måndag 4 november 2013

The Trent Show XVIII Best in the World WWE news

Finns det ett bättre sätt att starta tisdagen än med ett väl tilltaget avsnitt nyheter med Trent?



19 kommentarer:

  1. Jag vill att Sheamus ska ha sin mustasch kvar. Karma såg väldigt bra ut.

    SvaraRadera
  2. Tack för ett trevligt klipp. Klart vi älskar dig Trent. Sheamus ska ha kvar sin mustasch nu såg han verkligen ut som ett babyface.

    SvaraRadera
  3. Tack för nyheterna Trent. jag tycker att sheamus borde haft kvar sin mustasch nu ser han ut so babyface

    SvaraRadera
  4. Tack för klippet. Jag är inte helt säker på om jag vill ha Hulk tillbaka. Han var ju gammal redan när jag började se på wrestling för snart 25 år sedan...

    SvaraRadera
  5. Klart att Sheamus ska ha mustasch han blir som så många tidgare sagt för mycket babyface. Dessutom måste jag tillägga att jag inte vill ha tillbaka Hulk, jag tyckte inte ens han var särskilt bra i början på 90-talet. Jäkligt begränsad som brottare.

    Perra the madman









    SvaraRadera
  6. Jag befinner mig i den ultimata mardrömmen, jag ligger mellan Bruno och Trent (i tippningen), världens vidrigaste dubbelmacka...

    En fråga: Wargames, vad tror ni anledningen är att WWE inte kört det konceptet sen dom köpte upp WWE och skulle ni vilja se det, i så fall varför och vilka deltagare?
    Blev ganska många frågor i den frågan men det bjuder jag på!

    Tack för ert jobb grabbar!

    SvaraRadera
  7. sheamus utan mustasch..varför inte ? kände först inte igen honom på
    bilden. och nej ingen hogan...möjligtvis då som nån slags manager eller
    nåt i den stilen.men ICKE i nån match nej nej..det vill vi icke.

    och som vanligt trent är kung :)

    SvaraRadera
  8. Nja jag tycker att sheamus passar mer med mustasch än utan.
    Best in the world in wrestling news, ja det är du det trent. bra klipp! skulle gärna vilna bjuda på wretlingprylarna på traders men då jag är under 18 år så kan jag inte.
    Det vore stort om hogan kom tillbaka. skulle själv inte ha emot att se honom på en match på wm 30 mot the real americans kanske. men vad vet om det?
    Ja vem skulle den där UFC-killen kunna vara? om det skulle vara frank mir så skulle det vara något då brock ledsnar har mött honom ett antal gånger i ufc. det skulle bli ännu bättre om denne mystiske ufc fightern mötte tna:s ufc:are quinton rampage jackson. det vore något.

    SvaraRadera
  9. Tack för nyheterna.
    Tillbaka med skägget Sheamus, tycker jag. På tal om Jerichos som skådis såg jag nyligen buskisrullen MacGruber. En bunt wrestlare var med (iaf en kort stund) och man fick ett smakprov på Jerichos skådiskunskaper.

    Tomas Svensson

    SvaraRadera
  10. Tack för klippet Trent!

    Hogan skulle ju inte tillföra något rent wrestlinmässigt, men han skulle betyda enormt mycket för hypen kring Wrestlemania 30. Vad tror ni om Hulk/Undertaker. Tråkig match givetvis, men något att sälja PPV på.

    Någon som saknat Sheamus? När han kommer tillbaka så tycker att han bör vara heel. Funkade bättre enligt mig.

    Sting/CM Punk vore något, eller Sting/Undertaker. Wrestlemania kan bli bra bara WWE tänker till lite.

    /Big Poppa

    SvaraRadera
  11. tack för klippet Trent :)

    SvaraRadera
  12. tack för klippet Trent the baest och nyheterna alltid lika kul och smänande att höra bra men lucha libre nyheter och det va synd med frank andersson jag kull vilja se han i lucha libre och i gbg wrestling och sws så klat och sheamus nej han passar med hor i ansiktet han ser en nu vitare ut har så mycket och jag älskar dina klipp jag vi att ni ska svara på frågor

    SvaraRadera
  13. Jag bryr mig egentligen inte hur Sheamus ser ut, bara han återvänder som en heel. Han var en av mina favoriter men den sista tiden blev jag trött på honom. Hans skämt är tråkiga.

    SvaraRadera
  14. Tack för nyheterna, alltid kul att få det. Skulle vara kul att de Hulk men det skulle vara ännu roligare att se Sting. Att Sheamus har mustasch eller inte spelar ingen roll för mig för jag har aldrig gillat honom, framför allt som face.

    // Kane81

    SvaraRadera
  15. tack för nyheterna Trent:)

    SvaraRadera
  16. Längtar tills Sheamus kommer tillbaka, har inget emot att det blir som heel men han är ju så populär så frågan är om WWE törs vända honom.

    SvaraRadera
  17. Bra jobb med nyheterna Trent. Sheamus ska ha mustasch

    SvaraRadera
  18. Sheamus passar nog bäst i mustasch.

    Tack för klippet :)

    SvaraRadera
  19. Vi älskar dig Trent!

    SvaraRadera