måndag 11 november 2013

The Trent Show XIV The Green Room, och Bruno!

Dags igen för en hög med nyheter från wrestlingvärlden och som vanligt är det er favoritreporter Trent som serverar dem. Men, den här gången är han inte ensam utan han får besök, ett levande sådant, under hela klippet! Är det en elefant? Är det en blåval? Nej, det är B...




12 kommentarer:

  1. Det går tydligen bara att se bokstäverna och punkterna om man har lämnat en kommentar på klippen. För att kunna se en eventuell bokstav (eller punkt) behöver man alltså först se igenom klippet,sedan lämna en kommentar och slutligen se om klippet igen. Då blir de synliga.

    SvaraRadera
  2. Hahahaha, Bastion_Booger, du är bäst!

    SvaraRadera
  3. Bra klipp Bruno och Trent. som vanligt :) ha en bra dag/ Kväll ;)

    SvaraRadera
  4. tack för nyheterna Bruno och Trent :)

    SvaraRadera
  5. Härligt att med nyheter. Tack så mycket!

    // Kane81

    SvaraRadera
  6. Det där om det är dålig PPV försäljning är 2 saker.
    Folk gillar inte när det är en massa runt omkring som avgör titel matcher som det varit dom sista 3 galorna. T.ex. När HHH tog ifrån DB bältet dagen efter på RAW.
    Men sanningen är det enda som säljer just nu är Punk eller Cena i WWE titel match. Men det måste vara Main event. Bogus låg level midcards fejder eller middelcard bälte match men dom 2 dra inte häller.
    Resten av stjärnorna dra inte (ink Orton och Bigshow ). Golddust börjar dra igen.

    Dessutom tror inte hela den Corporate som HHH kör just nu är lyckad. Folk har sett det förut och HHH är inte bra i den rollen. RAW var riktigt bra innan summerslam i år men med Corporate delen så har raw tappat tempo och tittare. Tror WWE måste avsluta den. Jag personligen tror att det är väldigt dåligt för business varje gång någon i WWE säger det är bra för business.
    Publiken vill inte höra att det bara är en business dom tittar på.

    /PeterJ

    SvaraRadera
  7. Tack för nyheterna

    SvaraRadera
  8. återigen veckans höjdpunkt..nyheter från trent :)
    yes yes yes !

    SvaraRadera
  9. Tackar för klippet! nu gäller de att vi tittar på varje klipp så de har 200 läsare annars försvinner bloggen. alla minns väl vad Trent sa för något klipp sen!!

    SvaraRadera
  10. Tack gubbarna! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  11. Tack för klippet :)

    SvaraRadera