fredag 20 mars 2015

INFÖR WRESTLEMANIA 31 (29 mars 2015) - 9 dagar kvar

Återigen, stort tack till er som kommenterade. Vi testade att göra inlägg med bara text och det fick inte riktigt det gensvar som vi hade hoppats på. Därför kommer här det allra sista inför WrestleMania. Nästa vecka så här dags är det istället dags att tippa.

I dagsläget finns det 8 klara matcher.

WWE World Heavyweight Championship match
BROCK LESNAR vs ROMAN REIGNS
BRUNO: Lesnar kommer att *piiiiip* Reigns, i alla fall enligt honom själv. Om det innebär att han kommer att ge Reigns stryk så tror jag på det, om det innebär att han kommer att vinna mot Reigns som tror jag INTE på det. Oavsett så tycker jag fortfarande att detta är galans mest intressanta match. Och jag tror inte att vi får någon incashning av MITB-kontraktet efteråt.

TRENT: Självklart kommer inte Brock Lesnar bara lägga sig på rygg för Roman Reigns utan snarare tvärtom. Brock kommer att dominera större delen av matchen men precis som Bruno skriver, han kommer inte att vinna. Vi kommer att få en ny mästare på Wrestlemania och han kommer att få hålla titeln i cirka två månader, Roman Reigns!

Singles match
TRIPLE H vs STING
BRUNO: The Match the World has been waiting for. Hahaha! Det ska bli kul att se Sting igen, men mer än så är det inte.
TRENT: Precis, kul att se Sting, kul att se respektive brottares entrance, kul att det blir något annorlunda men i stort, hrmpf!

Singles match
BRAY WYATT vs The UNDERTAKER
BRUNO: Smart av WWE att hålla Taker borta. Jag ser fram emot att få känna
nackhåren resa sig när Takers musik börjar ljuda på WrestleMania. Faktiskt så ser jag mer fram emot det än själva matchen. Vem som vinner är inte så noga, båda två kommer att vara segrare efteråt ändå.
TRENT: Jag är nog på det klara med att The Undertaker kommer att ta hem detta och visst, ska bli kul att se Taker skrida in. Men, kan Undertaker brottas överhuvudtaget och kommer matchen att suga åsne#%*! Nej, och ja!

WWE United States Championship match

RUSEV vs JOHN CENA
BRUNO: We want Lana! Fast henne lär vi nog inte få se eftersom hon spelar in film ihop med Edge (Interrogation). Rusev låter som Zlatan och patriotism funkar alltid i USA, och som sagt US-titeln behöver Cena.
TRENT: Cena Sucks, Let´s go Cena, Cena sucks, let´s go Cena! Säkerligen kommer en del av publiken att bua så fort John Cena gör något men det kommer troligtvis inte hindra The Man that Runs the Place från att bli ny US-mästare.

Divas Tag Team match
NIKKI BELLA/BRIE BELLA vs PAIGE/AJ LEE
BRUNO: Helt ointressant match, där jag just svängt över och ger vinsten till Paige och AJ efter vad som hände på RAW senast. Fast vad som är ännu viktigare är vad som händer på RAW nu på måndag. Suck, en Triple Threat eller en Fatal-4-Way hade varit så mycket roligare.
TRENT: Vad kul att WWE lever som de lär, lika lön och lika tid för män och kvinnor, åtminstone om man ska tro Stephanie McMahon. I realiteten kommer detta att gå på några minuter och helt ärligt, hoppas det är så få som möjligt. Inte my cup of tea när man kör en "meningslös" match på Wrestlemania.

Singles match
SETH ROLLINS vs RANDY ORTON
BRUNO: Äntligen klart med matchen. Fast jag är inte helt säker på att WWE låter Rollins förlora som många andra. Nej, jag vill nog se Rollins vinna och sedan ett par returmatcher efter det. Glädjande nog verkar det som om Jon Stewart inte blandas in alls.
TRENT: En av matcherna jag fortfarande ser fram emot. Randy Orton övertygar och Seth Rollins gör sin roll mycket bra. Lär slå gnistor om denna, just saying! Lutar fortfarande åt att Orton vinner, men kan ändra riktning om något händer i veckan.

WWE Intercontinental Championship Ladder match
BAD NEWS BARRETT vs DEAN AMBROSE vs R-TRUTH vs LUKE HARPER vs DOLPH ZIGGLER vs STARDUST vs DANIEL BRYAN
BRUNO: Daniel Bryan kommer att vinna galans bästa match.
TRENT: YES YES YES! The YES-movement får en kollektiv orgasm när Daniel Bryan blir ny Intercontinental Champion.

