söndag 3 februari 2013

20 saker som kan förbättra WWE, nr 20 The Final Cut

Vi avslutar vår oerhört populära serie om 20 olika saker som kan förbättra WWE. Här, till allas överraskning, utan en enda Eric Cantona-referens, har ni det sista avsnittet. Bon Voyagé,

Bruno, Trent & Eric

 

55 kommentarer:

  1. Matchen behöver inte gälla WWE titeln, men nu blir det så.

    SvaraRadera
  2. John Cena ska utan tvekan vinna

    SvaraRadera
  3. Ide nummer fem var den sämsta

    SvaraRadera
  4. Alla dessa kommentarer var från MRAwesome

    SvaraRadera
  5. Garvade faktiskt gott när Trent dök fram under täcket! :D

    Den här matchen mellan Rock och Cena känns inte som om den engagerar mig så mycket eftersom jag redan sett det upplägget en gång och den redan då var en besvikelse för mig. Men när den nu ska ske så är det väl rätt att ge titeln till Cena som till skillnad mot Rock är en aktiv brottare. Att ge titeln direkt till en f d stjärna som knappt gått en match på en halv evighet tycker jag är totalt galet.

    Bästa förslaget var att låta Daniel Bryan och Dolph Ziggler maineventa Wrestlemania! Det vore att verkligen utnyttja WWEs bästa och kommande stjärnor på ett föredömligt sätt!

    Sämsta våndas jag mellan Angelina Love/Velvet Sky eller Drew McIntyre, men jag tror i så fall att TNA-brudarna får min röst. WWEs damdivision behöver riktigt bra brotterskor, inte fler blonda bimbos och Trish-wannabees.

    /JJ_Devel

    SvaraRadera
  6. Blev lite orlig när jag läste texten, vad är 20 sätt.. utan Trents Eric Cantona-referens! Men vilkent lättnad! Att trent kom in och räddade det.

    Tusen tack för alla dessa 20 sätt klippen, dem har varigt väldigt roliga och intressanta, hoppas det görs en ny sådan här lista

    John Cena borde ta titlen från Rock, det tycker jag! men tanken bakom det ligger nog mest på att det behövs en wrestler som är mer aktiv och brottas mer än vad Rock gör!

    SvaraRadera
  7. Bästa förslaget: Idé nr 2! Regal till kommenterar bordet på RAW!

    Sämsta förslaget: Idé nr 10! Att vända Kofi till Heel

    SvaraRadera
  8. Det är inte en dålig idé (och det kommer hända), men man känner sig lite lurad på det med tanke på hur WWE byggde upp matchen på förra WM. Som sagt, en gammal hederlig lögn.
    Däremot, att Rock fick titelmatch utan anledning är bara äckligt.

    SvaraRadera
  9. Bästa: Bryan vs. Ziggler på WM
    Skulle kunna bli en sjukt bra match. Om man även skulle låta dem göra lite större saker, som jag vet Ziggler gärna vill, hade det kunnat bli en klassiker.

    Sämsta: Sky och Love från TNA. Jag bryr mig inte om damdivisionerna i varken WWE eller TNA, men TNA lägger bara fokus på sex. Jag bryr mig inte ett dugg om Love och Sky, utan ser hellre fler legitima fighters som Kaitlyn och Beth. Dags för WWEs scouter att ragga bland kampsportare och inte bara bland fotomodeller.

    SvaraRadera
  10. Jag tror att idé nr 11 var nog den sämsta för att den skulle aldrig ha funkat bra.
    Själv tycker jag att det inte var en så bra lista av john canton DENNA GÅNG. men hoppas att han kommer på bättre

    Jo matchen mellan john cena och the rock, Jag ser både bra och dålig i denna idé. bra för att john cena och wwe universe skulle säkert vilja se the rock mot john cena igen och john cena vinner så det blir rättvist. det dåliga är för att egentligen ser jag ingen annledning till att dom skulle mötas. jo visserligen om wwe bältet som det sägs men jag skulle hällre vilja ser en triple threat matche mellan rock mot john cena mot cm punk. det vore något.

