fredag 6 mars 2015

INFÖR WRESTLEMANIA 31

Gud hör bön! Vi uppmärksammade att det var en del som saknade rena textinlägg och vi på redaktionen bestämde oss för att vad folket vill ha, det ska de få! Tyvärr var det dock så att de vi tillfrågade, Sebbe, Pagge och Ade, var alltför upptagna och vi blev då varse om att vi måste söka oss annorstädes. Tyvärr ingen lycka där heller, en massa trevliga ursäkter och förklaringar från tillfrågade, och så några, 

"-Jag? Låna ut mitt goda namn till denna blogg? Ni måste skämta, aldrig i livet!"

Därför blev det som det blev, varsågoda, läs Bruno & Trent igen (ja vi vet, men vad vill ni vi ska göra?) i ett epos de kallar:

INFÖR WRESTLEMANIA 31 (29 mars 2015) -23 dagar kvar

I dagsläget finns det 2 helt klara matcher.

WWE World Heavyweight Championship match
BROCK LESNAR vs ROMAN REIGNS
BRUNO: Jag vet att många tycker illa om Roman Reigns. Jag gör det inte, utan tror att detta kommer att bli en bra match. Kanske inte en tekniskt fulländad match, men varför skulle det betyda att det vore bättre? Jag ser sjukt mycket fram emot matchen och i dagsläget tror jag på en vinst för Reigns. Jag vet också att många tror att WrestleManiapubliken kommer att bua ut Reigns. Jag är inte alls så säker på det. Visar det sig att det kommer ut offentligt att Lesnar?s kontrakt inte förnyas tror jag att publiken kommer att bua ut honom istället för hans svek.
TRENT: Jag får nog hålla med i mycket av det som Bruno skriver. Det är inget större fel på Roman Reigns, han har bara haft oturen att hamna i skuggan av YES-rörelsens grundare, Daniel Bryan. Om han är main event-material? Nja, men WWE har målat in sig i ett hörn och allt annat än Reigns vs Lesnar i main event vore i det här läget helt fel enligt mig. Vem som vinner, 99% på Reigns, den återstående procenten på Lesnar men då kommer en viss Rollins att casha in.

Singles match
TRIPLE H vs STING
BRUNO: Här känns det som om jag också borde se fram emot något. Tyvärr. Än så länge har jag inga som helst vibbar för matchen. Sting borde vinna och han gör det såvida inte en returmatch är planerad för SummerSlam. Matchen kommer säkerligen bli bra och sevärd eftersom det är en purfärsk parning med två gamla erfarna stofiler. Hoppsan, skrev jag stofiler, menade profiler.
TRENT: Det börjar bli jobbigt att tycka som Bruno men det är ju så, vem ser egentligen fram emot att se Sting vs HHH? Deras entrance, båda herrarnas, kommer nog att bli något utöver det vanliga men matchen kommer troligtvis suga åsnebollar. Men visst, kul att Sting får göra en match på The Grand Daddy of them All, Wrestlemania. Och ja, Sting vinner, helt säkert.

Ytterligare 2 matcher är utannonserade, fast där har vi inte riktigt klart med deltagarna ännu.

WWE Intercontinental Championship Ladder match
BAD NEWS BARRETT vs DEAN AMBROSE vs R-TRUTH vs LUKE HARPER vs DOLPH ZIGGLER vs ?
BRUNO: Fem namn är klara för matchen och det känns väl som om Daniel Bryan och Stardust egentligen också är klara. Jag skulle gissa på att även Goldust slängs in i mixen så att vi har 8 man som gör upp om Intercontinental-titeln. Inga bra odds för Barrett alltså. Matchen kommer troligen att bli galans bästa och är ju en ren ripoff utav Money-in-the-Bank, men vem klagar? Jag tror att Barrett kommer att bli av med titeln. Ingen av bröderna Gold och Stardust kommer att vinna och inte heller Harper. I dagsläget känns det som om Bryan är den troliga vinnaren, med Ambrose och Ziggler som outsiders. Och sen har vi ju R-Truth också?
TRENT: I´m afraid I´ve got some bad news for you, Wade Barrett kommer definitivt bli av med sin titel, själva bältet har han ju redan förlorat! En match att se fram emot trots att det är en kopia av deras så lyckade MITB-koncept men WTF, det kan ju i alla fall bli något återkommande på WM. Till skillnad från Bruno så tänker jag inte gardera mig med flera vinnare, det finns redan en klar sådan, Daniel Bryan! YES-rörelsen måste få sin fix och den ordnas här.

