wrestlingen jobbade hon som modell för storväxta tjejer och hon har en bakgrund som basketspelare. Hon har Samoanskt och Tyskt ursprung. Och hon är kusin med Dwayne ”The Rock” Johnson. Hon skrev kontrakt med WWE 2014. I April 2015 skrev hon kontrakt med WWE. Hon gjorde sin debut 9 maj som Zada där hon ihop med Devin Taylor förlorade mot Bayley och Carmella. Hon brottades bara som Zada en enda match, sedan gick hon som Lina och har varit med på massvis NXT House Shows. I augusti debuterade hon sin ”nya karaktär” Nia Jax och på NXT TakeOver: Brooklyn visades en teaser på att hon var på väg.
Nia har fortfarande inte gått någon TV-sänd match. Det närmaste är en mörk match innan en NXT-sändning där hon slog Jasmin.


KOMMENTAR: Hon är riktigt stor och påminner tyvärr väldigt mycket om Tamina. Jag har ännu inte sett henne brottas och tror inte speciellt mycket på henne. Vi får hoppas att WWE lanserar henne som ett monster.
FRAMTIDEN: Tillhör man wrestlingsläkten Anoa’i så får man en chans i WWE. Och hennes första TV-sända matcher har precis spelats in.

Trents kommentar: Whoa!!! Men nu får du väl ändå ge dig Bruno, det här är ju som två brudar i en, hon skulle kunna gå match mot sig själv! Det är inte många som kan det och inte heller många som är kusin med The Rock! Jaha, säger du det, är typ halva WWE kusin med The Rock? Nåja, spelar ingen roll, hon skulle kunna vara halva WWE själv och det borde automatiskt betyda en hög placering!

2 kommentarer:

  1. Tyvärr är dom flesta divorna idag endast vackra men värdelösa brottare. Men ja ser en ljusning i bayley och banks som både ser bra ut och är bra brottare. Dom behövs om inte dambrottningen ska dö. Dom är en bra grund att stå på

    SvaraRadera
  2. Eva Marie är riktigt snygg, men...

    SvaraRadera