    För mig så får ni gärna fortsätta att ta upp john cantons idé när dom väll kommer som nya.

    SvaraRadera
  11. Jo jag har en fråga till er: När skall samuraj del sol börja i wwe? eller octagon junior som han har hetat i AAA/CMLL. samma sak om el generico. när kommer han? vet ni möjligtvis något om detta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag håller bed kim96 2 nya smidiga brottare. det blir intresant

      Radera
  12. Sämst: MITB på Wrestlemania! MITB matchen behövs inte på Wrestlemania (framförallt behövs den inte detta år) för det finns redan tillräckligt mycket andra stora matcher som det är större fokus på, känns som att MITB ladder matchen skulle tappa status ifall den skulle flyttas till Wrestlemania, bättre att ha en egen gala.
    Att Sin Cara skulle slå Rey Mysterio på WM 29 är också en riktigt dålig idé! Cara förtjänar inte någon sådan pass stor match på WM än, om ens någonsin.
    En sak till..
    Brock Lesnar vs Undertaker på Wrestlemania? No! No! No! Brock hade utan tvekan skadat Taker så illa att vi aldrig hade fått se honom igen, han har en alldeles för tuff stil för att kunna gå en match med Taker numera. Taker kan inte ta emot så mycket stryk längre..

    Bäst: Vänd Kofi Kingston till heel! Detta känns snart oundvikligt då det känns som att det alltid är samma visa med Kofi varje år, är med och slåss om IC/US & Tag team titlarna under en viss period och sen befinner sig mest på Superstars.. Tycker han borde få en ärlig chans att kunna utmana på World Heavyweight titeln för i ringen är han riktigt grym dock behöver han tränas i mic skills men jag tror han skulle lyckas bättre och ta sig längre som heel iaf. Blir mer intressant!
    Att göra om Otunga till manager är en riktigt bra idé och välbehövligt då jag gillar honom som manager men som brottare är han faktiskt riktigt usel.

    SvaraRadera
  13. Kommer sakna ERIC Cantoooooona!

    SvaraRadera
  14. Många av ideerna har vart bra. Men den med otunga som manager gillade jag. Heel manager vore bra för han. För han skall inte wrestlare, Och den sista med Cena vs rock är bra också,,,Sämsta vet jag inte riktigt men var nog den med diva grjerna :)

    SvaraRadera
  15. Nej nu vet jag vad den säsmta var. Miz zom good guy bläää han skall vara heel !!

    SvaraRadera
  16. Rock kommer dropa titel på mania eftersom det är den sista matchen han gör åtminstonde i år. Och vad jag har läst så är det redan klart att han kommer dropa den till Cena vilket jag tycker är helt rätt (Cena i sin tur kommer dropa den tillbaka till Punk sennare troligtvis på summerslam).

    Restan av dom andra punktena är så många redan passerade så det är inte värt att kommentera dom

    /PeterJ

    SvaraRadera
  17. Väldigt roligt klipp!

    Bästa idén: Boka heels starkare. Heelsen bokas onödigt svagt i jämförelse med facen.

    Sämsta idén: Låt Beth Phoenix och Natalya fejda. Inte en dålig idé, men tycker den är lite lam för att vara med på listan.

    SvaraRadera
  18. Självklart ska Cena vinna WWE-titeln mot The Rock på WM29, vad man än tycker om Cena så ska det hända. Men sedan har ju The Rock rätt till en returmatch...

    Den idén om King of the Ring PPV:n var bra. Jag vet inte riktigt vilken som skulle vara den sämsta.

    SvaraRadera
  19. jag har en fråga vad tycker in att jag ska lära mig med i stavninen. ja skulle görna att upp frågor och kommen tarer tack. och jag är inte så bra på att stava men jag kan bli bättre. eller vad tror ni. och bra klipp som vanlit. men bruno jag håller med deg att trent är jobbig. men han är och så bättre en den jävla MR PPV han är en fan jävel hälsa han det. och hälsa tatanka i från ELECTRICO hej då ha det bra BRUNO och trent