ANDRE THE GIANT MEMORIAL Battle Royal match
Deltagare: The MIZ, FANDANGO, ADAM ROSE, CURTIS AXEL, RYBACK, ZACK RYDER, JACK SWAGGER, TITUS ONEIL, DARREN YOUNG, BIG SHOW, KANE och 19 till.
BRUNO: Meningen är väl att de ska bli 30 deltagare. Så sas det i fjol, men i verkligheten så var de faktiskt 31. Vi har 11 namn klara och för att få ihop 19 till blir det svårt? Jag kunde komma på Damien Mizdow, Big E, Xavier Woods, Kofi Kingston, Erick Rowan, Sheamus, Diego, Fernando, El Torito, Heath Slater, Bo Dallas, Christian, Mark Henry, Viktor, Konnor, Sin Cara, Hornswoggle och David Otunga. Då fattas det fortfarande ett namn? Fast i fjol så lät de ju brottare som varit med i andra matcher också vara med i Battle Royalen, och det vore nog bra så vi kan slippa några av de namn jag radade upp. Vinnare då? Utav de 11 klara så kanske Axel, Ryback, Show och Kane kan vinna. Utav de 18 ej klara som jag namngav ser jag bara Mizdow och Sheamus som möjliga vinnare. Skulle jag tvingas gissa idag så skulle jag satsa pengarna på Sheamus och ha Curtis Axel och Big Show som outsiders.
TRENT: Den stora frågan enligt mig är om trofén överlever i år, och om den ser annorlunda ut. Matchen i sig gäller ingenting utan är bara ett sätt att visa upp de brottare som man inte vet vad man ska göra med. Tagteam-brottare är kanonmat här och ingen av dem har en chans att vinna en Battle Royal på WM, och detta gäller även Cesaro om han kommer att vara med. Jag skulle tycka att det vore roligt om någon outsider tog hem detta, gärna Curtis Axel då jag gillar hans nya "AXELMANIA"-karaktär men det är nog ändå inte så troligt, men hoppas får man. Troligtvis blir det väl Sheamus som istället tar hem det här, ganska så intetsägande enligt mig även om han är en duktig yrkesman. Eller vad sägs om att Bubba Ray Dudley kommer in och kastar ut alla? Nja, faller nog för tagteamförbannelsen han också om han är med. Vi återkommer när flera namn presenterats.

Sen har vi väl 3 matcher som egentligen är klara, men inte officiellt?

Singles match
BRAY WYATT vs The UNDERTAKER
BRUNO: Matchen blir säkert bra, men än så länge betyder den inget för mig. Det roligaste med matchen är väl att den faktiskt kan gå hur som helst trots att Undertaker är med och att det är WrestleMania.
TRENT: Bray Wyatt gör det bra och WWE gör rätt i att hålla Undertaker borta från TV, helst fram till och med WM så att det blir som en "överraskning" där. Som vanligt kommer min röst att falla på Taker när han är med på WM, även om det visade sig vara helt fel förra året.

