torsdag 28 februari 2013

Go home Mr Paper Boy & the Tatanka promo

Som den hårdaste arbetande man inom showbusiness som Trent är bjuder han helt oförhappandes på två nya klipp. Detförsta klippet är för den stundande storgalan i Göteborg med GBGW nu på lördag 2/3. Den danske managern, tillika medlem i Damage Inc, Mr PPV öppnade sitt danska kakhål igen och skrek ut vad han skulle göra när han kom till Göteborg. Trent har tröttnat på wienerbrödet och ger här svar på tal.

I klipp två hittar ni något exklusivt från legendgalan på Wrestlingpalatset. The Native American Tatanka sökte upp Trent och ville ha hjälp med att göra en promo som han skulle använda till en gala i mars i USA. Självklart fixades detta och det ni ser här är alltså oklippt material som Tatanka själv kommer att piffa upp, ni får råkopian. För övrigt måste vi här på bloggen säga att för allt arbete, pengar och tid som las ned på legendgalan av Please Do Not Try This At Home så var responsen ganska så medioker. Vi förväntar oss betydligt mer om vi ska lägga ned en massa tid på tippning, klippning och inlägg!



11 kommentarer:

  1. COOLT!!! bra jobbat Trent och Pagge är det de nya radarparet vi ser här kanske :)

    //Skarpen

    SvaraRadera
  2. MR PPV pratar som andra stavar - lika obegripligt att förstå.

    SvaraRadera
  3. riktig bra video. har ni kommit på varför jag inte var med i resultatet på tippningen?

    SvaraRadera
  4. Ston cold jakan. Jag har tittat igenom alla kommentarer på tippklippet och jag kan inte hitta någon som du skrivit, kan du vara vänlig och tala om var och när du gjorde det och ännu bättre, tala om var jag kan hitta det.
    Trent.

    SvaraRadera
  5. Tack för ett bra klipp. Ser en Chairsmatch framför mig med Trent o Mr PPV

    SvaraRadera
  6. JA det finns ju fler stolar i trägårn än vad det finns danskar så lite kul skall vi nog få,

    SvaraRadera
  7. ännu ett mästarklipp på denna måste läsa blogg :)
    ge skåne åt danskarna ! :P

    SvaraRadera
  8. Trent misströsta inte. Vi är många som följer bloggen i det tysta (sitter själv på jobbet och kollar/lyssnar på klippen när dom andra tror att jag lyssnar på musik...)

    Kanon-reportage om allt före och under wrestlinggalan!

    Blev mest imponerad av Tatankas proffsighet. Hade inte räknat med att han skulle ställa upp på en såpass lång match, där han lät Conny Mejsel att få dominera tudvis - och sen en Tomahawk chop från topprepen!!!

    Tycker fortfarande synd om honom för att han blev av med sin vinnarsvit mot Ludvig Borga (kommer ni ihåg honom???) - snacka om att slösa bort ett bra upplägg för något större!

    Ser fram emot nästa klipp!!!

    /Big Poppa Pump

    SvaraRadera
  9. Najs!, Tack för ett bra klipp

    SvaraRadera
  10. Vad var det Hoa-Hoa brukade säga? "Vi får hoppas att det inte är en regndans, så att det börjar regna inomhus." Eller nåt i den stilen. :)

    SvaraRadera