lördag 30 november 2013

Survivor Series The Official Results Del 3

Och då har vi kommit fram till del tre i evighetssagan om resultaten från Survivor Series-tippningen. Keep it simple, keep it short, ja, där har ni Brunos nya devis!


KLICKA HÄR PÅ DENNA TEXT FÖR ATT SE DEL TRE I SAGAN OM SURVIVOR SERIES-RESULTATEN



9 kommentarer:

  1. bra klipp..ser framemot att få se hur det gick på tippningen..
    det kändes ok när raden lämnades in, tiden får utvisa sanningen :)

    SvaraRadera
  2. det låter som en dålig plats för mig fan jag hade några val men endrade dom så blev det dom jag inte trode på fan fan jag som vill slå kim96 det gick vel dålit

    SvaraRadera
  3. Kan inte annat än hålla med pratet om Wyatts. De lever enbart på att göra ett fåtal power moves om och om och om igen, vilket börjar kännas extremt tröttsamt. Harper kan vara OK ibland, men Rowan har noll karisma och Bray skulle behöva nån form av läkarhjälp för sina andningsproblem.
    Föreslår ett drinking game där man tar en klunk varje gång Bray kippar efter andan, för alla som är sugna på en alkoholförgiftning!

    SvaraRadera
  4. Tack för ett mycket bra klipp bruno.

    SvaraRadera
  5. Ja, Punk och Bryan är mycket underhållande, men då måste det vara rätt typ av match och rätt motståndare. Hade stora förhoppningar om The Wyatt Family innan de debuterat, men måste erkänna att jag inte alls blir särskilt upphetsad när de ska gå matcher. Det är nästan tvärtom. Tyvärr.
    Vad gäller SS-matchen mellan Punk/Bryan-Wyatts... det var då jag somnade...

    SvaraRadera
  6. Tack för klippet! tyckte det var en riktigt dålig gala faktiskt, men de har dom flesta varit på senare tid. Hoppas TLC levererar riktigt ordentligt nu, ja ställde ju en fråga i förra klippet, så jag kan ju ställa 2 frågor till här o nu då. Vart tog tävlingen vägen där man skulle leta efter ett x antal bokstäver i era klipp? jag hittade en bokstav i ett klipp, sen har de inte vart några fler:(. Sen sista frågan, vem vill ni se komma ut som nummer 30 på Royal Rumble? återigen tack för bra klipp

    SvaraRadera
  7. SS matchen var klart bäst av alla matcher....Okej tippning av alla verkar det som.

    SvaraRadera
  8. Big show håller inte för main event han förlorar nästan alltid! Randy Orton håller inte som wwe champ men han kommer nog bli avbytt av cena! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  9. Tack för klippet Bruno. Jättebra genomgång av både galan och tippningen. Uppskattar verkligen när du ger din syn på matcher, och hur brottare pushas (eller inte).
    /Big Poppa

    SvaraRadera