Singles match
SETH ROLLINS vs RANDY ORTON
BRUNO: Jag vet, vi är inte där ännu. Allt pekar på att matchen ska bli av och jag hoppas att så blir fallet. Blir den av och de får 20 minuter tror jag att matchen kan slåss med IC-matchen om titeln Kvällens Match. Givetvis kommer Jon Stewart stå i Ortons hörna, Orton har ju redan lovprisat Stewart för hans deltagande på RAW. Tror på vinst för Orton, där Rollins förhoppningsvis kommer att kräva många returmatcher.
TRENT: Seth är helt fantastisk i ringen, Orton är ett fullblodsproffs och mot rätt motståndare kan han definitivt bli kvällens MVP. Det luktar "showstealer" om denna parning, intressant upplägg och som jag sagt, två av de duktigaste yrkesmännen som finns i ringen idag. Randy Orton tar hem detta, tack vare lite outside interferens från Jon Stewart.

WWE United States Championship match
RUSEV vs JOHN CENA
BRUNO: Men Rusev har ju sagt Njet! Givetvis blir matchen av och Rusev får smaka på sin första rena förlust. Cena har jobbat länge nog nu. Eller blir det rent av AxelMania här?
TRENT: Det börjar bli jobbigt men Bruno och jag är så eniga att hälften är nog. Basic Thuganomics och Rusev blir väldigt Putt(in) efter sin första officiella förlust.

Och slutligen har vi ytterligare 2 matcher som borde bli av?

WWE Tag Team Championship match
TYSON KIDD/CESARO vs The USOS
BRUNO: Även Natalya och Naomi räknas väl in i fejden, men de får knappast någon egen match utan de får slåss bäst de kan utanför ringen under denna matchen. Kidd/Cesaro borde få hålla bältena, inte bara för att så många andra bälten byter ägare utan för att de förtjänar det. Jag gillar The Usos också och jag vet att de kommer att göra en fantastisk match. Luktar det Pre-Show här?
TRENT: Till skillnad från Bruno tror jag inte att denna match blir av men skulle den det, Kidd/Cesaro for the win! Och som alltid, Cesaro är enligt mig en njutning att skåda i ringen, en av mina största favoriter för tillfället, vilket han varit länge, och alltid väl spenderade minuter framför TVn.

WWE Divas Championship match
NIKKI BELLA vs PAIGE vs AJ LEE
BRUNO: Kan bli en Triple Threat om Divas-titeln eller till och med en Fatal-4-Way med Brie Bella involverad. Jag tror varken att Paige eller AJ tar titeln ifrån Nikki, den enda troliga just nu känns som Brie om hon ens är med. Men med tanke på hur WWE brukar boka Divor på WrestleMania kan det bli en Battle Royal här också.
TRENT: Borde väl bli en Divas-match, speciellt efter det senaste rabaldret, och om det skulle bli tycker jag själv att det är väldigt öppet. Jag tror till och med att Paige kan plocka detta men skulle inte förvåna om Nikki, eller möjligtvis Brie, bellar hem bältet. AJ däremot, nä, hon är för frispråkig och det kommer inte att belönas.

Fler matcher då? Nja, antagligen inte. Några fejder som är aktiva är ju:

GOLDUST vs STARDUST: De är antagligen båda med i matchen om IC-titeln.
BIG SHOW vs KANE: De är ju båda med i Battle Royalen.
NAOMI vs NATALYA: De får springa runt utanför på Tag Team-matchen, om det blir någon, och det är deras enda chans att få vara med!
SHEAMUS vs DANIEL BRYAN: Ingen fejd, bara ett rykte som ser ut att bara vara just ett rykte.
NXT: Nej, de får hålla sig till sina egna galor.

/Bruno & Trent

PS Håller ni med? Om vad? Håller ni INTE med? Varför då? Är det någon match som inte kommer att bli av? Är det någon match som vi helt glömt bort?

 

 


10 kommentarer:

 1. Tack för denna underbara spåning från proffsen, uppskattas verkligen! Kan väl också gå igenom matcherna o va ja tror,

  Lesnar VS Reigns - Håller med grabbarna grus, Ser inget annat än att Reigns vinner här, sen om han står som slutsegrare e svårt att säga, beror helt o hållet på om Rollins får en match mot Orton och hur misshandlad han blir i den matchen. Men han måste väl Casha in den på WM, man har väl 1år på sig? eller har dom skrotat den tids regeln. Men ja säger 80% reigns och 20% Rollins.

