söndag 1 mars 2015

This Weeks WWE Wrestling news Booyaka Booyaka He is Gone!

Söndag kväll och här har ni det som ni suktat efter hela veckan! -Jaha, nähä, nä, det är inte senaste säsongen av Game of Thrones. Nä, det är inte Walking Dead heller. Nej, de har inte gjort nya Breaking Bad avsnitt. Nix, Better Call Saul kan ni bara se på Netflix. Men det var väl själva f-n, det är inte en nyinspelning av Björnes magasin heller! Det är ju nyheter! Nä, inte Rapport eller Aktuellt, eller 4:ans nyheter heller för den delen, ge er för tusan, det är ju wrestlingnyheter med Please Do Not Try This At Home! Jaha, ni har inte sett fram emot det! Men om vi säger att vi har en ny tävling där ni kan vinna en wrestlingfigur utan att ens anstränga er? Lät det bättre? Nähä! Nåja, ni får titta i alla fall, mastigt många nyheter är det åt er ändå. Ring inte 112, ring inte 619 heller, för där svarar de inte längre!

 

 

Sonen till en av grundbultarna av bloggen och Oscar utan mask.

18 kommentarer:

 1. Lilian Garcia är en fining, så hon är förlåten. Skämt åsido. Jag tycker att bloggen är bra som den är. Skvaller är alltid roligt, och att kunna tippa inför galor är en höjdare. Och att tippa NXT är toppen! En grej som kanske skulle vara kul, för oss som är lite äldre, är lite vintageklipp med Hoa-Hoa och Bruno. :-)

  SvaraRadera
 2. Fin text. Better call saul är ju så j*vla sat*ans bra!! Vad vore roligt till bloggen som vi inte har... hmm.. du ser ju ut ganska mycket som Bully Ray, se surare ut och prata lika ansträngt som honom. Nej men mera interaktion av oss andra bloggare kanske, inskickningen av filmklippen till att bloggen skulle överleva var ju kanon. Eller kaaanooouuuuuun.

  Kanske skulle vara svårt att få alla att engagera sig kanske, eller vad vi nu i hundan skulle hitta på. Men håller med om att den är bra som den är och insider informationen är alltid rolig och intressant utan att man ska behöva söka sig runt på olika sidor på nätet med falska nyheter och annat så är det bra mycket roligare att gå in här och bara bli nöjd.

  Känns som att Rey-rey kommer få sin avslutning iom Hall of fame i framtiden, WWE vet att det skulle dra uppmärksamhet. Samma sak tror jag förövrigt om Hardy boys, åtminstone Jeff.

  SvaraRadera
 3. Jättebra blogg rent generellt. Jag skulle gärna se att vi får ta del mera av era funderingar på fejder som ni skulle vilja se, pågående fejder, brottare etc.

  /Big Poppa

  SvaraRadera
 4. Tack för nyheterna. De ja saknar är att ni svarar på våra frågor rörande Wrestling och gärna som någon nämnde ovan lite underbar Nostalgi Hoa Hoa och bruno Klipp.

  SvaraRadera
 5. Tack för klippet och tack för royal rumble dvd, riktigt sevärd :)

  Jag tycker bloggen är riktigt bra som den är men något tips ville ni ju ha så här kommer något : Jag tycker inte att ni ska ge ut er tippning av galorna före deadline har passerat och sen skulle jag vilja se era analyser före och efter en gala som videoklipp och gärna också resultatet i ett videoklippet.

  Personligen är jag inte så intresserad av att se långaklipp från malmö och göteborgs wrestlinggalor, då sådanna klipp inte intresserar mig.

  Gärna något frågeklipp kan ni alltid slänga upp nu och då. Stort + för slammy award och era årliga specialklipp som återkommer var år.

  Ett stort plus för Bruno:s införwrestling gala mail, otroligt uppskattat att få dessa mail. Tycker också idén om att tippa NXT är väldigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ps.
   Skulle gärna se en liten tippning av TNA oxå :)

   Radera
  2. Hunter_Hearst_Helmsley3 mars 2015 08:34

   Det blir svårt när TNA knappt har PPVs längre. Slammiversary och BFG är de två som möjligen kommer vara PPVs i år. Det är dock 3 månader kvar till juni och vi vet fortfarande ingenting om Slammiversary , det finns ingen arena, inget datum osv

   Radera
  3. TNA snackar ju inte ens om sina One Night Only längre. Frågan är om de själva ens vet vad en PPV betyder längre. Tragisk är vad det nya Impact Wrestling är. Kollat något det senaste? Beat down clan... vad ska man säga. Trodde inte det fanns något värre än Aces and eights men jag hade fel.

   Radera
  4. Oj, trodde inte att de var så dåligt med TNA numera. Men tack för infon :) Brukar typ bara vara in och kolla på TNA:s hemsida någongång per år för kolla vilka brottare som finns inom förbundet :)

   Radera
 6. hockeywrestling2 mars 2015 11:26

  Tack för nyheterna. Jag tycker är alla tippa är toppen! Jag saknar att tippa tna galor också.

  SvaraRadera
 7. Trist med Mysterio, men så är det ju, en del kommer och en del går. Jag hoppas verkligen på mer riktig wrestling i dam-divisionen, och att de inte bara blir använda som Total Divas-deltagare. Där gör ju NXT rätt och ger dem en chans att visa upp sig ordentligt! Man tycker ju att med tre timmar Raw så hade de kunnat slänga in en dammatch hellre än en 45-minuters John Cena-promo.

  Bloggen är ju fin, men jag skulle gärna se mer i textform, men det finns det väl kanske nog av ändå.Jag följer varken Stockholm- eller Göteborgsbrottning (och inte NWF längre heller, för den delen), så de klippen hoppar jag oftast över.

  Lite tips om vad man borde titta på på WWE Network, med länkar, hade inte varit dumt. Jag har tittat mig igenom en hel del av Raw 1996 (bra bakgrundsbrus medan jag jobbar, har jag upptäckt), sådant som jag bara såg med tyska kommentatorer på RTL2 på den tiden det begav sig... Ganska så kul, faktiskt.

  SvaraRadera
 8. Hunter_Hearst_Helmsley3 mars 2015 08:38

  Jag vill se mer Sebbe på bloggen!

  Nä men jag tycker det är ganska bra som det är. Kanske veckans WWEN-tips? Typ rekommendera en show eller ett program

  SvaraRadera
 9. Jag tror vi tittare måste ge er mer feedback. Jag kan ju säga att jag vart borta ett litet tag. Men tycker ni gör ett ett bra jobb med alla nyheter och tävlingar.

  Kanske ett nytt fråge klipp där man kan få fråga saker igen.

  SvaraRadera
 10. Tack för nyheterna :) Tycker bloggen är riktigt bra. Gärna ett frågeklipp igen och era texter före ett klipp gillar jag skarpt men också eftertexten i klippet är riktigt roliga :)

  Hoppas ni fortsätter ge oss en fråga i varje klipp som vi får svara på men tycker inte de behöver vara ett pris varje gång.

  Vill också se mera av Pagge, Ade och Sebbe på bloggen :)


  SvaraRadera
  Svar
  1. Du Pagge, Vi har fått en beundrare!

   Radera
  2. Ja äntligen någon som förstår vår "storhet".
   Men det där med att han ville se Sebbe förstår jag inte riktigt?

   Radera
 11. Va har wwe för planer med sting egentligen efter wm? E han borta efteråt eller fortsätter han året ut?

  SvaraRadera
 12. Tycker att bloggen är bra, skulle som så många andra vilja kunna ställa konstiga frågor och få underbara svar av er!

  SvaraRadera