fredag 22 februari 2013

This Weeks News 23rd february Up in smoke 2013

Vadan detta? Ryktet om min död är vida överdrivet, still alive and kicking ser ni här. Ta del av veckans nyheter samt några förklaringar över vad som händer, det är vad ni hittar här. Med hopp om bättring,

Trent


17 kommentarer:

  1. Bloggen lever!Vad kul.Fast rikitg lika stort kan det ju inte bli utan Bruno. Allt blir större med Bruno!

    Swaggers bust är nog bara en del i hans redneck image.

    Rock även med i extrem rules öppnas för att han vinner även returen mot Cena på VM för att sedan förlora tillbaka bältet till Punk.Kanske.

    PG/PK varning: Det jag minns bäst av Tatanka är att HoaHoa allid brukade kalla honom för Tattartanka edtersom han inte trodde på att han var äkta indian.

    SvaraRadera
  2. Tack för ett bra klipp ses om några timmar Trent.
    Kul att du vill ha kvar bloggen det uppskattas alltid kul o gå in här o titta lite görs minst en gång om dagen.

    SvaraRadera
  3. Härligt att bloggen lever vidare:) Hoppas Bruno hittar kraft och energi i framtiden och återvänder med något gästspel om han inte återvänder helt och hållet:)

    Kan inte någon här på bloggen hjälpa Trent med tippningen på något vis eller att de bara blir 10 st frågor på nästa tippning kanske:)

    En vändning av Ryback är jag nog positiv till för jag tror de skulle fungera. annars är de väl bara att skicka honom till en fabrik där han kan provsmaka mat:)

    Synd att Jack Swagger gör bort sig , för jag tycker hans nya stil är ganska intressant. Jag är ingen fan av Jack swagger men han hade växt i mina ögon med sin nya stil. Men nu kanske foten är nära från Vince.

    Trent: Har du någon favorit match med Razer Ramon/Scott Hall?

    /Cena sucks

    SvaraRadera
  4. Jag tror ju då att Bruno åker till "parts unknown" och får "devine powers" genom nån spirituell och bisarr resa a'la Ultimate Warrior för att sedan göra comeback och vara bättre och STÖRRE än någonsin!
    (dvs allt är ett work, rassling är på riktigt, världen är fejkad!)

    Trentan, jobba inte ihjäl dig med bloggen. Vi är glada för det minsta lilla du/ni ger(sluta gymma så mycket, du blir faktiskt mindre och mindre, så snart får du ju plats i en vanlig kamera utan vidvinkellins).
    Vad som än händer, sluta inte tvärt, dra ner på arbetet bara :)

    Trevligt med nyheter! MYCKET roligare och höra er/dig läsa nyheter än att försöka hitta bland alla 1000 sidor med rassling nyheter.

    Keep it up!


    //werd

    SvaraRadera
  5. Tack Trent för detta trevliga klipp och att du lägger ner så mycket tid. Hoppas Bruno finner kraft till att komma tillbaka, tillsammans är ni ostoppbara!

    // Gotobbe

    SvaraRadera
  6. Snygg-Trent!! du gör ett grymt jobba du gläder mig varje vecka med alla goa klipp som kommer ut. Tack för allt, Hälsa Bruno att vi saknar han.

    SvaraRadera
  7. Fantastiskt att du orkar Trent. Själv scrollar jag ner när vissa med grav dyslexi kommenterar då man fattar "nada"!
    Kämpa på, vi uppskattar det!

    SvaraRadera
  8. Tackar för nyheter Trent. Det bya WWE-bältet är mycket snyggare än Cenas version. Men det bältet som du visade i klippet såg lite annorlunda ut än det The Rock presenterade, det hade ju hans tjur-märke på sidorna. Men det kanske bara är tillfälligt för att han är mästare just nu.

    SvaraRadera
  9. Bra jobbat som vanligt Trent. BRuno will be back soon. Han behöver lite paus. :) BTW finns det ställe man kan se svenska galorna i efter hand? typ Youtube länk? vore snällt med info.. peace all

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gå in på Youtube och sök på GBG Wrestling,sthlm wrestling,Wrestlingpalatset och SWS Pro Wrestling så skall du få se att det händer saker.

      Mvh Ade

      Radera
  10. Ultimat skoj att se att bloggen lever vidare! Hu hoppas vi på en comback av Bruno med!!

    SvaraRadera
  11. Tur att vi har dig Trent ! Jag skulle vilja se ryback mot brock lessnar på wrestle mania!

    SvaraRadera
  12. Kul att se att bloggen överlever jag förstår absolut vilket jobb det är med den det är därför jag aldrig startat en egen hehe. Men fortsätt kämpa så länge du känner att du vill och orkar mitt stöd har du, även om jag kommenterar lika ofta som en död pudel..

    Jaja men heh lycka till vad som Än händer och stay strong

    . Shadow Over And Out

    SvaraRadera
  13. Har några frågor om Ludvig Borga. Hur stor var Ludvig Borga inom WWF? Skulle han haft chans att gå upp mot de stora titlarna eller var foten nära?

    /Granis

    SvaraRadera
  14. Tack för väldigt bra nyheter, uppskattas verkligen!// Kane81

    SvaraRadera
  15. Tack Trent, great as always.

    SvaraRadera