ANDRE THE GIANT MEMORIAL Battle Royal match
Deltagare senast: The MIZ, FANDANGO, ADAM ROSE, CURTIS AXEL, RYBACK, ZACK RYDER, JACK SWAGGER, TITUS ONEIL, DARREN YOUNG, BIG SHOW, KANE, ERICK ROWAN, DAMIEN MIZDOW och SIN CARA. Tillagda deltagare: HEATH SLATER, GOLDUST och MARK HENRY.
BRUNO: Nu fattas det 13 namn. Utav de nya är ju Mark Henry helt klart en möjlig vinnare. Men vad ni än gör, glöm inte AxelMania! Fast läggs Sheamus till så vinner han.
TRENT: Ligger fortfarande kvar på Sheamus eller Axelmania som vinnare om inte Mizdow får ta hem detta.

Och slutligen har vi ytterligare 1 match som antagligen läggs på Pre-Showen och blir klar nu på måndag på RAW i någon form?

Triple Threat Tag Team Elimination WWE Tag Team Championship match
TYSON KIDD/CESARO vs NEW DAY vs LOS MATADORES
BRUNO: Det enda verkliga hotet mot Tyson Kidd och Cesaro var ju The Usos. Nu verkar det som om dom är borta eftersom Jey blivit skadad (axeln). Genast blev matchen mycket sämre, även om jag är övertygad om att alla inblandade kommer att göra en bra match. Om WWE ska slänga in ett nytt fjärde Tag Team vet jag inte vilka de ska välja. The Ascension har de ju gömt undan och kommer väl inte plocka fram förrän efter WrestleMania.

TRENT: Kidd/Cesaro, ingen tvekan om att de fortsätter att vara mästare, nuff said! Synd att Jay Uso är skadad, de gör ju alltid bra matcher. Matadores och New Day är helt enkelt inte tillräckligt över för att få vinna.

/Bruno & Trent

PS Håller ni med? Om vad? Håller ni INTE med? Varför då? Är det någon match som inte kommer att bli av? Är det någon match som vi helt glömt bort? Har ni ens läst det här?10 kommentarer:

 1. Åter igen tack för denna sista spåning inför årets stora Event. Dåligt med kommentarer i dessa klipp tycker ja med, men hoppas alla uppskattar de lika mkt som jag. Folk kanske inte vill avslöja sin eventuella tippnings rad ;-). Ja har väl också ändrat mig lite i matchen, orton vs rollins efter ortons rejäla misshandel förra måndagen. Så de lutar väl åt att rollins vinner om inget händer på måndag. Sen e ja fortfarande osäker på cena vs rusev där de kan sluta hur som helst. Även battle royalen e öppen, sheamus kommer troligen in där också då e ju han stor favori, men än så länge är de oklart. Stor favoriter till vinster på galan är, the undertaker, Daniel Bryan och sting

  SvaraRadera
 2. Jag vill inte avslöja hur jag tänker, för jag vill åt de där extra 0,5 poängen!

  SvaraRadera
 3. Kan ni försöka få upp tippningen redan på fredag? Jag drar iväg på långresa på lördags morgonen...Och vet inte om jag kan tippa annars :/ vill ju inte missa.

  SvaraRadera
 4. Mr Bruno Arvidsson22 mars 2015 05:15

  WWE har gått ut med att det blir en Fatal-4-Way Tag Team-match om Tag Team-titeln på Pre-Showen. The Usos kommer att vara med så antagligen är inte Jey Usos axelskada så allvarlig.

  Och lallare2 vi har svarat till dig personligen i våra texter. Läs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack såg det nu.....

   Radera
 5. Ser svårtippat ut så här en vecka innan, men förmodligen så blir det ganska förutsägbart i slutändan.

  John Cena kommer ju såklart att vinna, och troligen också Roman Reigns även fast det surrar runt en hel del rykten om Brock Lesnar och ett nytt kontrakt. Jag skulle tro att WWE själva ligger bakom dessa rykten för att undvika samma situation som förra gången som Lesnar slutade, och dåå han och Goldberg gjorde sin sista match mot varandra - och all visste om det. Det skulle ju inte vara en speciellt intressant match ifall alla visste att Lesnar gör sin sista match i WWE mot Reigns...

  IC titeln verkar vikt åt Danial Bryan, om nu inte Sheamus ska vara med i den matchen. Kan ju vara bra att bygga på att Bryan blir lurad på den titeln ocksp. Hoppas för tippningens skull att det blir klart innan galan ifall Sheamus ska vara med eller inte.