    SvaraRadera
  20. och vi är 36 såm följer det va konstit

    SvaraRadera
  21. hej jag undrar hu man ska få tag i eurospot cfäven och alla andra som läser det hjälp till att få bruno och trent som eurospot kommentaoer men jag undra hur ska man få tag i hon eller han och om ni skulle vå vara på eurosport då kan ni vell ha kvar dena blågen eurospot va dåligare med blågen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en riktigt bra idé Electrico! det kanske jag också skulle kunna göra och även alla andra på bloggen. att maila chefen på eurosport att vi vill fortfarande ha tillbaka bruno och trent som kommentatorer för this week och vintage på måndagar.
      Ja vad är chefen på eurosport mailadress? Hoppas att fler hjälper till med detta. ju fler desto större chans fins det att bruno och trent har en minsta lilla chans att komma tillbaka till eurosport som kommentatorer.

      Radera
    2. ja alla så kan hjälp bruno och trent att få till baka eurispot so dåm visat dåm HJÄLP!! HJÄLP!! HJÄLP!!!! bruno och trent alla som vill ha dåm i till backa dåm på eurosporet gälpper till

      Radera
    3. Hej Electrico jag ser på din Bloggerprofil att din favoritbok är en bok som du skrivit själv jag undrar lite vad det är för en typ av bok är det skönlitteratur eller självbiografi eller vad kan det vara det låter rätt intressant ändå kanske handlar den om kampsport eller wrestling du verkar ju gilla wrestling om man så säger kan du inte berätta här vad boken handlar om och kanske publicera ett kapitel eller två det skulle vara spännande att se det kan ju vara en av väldigt få böcker som inte innehåller en enda punkt faktiskt med vänlig hälsning Trind MacDonalds

      Radera
    4. jag det hanlar om en kille som heter jack han blir måbad i skollan s och läran fråfgar jäack varför böjar du inte bed nåt kamp spott ja det va inte nu i de so när han läser i en tinen do stär det du kan bli wrrestler och han tränar seg till brottare jag har fakits punkt i för jag fik jälp at skriva boken och jack heter wrestling namn är el fuego electrico det betuder den elecrriska elden mit nam kommer i från han som du får veta och hella boken hanlar om jack och wrestlin han är mexikansk brottare och han kommer till wwe sen och det står om vad som hender och hur han ser ut och vilka grepp han gör och hur dåm ser ut och hans måbare i skollan är lälin för hans fineder so det blir bra i hela bocken är bra men inte klatt men om du vill veta mer fråga kim96 han har hjälpt mig at stava skag skrev sen skrev han det retr om du för står ha det bra hälsar ELECTRICO

      Radera
  22. Självklart ska John Cena slå The Rock och ta bältet. The Rock tycker jag ännu mer illa om än John Cena.

    SvaraRadera
  23. Kan vi inte göra en videoklipp serie där ni lägger upp de 10 eller 20 saker ni anser skulle förbättra WWE och sen får vi kommentera vad vi tycker om era ideer:)

    SvaraRadera
  24. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  25. Bäst: boka heelsen starkare. Hur ska WWE hantera Ziggler? Tyckte de att det var ett misstag att låta vinna MITB?
    Ziggler gör inget annat än förlorar. Han torskar singel- och tag team-matcher. Han förlorar dessutom rent ofta.
    Hur ska han kunna framstå som en värdig eventuell mästare när han bara torskar heel-a tiden.
    Ska WWE låta honom casha in och sedan ändå förlora? Ziggler är ju helt begravd då.
    Sämst: MITB på Wrestle Mania. Låter inte alls kul.

    SvaraRadera
  26. Boka heelsen starkare annars får inte facen något trovärdigt motstånd. Att låta Rock Cena handla om titeln tycker jag är totalt onödigt det kan bli en episk match ändå. Det hade varit bättre att låta Punks reign löpa på.

    Förslaget om att puscha perfekt junior var riktigt uselt.Finns säkert några betydligt roligare att puscha upp.

    SvaraRadera
  27. Klart att Cena kommer vinna titeln... Det bästa förslaget var nog att ta tillbaka King of the Ring som PPV. Det sämsta måste vara att vända The Miz till face

    SvaraRadera
  28. Jag är så dum!
    Bästa idén är givetvis King of the Ring!

