söndag 24 november 2013

THE TRENT SHOW XXI NEVER FLY AUSTRIAN AIRLINES! WWE NEWS

I spänd förväntan på hur det gick med Survivor Series-tippningen får ni ge er till tåls och till godo med nyheter från den behagligaste av de två stora. Ja, vi skriver faktiskt behagligast för efter Brunos nakenchock är det ingen som helst fråga vem av de två som är det. Vi kan också rapportera att landets akutmottagningar var fullsatta i helgen och hinkindustrin slog rekord! Men, vad har det med wrestling att göra? Det har i alla fall det här, tror vi!



25 kommentarer:

  1. Tack för klippet! alltid lika intressant info.

    SvaraRadera
  2. Om Rey Mysterio hade mask på sig på matchen kan man ju undra, men frågan är: satt han även i Sheamus knä???

    Tycker också vi bloggföljare borde mejla till förslagsvis TV4 och berätta om Sarah Bäckman och NXT och försöka få dem att börja visa wrestling igen, givetvis då med svenska kommentatorer.

    SvaraRadera
  3. Ahh,nyheter med Trent. En riktigt bra start på födelsedagen.

    SvaraRadera
  4. Ni tjatar att ni vill ha flera besökare på bloggen... bör det då inte vara rimligt att täcka det "slappa" med förslagsvis LITE KLÄDER SÅ MAN SLIPPER FÅ SE SIN MAT KOMMA UPP IGEN? Huwaligen...

    Nåväl, det finns en "promo"video med Sarah där hon pratar lite om sina skills ...eller någe sånt. Tokdålig engelska och lite fladdrig.

    Tackar för newsen, Trunterman!
    Grattis på Bastion_Booger!

    //werd

    SvaraRadera
  5. Hon e fin Sara ;)

    SvaraRadera
  6. BRa kommentarer också Trent ler :)

    SvaraRadera
  7. Tack för nyheterna! Skulle vara mycket tråkigt om bloggen lades ner. Jag tycker det är väldigt kul att följa wrestling och verkligen kul med en riktigt bra svensk blogg att kunna vara delaktig på! Hoppas Sara tar sig hela vägen upp till roster så att kanske wrestlingen blir större i Sverige.

    Trent och Bruno ni är bäst!!!

    // Kane81

    SvaraRadera
  8. åh där var höjdpunkten på veckan..nyheter med trent :) yes yes yes !

    SvaraRadera
  9. Ska försöka kolla på fler klipp som ni lägger upp, intressant det här med Sarah Bäckman. Det skulle ju vara bra om hon blev en WWE Diva och tänk om det blir nån houseshow is sverige?

    SvaraRadera
  10. Tack Trent för nyheterna den här veckan

    SvaraRadera
  11. Tack för nyheterna Trent

    SvaraRadera
  12. Mejlade TV4:s programchef i går och berättade om Sarah Bäckman och att det skulle vara en strålande idé om TV4 skulle börja visa wrestling igen, nu när en svenska, och dessutom en av deras egna gladiatorer kommit med i NXT. Givetvis klargjorde jag också att ett sådant program behövde svenska kommentatorer för att hålla så hög klass som möjligt.
    Fick svar i dag. Och det lät inte som det vanligtvis brukar göra, "tack för visat intresse, men vårt programutbud är redan spikat och wrestling är inget vi överväger", utan chefen ska diskutera detta internt och någon på TV4 kommer återkomma innan jul.
    Då håller vi tummarna och hoppas!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fan vad du är grym, bra gjort! Nu håller vi vekligen tummarna!

      //Kane81

      Radera
    2. Om tv4 tar upp det med Svenska kommentatorer så måste det göras rätt denna gång.
      Inte för jag jag vill tracka ner på bruno och Trent. Men tv3 blåste det med hoa hoa. Dom som är kommentatorer måste hålla stenhårt på "Kayfabe".
      Alla vet att det inte är på riktigt men dom vill inte höra det hela tiden under säningen att det är fekat.
      Så dom dom kommenterar måste inse att dom är en del av showen så som WWE egna gör.
      /PeterJ

      Radera
  13. Jag skrev en kommentar här i går, men den kom visst bort. Synd, för nu har jag glömt vad det var jag skrev. :-/

    Men tack för klippet i alla fall!

    SvaraRadera
  14. WWE Slammy Awards kommer om 2 veckor skulle ni kunna göra en egen innan dess vad ni tycker.

    SvaraRadera
  15. Intressant intressant med svenskan i NXT. Hur lång tid tror ni det tar innan hon är med i deras houseshows. Alltså med på NXT:s program

    SvaraRadera
  16. Tackar för nyheterna Trent:)

    SvaraRadera
  17. En hel del bra nyheter. Hoppas att Sara klarar sig bra i NXT. Hopas hon inte får spela en fjortis-tjej från Sverige. hoppas hon får en lknande karaktär som i gladiatorerna eller t.o.m namnet spirit som hon hade i gladiatorerna som hon kan ha i nxt/WWE. Och jag hoppas det samma om tv4.
    Schysst tisha trent. en blandning av olika är ju inte dumt. den såg lite ovanlig ut för den finns inte på wweshop.com vad jag vet.
    åter igen: bra nyheter. tack!

    SvaraRadera
  18. Tack Trent ! Alltid lika välkommet ! Jerry the king

    SvaraRadera
  19. Vad jag vill minnas så blev Sarah kontrakterad för NXT redan i våras, och har tränat där sedan i somras. Men det kanske var en prövotid? Hursomhelst ska det bli grymt kul att se om hon kan åstadkomma något i WWE och bidra till att få wrestling-intresset i Sverige att öka.

    SvaraRadera
  20. Tyson Kidd och Evan Bourne är ett givet tag team! De har liknande stil och energi, och båda kan gå riktigt bra matcher. Om nu Kidd ska fejda med Ambrose kan man ju slå ihop Bourne med Justin Gabriel istället, så han får visa vad han går för. Han är en som har potential att verkligen kunna lysa upp en gala.

    Angående A-Ry kan jag också sakna honom som wrestler, men har är ju en av de bättre kommentatorerna på NXT och andra lägre stående shower. Fast jag kommer aldrig släppa att WWE blåste det med Matt Striker..

    SvaraRadera
  21. Som vanligt är du veckans höjdpunkt Trent! Hoppas ni kämpar vidare då detta är det enda svenska wresling vi får, sen är ni så fruktansvärt bra på det ni gör och naturligt roliga.

    SvaraRadera