måndag 18 februari 2013

This Weeks News 18th february 2013 I did nazi that coming!

I spåren av Elimination Chamber kommer här veckans nyheter med Trent och Bruno utan Bruno. Är ni rädda för att bli spoilade så var inte det, klippet gjordes under söndag 17/2 och galan hade inte gått än. Det är alltså bara att slänga sig över detta fantastiska klipp och roa er som bara ni kan!

Trent & Bruno


20 kommentarer:

  1. Jo, verkar som om Ryback inte blir någon bältesbärare i WWE. Eller så hamnar han på US-titelnivå, kanske fejdar mot Antonio Cesaro.

    SvaraRadera
  2. Ett mycket bra nyhetsklipp. jag hoppas själv att dom lyckas med ryback att bli nästa "high superstar". men man vet aldrig. undrar hur länge ele generico kommer att vara på nxt? undrar när han kommer in på dom stora showerna. det blir nog kul när han gjör det men jag tycker att han är lite liten för wwe. passar mer med som små förbunden som fcw, ROH (ring of honor) elelr sws eller gbgw eller sthlm wrestling.
    Som sagt mycket bra klipp. det tackar jag för.

    SvaraRadera
  3. Det är väl i o f s fristilsbrottning som är stort i USA och inte grekisk-romersk. Fast båda försvinner ju från os programmet och så länge som det är lättare att förstå "reglerna" inom wrestling än inom amatörbrottning så kan de stanna utanför OS.

    Ryback är nog snart en comic relief. Det är ju så WWE behandlar sina "monster" när de inte funkar, Kahli, Tensai, Kozlov.

    SvaraRadera
  4. Tack för ett alltid lika bra nyhets klipp Trent!
    Ryback, ja det oroar mig mycket! Han fick ju inte alls någon bra hejande från publiken heller... Vilket är synd då jag verkligen har fastnat för hans karaktär..

    Ja, vi ses i malmö!! Tatanka!

    SvaraRadera
  5. Tackar för ett trevligt spån:) Om Khali hör till Indiens populäraste brottare, då måste verkligen indisk brotting vara otroligt dålig och talanglös:) Roman Reings gillar jag skarpt medan Dean Ambrose tycker jag bara är allmänt jobbig och störig och Seth Rollings tycker jag bara flummar runt och sedan går in och vinner matcher för the shield. vad tycker ni andra om The Shield?

    /Cena Sucks

    SvaraRadera
  6. Hallå, Tack för ett ytterligare ett jättebra klipp. Jag håller med, i sin nuvarande form är OS-brottning ointressant. Man kan tycka att det inte borde vara så komplicerat. Angående Rybak, så måste jag erkänna att jag gillar hans image, men vi får se om han fortsätter att pushas eller om han hamnar i midcard. Det känns som om WWE inte riktigt bestämt sig ännu. Till sist vill jag tacka för den fina Rock-rumblern som kom idag!

    Mvh
    Cyclonite

    SvaraRadera
  7. Ok, alla pressar 1 tv-kanal att dom ska sända WWE/TNA, om alla på bloggen skriver kan dom ju inte ignorera, kanske någon mindre kanal som typ tv 11 eller tv 10... Vad tycker ni?

    SvaraRadera
  8. Tack för ett underbart klipp. Nu är det inte många dagar kvar till den underbara dagen i Malmö klart vi ses där Trent.

    SvaraRadera
  9. Tack Trent lika bra som alltid! Med vänlig hälsning

    SvaraRadera
  10. Wow, Trent klipper sig mr Myagi-style! Ang OS-brottning så tycker jag fristilen var ok men grekisk-lotto stilen kan de gott slänga i skräphinken, den utövas ju bara av svenskar och forna Sovjettstater så det kan nog kvitta.
    Och ang Rybak, eller feed me moron, bryr jag mig inte speciellt myckt tycker han inte riktigt håller måttet. Botchar man sin finisher så mkt som han gör med lätta motståndare kan han lika gärna dra till nxt igen.

    SvaraRadera
  11. Ang. brottning i TV: Tycker WWE håller för dålig standard just nu för att kunna funka i svensk TV. Sunkiga storylines med urvattnade fejder som bara är en repris av vad som hänt 4 ggr/vecka när det väl kommer till PPV. Vad gäller TNA har jag inte riktigt koll på vad som händer i deras veckoshower men deras PPV har jag och polaren sett direkt efter WWEs de senaste 4 som varit (utom nu senast med EC, då det blev WCW Super Brawl 5 (95) med Hoa Hoa och Bruno) och TNA har spöat WWEs rumpa samtliga gånger (utom möjligtvis RR och Genesis som var 50/50).

    SvaraRadera
  12. Så personligen skulle jag rekomendera att "vi" försöker få TNA till svensk TV, med följande imaginära argument:
    * TNA är nog billigare.
    * "Bara" en show att hålla reda på (har dock ingen koll på kvallitet, men kan den verkligen vara så mkt sämre än Vinces vanföreställningar?).
    * I snitt bättre kvallitet på PPV.
    * Enligt Trent så ska TNA nu ut på vägarna, vilket troligvis nog leder till större publik i USA -> bättre produkt (hoppas går ju).

    - Ingen AJ men TNA har ju ODB :P

    SvaraRadera
  13. Det blev visst en mindre bok i kommentarsform men Snojd har varit sjuk större delen av året så han var kommenteringssjuk nu :D. Och nu när det gått troll i bloggen så kanske han inte får så mycket fler chanser att kommentera.

    Viva la blogg. Ay caramba la Mamacita. Mer B o T åt folket. B o T for la Präsedente. The Ge Bruno and Trent a veckoshow på TV foundation.

    SvaraRadera
  14. Kanonklipp Trent!
    OS-brottningen är död, länge leve wrestlingen.

    SvaraRadera
  15. Självklart älskar vi er! Tack för nyheterna.

    SvaraRadera
  16. Suveränt klipp. Älskar era nyhetsklip, och Trent du e nog naturligt rolig...

    SvaraRadera
  17. Alltid ett nöje att se dessa klipp.

    Ryback funkar inte för att han känns för tillrättalagd. Feed me more hit och feed me more dit i såväl theme, catchfrase och inför sin clothesline. Goldberg hade en mkt klassigare theme, större karisma, tuffare brottning och bättre avslutare.

    SvaraRadera