fredag 8 februari 2013

Tatanka kommer till Wrestlingpalatset, gör du?

Snart är det dags, den 23 februari kommer Tatanka, Doink och Preston Steele invadera Wrestlingpalatset i Malmö. Det borde du också göra! Please Do Not Try This At Home ser fram emot detta och vi har en känsla, en liten sådan, att även Trent gör det också. Vi delar med oss av en inblick i längtandet! Varsågoda,


Trent & Bruno Sammarvidsson

15 kommentarer:

  1. Japp det känns som en evighet Trent. Men bara 14 dagar kvar. Biljett fixad o jag kommer vara där detta kan man inte missa.

    SvaraRadera
  2. Detta är MUST SEE... ehum, TV!

    /Sebbe

    SvaraRadera
  3. jack är en kille som är trenat av stiv croser han är star tränan och är legend i mexico men jack är en smidig brotare och har msak på se och det är för han inte vill visa ven han är och måbaren har inen mask på se han vet inte att jack är hans stösta finener i cmll det är en wrestling för bund och jack vick velljag ur ans drekt ska se ut och om du vill veta om den nån kapitel då får du fråga kim96 vi är inte klara med bocken men den är bra såm fan jack han sör en tunerin på wrestling träning då han viner och han få bli brottare han brottas i mexico i nåra or sen får an kontrakt med wwe och märter brotare hit och dit men mest hanlar det om jack och hans mobaraelurar i skollan och non gån snener jack i han mobare i en basen nån ans basen det va en rifleks som han slender i han hans mask har blikstra på ses och häner och eld men jag kommer inte ricktit i gåcg var allit siter ja det vins 10 kapitlat men vi har inte går klatt alla jack efter han va tränad som brottare då när han ser fålk som blir modade då hjälper han då
    men ovtast slår han ner då med wrestling grepp ptarar med hon eller han som blir skadat om jag skulle bli wrestlar då skule jag vilja heta el fuego electrico men det skulle jag vill jag hetta evter boken jag gillar namnet ja jack han brotas i damar nån dom och trevar killer och nåra andra som hjälper jack för att han blit mishanad av mobaraen och hans tränatr i wertling då so kommer killer karlsson och andra ut men det kapeilet som jag och min kompis skriver hndlar om jack han blir ner pudar från en stege på komintatos bodet i wwe so han får en esetare som hetter aerostar såk upp det det är en mexikansk brottare hanär gävlit bra och ska härma jag med jack sdrekt men jacks mobarae slor ner aerostar och ans täanare då tar jacks mobare på hans derkt och träna seje härma så mycket du kan el fuego electrico för dåm vet inte att jack är el fuego electrico men han som ska vara esetaren enan till jack kommer till backa slagen in i veken slagen av en stol och vler grejer men då jack s mobare i machen gluner han av at han ska härma el fuego electrico så han gör flykatarer som jack inte kan ellet gepp som han inte kan ens ha det bra macdonals trent hälsar ELECTRICO

    SvaraRadera
  4. hahhhahaahhaahhahahahaahha bra kilpp

    SvaraRadera
  5. Trent är som ett litet barn på julafton.

    SvaraRadera
  6. Jag förstod inte riktigt vem som kom till wrestlingpalatset.. eller det kanske inte sas i klippet?

    SvaraRadera
  7. det är som f#a#n att jag inte får komma in på wreslingpalatset. men hopas att ni som ska dit får det roligt

    SvaraRadera
  8. Trent, jag känner samma sak om wrestlingpalatset. det måste jag säga bara. men jag kan aldrig dra ner till malmö pga tiden som dom börjar sina matcher och det är för lång hemifrån men en dag skall jag ändå ner till Malmö och se på sws galor. kanske under sommar lov.
    Jag skulle också verkligen vilja se tatanka spöa sönder chaos och anderson. om det nu skulle ske. istället kan du väll hälsa tatanka från mig kim96?
    Roligt klipp haha.

    SvaraRadera
  9. Hunter_Hearst_Helmsley9 februari 2013 kl. 06:58

    Alla till Malmö och SWS!

    SvaraRadera
  10. Lite mer inlevelse tack....

    SvaraRadera
  11. Är man för gammal om man började se wrestling på screensport på 80-talet? Eller finns det värre nördar :)

    SvaraRadera
  12. Jag hade gärna sett Tatanka i aktion, men det är lite för långt att åka till Malmö över dagen tyvärr.

    Jag fick även ett litet hjärnsläpp när jag skrev min E-postadress efter royal rumble: Det ska vara skoggi@hotmail.COM, inte .se som jag skrev.

    /Cyclonite

    SvaraRadera
  13. Manderville - Du är inte ensam, jag såg min första match på Sky Channel 1987! ;)

    SvaraRadera
  14. Skulle vara intressant, men avståndet är för långt. Hoppas du kan få en pratstund med han Trent, promota bloggen lite.

    SvaraRadera