tisdag 26 november 2013

20 funderingar 6 - Just Kidding!

Den här fundering är lite sent påkommen eftersom den handlar om att Tyson Kidd ska bli IC Champ när han kommer tillbaka. Nu har ju inte Kidd blivit den än, vad vi vet när detta skrives, men Kidd har ju gjort comeback. Hur som helst, Bruno och Trent är lika intressanta för det!

 

HÄR KLICKAR DU FÖR ATT SE KLIPPET! 

 

 

14 kommentarer:

  1. Har inget emot att Tyson Kidd tar bältet! Jag gillar verkligen hans brottning. Det skulle vara kul att se lite mer av honom och det skulle man ju göra om han var Intercontinental Champion.

    //Kane81

    SvaraRadera
  2. Inget emot Tyson Kidd, Men ge de hellre till Dolphan Ziggler o vänd tillbaka han till heel, o kör på! Dolphan har allt

    SvaraRadera
  3. Jag skulle tycka det vore bra om han vann IC-titeln. Han behöver synas nu mera. Själv så tycker jag han är bra. hoppas att dom också sätter in tyson i tag team med justin gabriel igen för dom var bra tillsammans.
    Ni nämde "pipebomb" i klippet. Jag har aldrig fattat vad det betyder. vad jag förstår så är det rowdy pipers show eller så betyder det att vissa brottare typ lyckats gå för långt när dom pratar och gör folk rasande. Både AJ och cm punk har ju gjort det.

    SvaraRadera
  4. Tyson kidd är en bra brottare men jag tror inte på att ge honom ic titeln

    SvaraRadera
  5. Säger nej till att ge Tyson Kidd IC-bältet. Tycker inte han är tillräckligt intressant , finns andra de kan ge chans att ha IC-bältet. Tycker wwe kan slänga in honom i något nytt tag-team i stället och satsa på honom där.

    SvaraRadera
  6. Skönt klipp! Frågan är om WWE ser Tyson som IC-material. Verkar inte så. Men jag tycker de gott kan försöka komma på nåt vettigt med den titeln, den har känts väldigt ljummen ett längre tag.

    SvaraRadera
  7. Nej nej nej, tycker inte Tyson Kidd håller som IC-mästare

    SvaraRadera
  8. jo den i den va ju bra men trant det va inte snällt sakt men det va kul att föra och bruno bra spark där har du tenkt att börja träna wrestling eller

    SvaraRadera
  9. nej, dum ide. kom med något bättre mr canton

    /Diselmotorn

    SvaraRadera
  10. Ja varför inte. Tyson e bra brottare.

    SvaraRadera
  11. Tyson Kidd är och har alltid varit en bra 'worker' ingen 'star'.
    Tror inte wwe har några andra planer för han någonsin.
    Finns andra mindre brottare i WWE som har allt (bryan, Zigger osv osv t.ex.) Som om dom vill ha någon i PPV galor i den rollen som är bättre att satsa på. Dom gjorde en sån push för Curtis Axel i år som är samma typ som Tyson Kidd bra 'Worker' inget mer. Det slog inte så wwe kommer nog inte prova med en 'worker' igen. Nu hängde dom IC på Big E och han tog wwe in som 'star' från början och inte som 'worker'.

    /PeterJ

    SvaraRadera
  12. Kidd är imponerande i ringen, men även om jag gärna ser honom som champion så har jag en känsla av att hans bristande mic-skills gör att WWE väljer bort att ge honom ett bälte.

    Jag tror att han skulle kunna utvecklas på den punkten, men för att få en chans att göra det behöver han ju också faktiskt få tid till det under sändningarna, vilket i princip aldrig händer. Det blir lite moment 22 av det hela.

    En alternativ lösning vore väl att ge honom en egen promoter i stil med hur Heyman varit för Curtis Axel, som inte heller är särskilt bra på promos.

    SvaraRadera
  13. Jag har en bättre idé, slå ihop ic och us titeln så att den blir lite mer interesant. Det verkar ju som wwe titeln och World titeln går detta till mötes...

    SvaraRadera