  Triple H VS Sting - Behövs de sägas mer än att Sting vinner här, finns inte på kartan att han ska förlora, möjligtvis om de blir nån Outside Interference. Sen har ja ingen koll på va Sting kommer ha för roll framöver, Om han kommer agera som Lesnar vara med på vissa galor, bli Champ? de e oklart. Men tror han Vinner på WM trots allt. Sting 60% och Triple H 40%

  IC Champion Laddermatch. Här beror segraren lite på vart dom lägger matchen, går den sist så vinner Daniel Bryan, Gör den inte de så är chansen stor att Ziggler, Ambrose vinner. Att de kommer bli galans bästa match råder det iaf inga tvivel om. Daniel Bryan 40% Ziggler och Ambrose 30% vardera.

  Battle royalen. Om det inte tillkommer några fler stora namn så tror jag att Ryback leker hem detta ganska enkelt. Skulle ett namn som Sheamus dyka upp så kan han vara med och utmana. Men säger 70% till Ryback och dom andra 30% går till Sheamus som reservation.

  Wyatt VS Undertaker - Här är också en ganska klar segrare i Undertaker, varför ska han förlora sin sista match. Finns ingen anledning, Och Wyatt förlorar ingenting på att torska denna match. 90% till Undertaker

  Cena VS Rusev - En lurig match faktiskt. Skulle inte bli förvånad om Rusev vinner igen, men de kan också bli Cena eller varför inte att båda blir uträknade. En riktigt svårtippad match. Cena är Cena och Rusev satsar dom verkligen på. Men för att göra fejden intressant och US titeln Intressant så hade de vart bäst om Cena vann här och höll den till nästa gala. så 60% Cena, 40% Rusev.

  Orton VS Rollins - Som ni redan skrivit har potential att bli ett WM moment men har också Potential att bli en besvikelse. Vinner Rollins här så tror jag inte han cashar in denna kväll, Men de tror jag inte han gör. Orton Vinner så klart fast inte så klart. 60% Orton och 40% Rollins

  Tag team champion matchen lär väl gå som Kickoff - och där har jag väl inte så mkt att tillägga än att Cesaro och Kid vinner och är fortfarande Champs. 70% Kid/Cesaro och 30% The Usos

  Divas championship - Har inte så mkt att tillägga här heller med tanke på att detta skiter ja i. blir säkert en triple threat match mellan Aj/Paige/Nikki och Nikki behåller titeln med hjälp av syster Brie. 70% Nikki 20% AJ och Paige 10%

  Och nu är galan slut :)

  SvaraRadera
 2. lesnar vs reigns

  hmm..tror lesnar försvinner till ufc alla fall så har det ryktats om det länge.
  dock så utesluter inte det ena att han och wwe kommer överens om nytt
  kontrakt. i slutändan så tror jag reigns får vinna..men men den som lever får
  se.

  triple h vs sting

  sting vinner hoppas jag..varför komma till wwe och torska det
  första han gör..nä, han får vinna helt enkelt.

  bray wyatt vs undertaker

  vete det fan om den blir av..tror inte den gör det eller ?
  undertaker borde pensionera sig istället för att misshandla
  kroppen än mer. blir den av så vinner wyatt.

  cena vs rusev

  rusev vinner helt klart..cena behöver inget bälte för att
  publiken ska bua/jubla.

  orton vs rollins

  rollins vinner för att sen casha in och bli den första som INTE
  vinner titeln efter att ha cashat in. eller har jag fel om det sista ? :)

  det är de mest intressanta såhär långt alla fall..i min värld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sandow (Mizdow) cashade väl in mot Cena och torskade?!

