söndag 1 november 2015

Veckans wrestlingnyheter Ett stygn av saknad

Mer wrestlingnyheter från Skandinaviens bästa wrestlingblogg och dessutom, bara för att göra det ännu bättre för er, så får ni chansen att vinna en alldeles äkta WWE-mössa (kan komma bra till pass så här inför vintern!). Det enda ni behöver göra är att ge er åsikt på frågan som Trent ställer och så är ni med i utlottningen. Hur gick det i förra veckans fråga? Nja, inte så bra eftersom ingen hade rätt men, den här veckan räcker det som sagt med ett eget svar. NI vet vad ni ska göra, se klippet, sprid klippet och förhoppningsvis, gör ett klipp!16 kommentarer:

 1. Angånde podcasten så ja tack. skulle vara kul att höra era intryck om vad som har hänt i veckan ungefär lite som wwe this week in wrestling.

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna :)

  En podcast skulle vara intressant att höra inte för att jag har någon större erfarenhet av podcast.

  Ni skulle kunna ta upp vem ni tycker är veckans brottare under veckan som varit men även veckans flopp. Ni kan även sammanfatta varje wrestlinggala där ni diskuterar hela galan vad som var bra och mindre bra men även varje match.

  Ni kanske kan diskutera alla brottare i wwe och vad ni tycker om dessa och hur ni rankar dem från 1-50 kanske lite som brunos Diva special :)

  SvaraRadera
 3. ja en podcast hade varit något intressant att lyssna på. Ni skulle ju kunna ta upp dom galorna och kanske recensera dom, vad ni tycker var roligast och dåligt, vem ni tycker har förbättrats eller vem som borde har förbättrats.eller prata om andra wrestlinggalor som ni sett. exempelvis såklart.
  Jag trodde alberto del rio hade det mycket bättre i AAA men så verkade det inte vara antar jag.
  Schysst klipp trent. du gör det lika bra varje gång.

  SvaraRadera
 4. Ja för bövelen. En wrestlingpodcast på svenska vore hemskt trevligt.

  SvaraRadera
 5. En podcast låter som trevlig ide. Kör på gubbar och bjud in fler gubbar som gäster till podcasten :)

  SvaraRadera
 6. Har aldrig lyssnat på nån podcast tidigare, har inte haft det rätta intresset. Men en wrestlingpodcast av er två skulle jag lyssna på.

  SvaraRadera
 7. Tack för nyheterna. Och ja, podcast låter som en bra idé.

  SvaraRadera
 8. Absolut! Det skulle vara kul att lyssna på en podcast.

  Btw, jag tittade nyss på lite gammal wrestling från 90-talet från TV3.
  Tycker att Brunos frisyr har ändrat sig lite sedan dess :D

  SvaraRadera
 9. ja, tack till podcast

  SvaraRadera
 10. Är de nån som spelat de nya wwe 2k16? Isf finns inte karriär alternativet på xbox 360?

  SvaraRadera
 11. Hmm har inte spelat det men med tanke på att "my career mode" inte fanns på ps3 och xbox 360 på 2k15 så antar jag att det är lite åt samma håll på 2k16 kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok. Tack för svar men de e skit! Varför ska vi med hederliga xbox 360 drabbas! Vi vill också ta del av career mode, de verkar bra

   Radera
 12. jag tycker att en svensk wrestling podcast låter som en underbar ide ni kan ta me gäster typ som steinbolt eller nån annan svensk brottare där man kan ställa frågor till dom o höra deras livs historia o deras väg till brottningen mvh jimmy king

  SvaraRadera
 13. En podcast vore trevligt att lyssna på. Gärna med kommentarer/recensioner av galorna.

  /Big Poppa

  SvaraRadera
 14. Aa en podcast vore grymt. Det blir en prövning för wwe nu. När både cena, orton och nu rollins blir borta flera månader. Vem ska man sätta titeln på så dom kan behålla intresset? Kevin Owens? Varför inte. Ja ser han som den bästa heelen för tillfället efter rollins. För ja tycker de ska vara en heel som har bältet just nu.

  SvaraRadera
 15. För min del så hade jag nog inte lyssnat på en podcast, har problem nog med att hinna titta på alla videoklippen ni lägger upp, dessvärre...

  Håller helt med om Cesaro, jag vill ha honom som världsmästare. Det blir nog en "Cesaro Section"-skylt när jag ska över och se på wrestling nästa år.

  SvaraRadera