  När det gäller Andre the giant-matchen, så ligger väl Mizdow bra till. Har inte riktigt koll på Axlmania, då jag inte har kollat på RAW/Smackdown på sistone, men tycker han är lite tråkig (sorry Bruno). Tror inte på Mark Henry dock. Kanske Stardust vinner för att sätta upp en match där han säger att han är bättre än brorsan pga vinsten, för att sedan ha en "loser leaves WWE" match på Summerslam. WWE har ju gjort något liknande med Bret & Owen Hart.Sedan verkar det ju som om vinsten här inte betyder något för karriären (läs Cesaro)

  Sedan tror jag att Rollins förlorar mot Orton (och sedan vore det kul om han cashade in MitB mot vinnaren av Reigns/Lesnar - då skulle han se ut som en svag hel som tog bältet ifrån Reign/Lesnar, vilket skulle bli bra upplägg för kommande matcher)

  Diva-matchen är ju ointressant då den inte gäller något- skulle inte förvåna mig om the Bellas vänder mot varandra för en match på Summerslam, men fortfarande ointressant...

  Sen vinner ju Undertaker såklart, och Sting borde ju få vinna. HHH kan få revansch senare, om det nu inte är en egotripp av HHH, och han vill vinna över Sting (Hul Hogan style).

  Återstår bara förgalematchen om Tag team titeln - och den vinner Cesaro/Kidd förhoppningsvis så att titeln inte åker jojo.

  Sådär - där hade ni en kort analys ; )

  Lycka till med tippningen!

  /Big Poppa

  SvaraRadera
 6. Det ska bli spännande att se, jag debatterar fortfarande med mig själv om jag ska försöka se den live mitt i natten eller inte. Jag har en dotter som ska till dagis på måndag morgon, så om jag är uppe får jag inte sovit så mycket... Frågan är om de matcher jag vill se går tidigt (så att jag kan sova efter WM) eller sent (så att jag kan sova en stund och vakna mitt i galan)...

  Cena v Rusev. Tyvärr måste väl Cena vinna, så som de har gjort Rusev till super-heel. Eller måste han? Jo, det måste han nog. Kul i alla fall att WWE ger mellannivåtitlarna lite prestige äntligen, de har ju varit undangömda länge medan de hade dubbla världsmästartitlar.

  Steg-IC-matchen; tja, jag hade nog hellre sett en vanlig match, men det kan bli kul ändå. Känns som (ytterligare) ett försök att trycka in så många brottare de bara kan på WM för att alla ska få vara med. Men det känns som att en heel borde vinna den om Cena vinner IC-titeln.

  Tagteamtiteln - varför måste det alltid vara fatal 4-way/elimination-matcher med en massa teams? Varför inte göra det ordentligt istället? Tagteamdivisionen har varit eftersatt länge++ och det hade varit väldigt trevligt om de lyfte upp den och gav den mer utrymme istället (tittade på lite gamla WM på WWEN nyligen, och där har de ju massa tagmatcher på varje gala).

  Så var det då WWE-titeln. Varför ska jag bry mig, egentligen? Så som de har byggt upp Roman så borde han ju vinna, men kanske WWE gör en helomvändning och låter Lesnar hålla titeln? Han har ju haft den snart ett halvår, om de låter honom hålla den ett halvår till är han ju snart ikapp CM Punk i att hålla titeln länge. Känns nästan som att Vince kunde tänka sig att ge Punk en känga genom att göra så...

  Ja, jag ska nog se ivarjefall delar av WM live. Synd att de går så sent på natten nuförtiden. Jag minns att jag såg en WM live på RTL2 med tyska kommentatorer en gång i tiden, och då började galan klockan 23:00 CET. Det är mer lagom, men då blir det väl allt för tidigt på dagen för amrisarna förstås.

  SvaraRadera
 7. Tack för era otroligt trevliga inför Wrestlemania, uppskattas något enorm från min sida att vi gör dessa :)

  Måste säga att jag inte nästan tror på någon incashning av MIB väskan från Rollins nu när han har på sig till summerslam. Dock skulle de vara mycket intressantare om han rusade in och stal wwe bältet av Reigns på wrestlemania.

  För övrigt ska jag hålla mig lite iskall i diskussionen hur jag tänker tippa :) Dock är jag väldigt intresserad av att verkligen chanstippa på massor av skrällar men tror inte wwe vågar ställa till med skrällar. :) Är klart sugen på att se Daniel Bryan misslyckas med att ta IC-bältet.

  SvaraRadera
 8. Läste nu att Brock Lesnar Signat nytt Kontrakt, ändrade planer på WM?!

  SvaraRadera