   /Big Poppa

   Radera
 3. Hoppas Reigns vinner och att Taker tar hem segern. Kul att se Sting wrestla igen.

  Hoppas ni släpper tippningen 27 mars så jag hinner tippa.

  SvaraRadera
 4. Jag tror vi får en match mellan Miz och Mizdow också. Förmodligen på pre-showen.

  SvaraRadera
 5. Väldigt intressanta analyser och måste säga att årets WM känns alldeles för lättippad? Så går det väl åt helvete när det väl är dags sen ändå. Tycker det är så kul att dom kör en MITB liknande match på WM igen, det var alltid det jag såg fram mest emot inför varje WM tills de förstörde allting och gjorde en PPV av allting då allt bara kändes trist och som en mjölkning av ett grymt koncept, ta bort PPVn igen och gör det till en årlig match på WM igen, för helvete WWE.

  Måste berätta om Ring of Honor 13 anniversary show som gick på PPV för en vecka sedan. Jag kan säga såhär att alla som ens gillar wrestling lite borde göra sig själva en stor tjänst och se den galan. ROH är äntligen ikapp i sina produktionsvärden gällande bild och ljud, dom har den bästa play by play kommentatorn i Kevin Kelly (föredetta intervjuare i WWE) och till denna galan tog de verkligen i med hårdhanskarna. Allt från El Patron till Kazarian och Daniels, ODB mot Maria Kanellis, AJ Styles, Young Bucks mot Red Dragon i en av de bästa tag team matcher jag någonsin sett och en fatal fourway main event för deras ROH championship som också var helt sjukt bra.

  Ren wrestling när den är som allra bäst. SE DEN och det vore jävligt kul att höra vad Bruno och Trent tycker om den galan eller ROH i allmänhet. De förlorar många stora stjärnor till WWE men dom blir inte en gnutta sämre för det, underbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fixade den via *host*xtremewrestlingtorrents*host* men finns säkerligen på flera ställen :) Ring of Honor 13th Anniversary Show

   Radera
 6. En bra analys, vad kan man väl lägga till? Mer än att jag, som jag alltid gjort, tycker de har för många rena "power wrestlers", men det är ju Vince McMahon vi pratar om, trots allt, han gillar ju sånt. Det finns ett skäl till att jag älskade WCW:s Cruiserweight-division när det begav sig på det glada 1990-talet.

  Sting, då, han var ju bra då, men det är ju 20 år sedan. Jag har inte sett honom brottas i de förbund han hållit till i sedan WCW lades ner, så jag vet inte vilken form han är i. Om det varit 1990-tals-Sting mot 1990-tals-Triple H, så kanske. Men nu? Nä, men se den ska jag! :-)

  Undertaker tycker jag borde ta och pensionera sig. Han har sett väldigt sliten ut de två senaste WM, och om inget under har inträffat sedan sist så tror jag vi hade klarat oss utan matchen (fast jag har börjat gilla Wyatt mer och mer, så det kan ju bli bra ändå).

  Det är bra att de höjer status på IC-titeln lite, den har kommit lite i skymundan av att de länge hade två världsmästartitlar. Förr var det ju prestige i IC-titeln. US-titeln kan få sitta på Rusev en stund till, tycker jag, men så gillar jag ju när de jävlas med amerikanerna. :-)

  SvaraRadera
 7. Tack för en otroligt intressant, givande och välskriven analys. :) blir något fundersam efter ni analyserat matcherna. Alla matcherna känns ganska solklara hur de ska sluta nu. Då måste de innebära att de kommer bli rejält med skrällar i stället :)

  Får allt chansa lite när jag tippar Wrestlemania tror jag. Vill nog personligen tippa mot er på i matcherna Cena vs Rusev och Sting vs Triple H och sen tror jag roman reings slår lesnar men att rollins kommer slänga in vänskan och sno titeln av Roman Reings och att de leder till att de blir Reings- Rollins på nästa gala.

  SvaraRadera