    Dock tycker jag att något som skulle få mig ännu mer glad än någon av Eric Cantonas idéer är om WWE skulle återinföra en lättviktsdivision med fokus på smidighet. Liknande X-Division i TNA.
    Släng in folk som Kidd, Gabriel, Sin Cara, Mysterio, Primo, Epico, El Generico, Ricardo Rodriguez och Shelton Benjamin, samt plocka upp några av alla fantastisk häftiga high-flyers från independent-scenen och TNA. Jesse Sorensen, Kenny King och Zema Ion exempelvis.

    SvaraRadera
  29. Jag undrar över en sak om the shield och big e langston. varför är alla dom med i wwe:s stor shower? är dom färdiga på NXT? eller håller dom på fortfarande i nxt till att bli riktiga wwe superstars?
    Varför är big e langston med aj och dolph ziggler? vad har han med dom att göra? är han bara en livvakt till aj eller dolph? är han fortfarande på nxt och försöker gjöra sig till riktig wwe supertar?

    SvaraRadera
  30. jag undra vilka set vins det att bli wwe brottare på kan ni svara det tack. och hälsa tatanka för mig

    SvaraRadera
  31. Skönt klipp gubbs :)

    SvaraRadera
  32. Cena-Rock2 är lite av en spänningslös no-brainer men är nog rätt val ändå

    SvaraRadera
  33. Bästa idén är att inte köra Brock-HHH igen utan sätta ihop Brock-Taker

    SvaraRadera
  34. Sämsta idén är att låta Miz bli face

    SvaraRadera
  35. Bra idéer: David Otunga ska bli manager. Han är en kass brottare men bakgrunden för att fungera som en illa omtyckt manager. King of the Ring ska tas tillbaka. Saknar den galan, den var underhållande. Boka heels starkare. Heelsen får ju bara stryk hela tiden!
    Dåliga idéer: Lesnar mot Undertaker på Wrestle Mania. Lesnar är för stiff. Undertaker kommer skada sig. Sin Cara slår Rey Mysterio på Wrestle Mania. Jag är ledsen, men vem bryr sig om dessa brottare, i synnerhet Sin Cara? Bygg tagdivisionen kring Kidd och Gabriel. WWE:s tagdivision är en disaster just nu. Finns inga bra teams med en uns stjärnglans. Team Hell No är ju inget renodlat tag team. De kommer splittras. Rhodes Scholars var det inte heller och de har redan splittrats. Vet inte om Kidd-Gabriel är de rätta männen att rädda tagdivisionen.

    SvaraRadera
  36. Självklart ska Cena ta titeln om nu rock har den kvar o matchen blir av. Men det lär den väl bli.

    SvaraRadera
  37. Bästa saken på lista tycker jag är att ta tillbaka King of the Ring ppv.
    Sämsta Miz som face han passar bättre som Heel

    SvaraRadera
  38. Hunter_Hearst_Helmsley7 februari 2013 kl. 05:03

    Bäst: Pusha Drew plus boka heels starkare

    Sämst: Vänd Kofi heel

    SvaraRadera
  39. det är bäst för både WWE och för Cena skälv att få bli camp. han har jo inte varit det på ett bra tag

    SvaraRadera
  40. det bäst är nog att WWE gör King of the ring till en PPV. det har varit en stor sak för i tiden och roliga matcher att kola på

    SvaraRadera
  41. han var inte så smart på en. hur skulle det förbättra WWE att ha Rigal vid RAW kommentatersbord? det var det sämsta

    SvaraRadera
  42. Bästa tycker jag är att göra king of the ring till ppv. Sämsta e dom om divorna, totalt ointressant. Tycker att dom flesta av hans förslag har hänt och kommer att hända.
    Tycker det hade varit roligt om Ni två hade gjort en likadan lista.

    SvaraRadera
  43. Cena slå Rock på VM = bra. Ziggler cashar väska efteråt på Cena o blir champ bättre!

    SvaraRadera
  44. Sämst: Ta in knockout-divor, saknar helt någon mening när Vince bara är gubbsjuk!

    SvaraRadera