lördag 7 november 2015

DIVAS REVOLUTION, Bruno analyserar Del 7

12 – ALEXA BLISS (Alexis Kaufmann, 155 cm, 46 kg, 9 augusti 1991) 24 år, Columbus, OH.
Alexa har tävlat i softball, friidrott, kickboxning, gymnastik, cheerleading och bodybuilding. Hon älskar Disney. Hon skrev kontrakt med WWE i maj 2013.
Hon gjorde TV-debut när hon i juli 2013 kom ut och gratulerade Paige när Paige blev första NXT Women’s Champion. Sin första match gick hon i september 2013. Ihop med Emma och Sasha Banks förlorade hon till Bayley, Kendall Skye och Paige. Hon var med på Wrestlemania XXX som en del i Triple H’s entre. De andra två tjejerna var Charlotte och Sasha Banks. I maj 2014 gjorde hon sin TV-debut i ringen när hon slog Alicia Fox. I mars 2015 slog hon NXT Women’s Champion Sasha Banks via Count-Out. Detta medförde att hon fick sin första titelmatch veckan efter vilken hon förlorade. Hennes finisher är en Rounding Moonsault som hon kallar för Sparkle Splash.KOMMENTAR: Här har vi antagligen NXT’s minsta tjej. En ettrig typ, med en ganska intressant och ovanlig grepparsenal och trots sin bakgrund som bodybuilder är det inga powermoves. Har du inte sett henne brottas ännu? Gör det!
FRAMTIDEN: Precis som med Carmella så tror jag på en framtid för Alexa, men att de båda nog ska stanna i NXT ett tag till. Rykten säger att hon är en av Triple H favoriter, och det är inget som är dåligt för framtiden.

TRENTS KOMMENTAR: Plats 12 Bruno, plats 12? Denna Diva har ju allt, och lite mer därtill! Se bara hur hon trånar under Triple H tron! Man börjar undra vad du tänker med, ska du få rätt placering på någon? Klart hon ska sitta lite högre upp!


11 – BRIE BELLA (Brianna Monique Danielson, 168 cm, 54 kg, 21 november 1983) 31 år, San Diego, CA.

 
Hon har Mexikanskt och Italienskt ursprung. Trots att hon och hennes syster Nikki är tvillingar så gick de inte i samma klass i skolan för att deras mamma ville att de skulle utvecklas självständigt. Som ung spelade hon fotboll. Efter skolan jobbade hon och Nikki som servitriser på ett hotell i Los Angeles.
De skrev kontrakt med WWE 2007 och fick då börja i FCW.
De gjorde debut, som Brianna och Nicole Bella, i september 2007 och slog då Krissy Vaine och Nattie Neidhart i en Tag-match.
I augusti 2008 gjorde Brie debut på SmackDown och vann mot Victoria. Det var här som hennes namn kortades till Brie. I sin fejd med Victoria rullade Brie ofta in under ringen under matcherna för att komma fram helt återställd. Men när Victoria i en match fick hjälp av Natalya att dra fram Brie lyckades de båda göra det samtidigt. Fanns det 2 Brie Bella??? Nej, efter det här så var The Bella Twins ett begrepp i WWE och de gjorde sin Tag-debut på SmackDown i december 2008.
I mars 2009 möttes tvillingarna första gången i en singelmatch. Nikki vann matchen. Orsaken till deras fejd då var att Nikki skrattat åt Brie när Carlito och Primo råkat spotta äpple i ansiktet på henne. I april 2011 gick Brie sin första titelmatch på RAW och tog då WWE Divas Championship ifrån Eve Torres. Under sin tid som Champion försvarade Brie titeln en gång. Det var mot Kelly Kelly på Over The Limit. Brie höll titeln i 10 veckor innan Kelly Kelly till slut tog den ifrån henne på RAW. Sedan dess har Brie haft 7 TV-sända titelmatcher utan att lyckas ta titeln. Kelly Kelly (2011), Layla (2012), AJ Lee (2013, 2013, 2013 & 2014) och Paige (2014).

Efter att Brie hade förlorat Nikkis Divas-titel till Layla i april 2012 fick tvillingarna sparken ifrån WWE. Det var bara en storyline eftersom de själva valt att inte förlänga sina kontrakt. 11 månader senare i mars 2013 var de tillbaka i WWE. Sedan juli 2013 har de varit huvudkaraktärer i Total Divas.
I april 2014 blev Brie inblandad i sin man Daniel Bryans fejd med Stephanie McMahon och Kane. Bland annat skulle ju Brie få sparken om inte Bryan frivilligt gav upp sitt WWE World Heavyweight Championship. Brie gav i det läget Stephanie en örfil och sa upp sig. En månad senare dök Brie upp i publiken och Stephanie gav henne en örfil vilket fick Stephanie arresterad. Brie fick då tillbaka jobbet för att åtalet skulle läggas ner.I augusti 2014 fick Brie en match på SummerSlam mot Stephanie McMahon som hon förlorade när Nikki hjälpte Stephanie. Hennes finisher är en Sitout Facebuster (kallad Bella Buster).
I Atreyu’s musikvideo Right Side of the Bed från 2004 kan man se både Brie och Nikki. De medverkade också i dramakomedin Confessions of a Womanizer 2014.KOMMENTAR: Brie är definitivt den sämre av de två systrarna. Jag har svårt för när hon ställer sig och vrålar Brie Mode! Visst har hon lånat lite ifrån sin make Daniel Bryan, men det känns som om publiken tycker att hon hädar när hon gör det.
FRAMTIDEN: Väldigt många hatar The Bellas, vilket jag tycker är oförtjänt. Och så länge WWE tycker att Twin Magic är roligt kommer vi att få fortsätta se Brie och Nikki. Skulle en av dom sluta tror jag att den andra skulle få det svårt. 

TRENTS KOMMENTAR: Väldigt många hatar Bruno Arvidsson, vilket jag tycker är förtjänt. Och så länge Bruno tycker att det är roligt att placera divorna på för tok låga platser i rankingen kommer vi att få fortsätta att förundras över hans dumhet. Det enda som är fel på Brie är att hon är gift (fast det kan man ju komma runt, har jag hört!).

10 - LAYLA (Layla El Barrami, 157 cm, 57 kg, 25 juni 1977) 38 år, London, England.


Hon är född och uppväxt i England, med Marockanskt ursprung. Hon gick på scenskola och har dansat runt lite varstans efteråt. Bland annat för Miami Heat i NBA. 2006 deltog hon i WWE Diva Search och vann. Det var samma år som Rosa Mendes, Maryse, Brooke Tessmacher och The Bella Twins var med. Vinsten gav henne ett kontrakt med WWE.

Hennes WWE-debut skedde på SummerSlam 2006 när hon i ett backstagesegment duschades med kläderna på av de andra divorna i en initieringsrit. I oktober 2006 gjorde hon sin TV-debut i ringen i en battle royal som Kristal Marshall vann.Sommaren 2009 bildades LayCool ihop med Michelle McCool. I september 2009 fick hon sin första TV-sända singelvinst när hon slog Melina på SmackDown. I mars 2010 i sin första TV-sända titelmatch vann hon WWE Women’s Championship. Hon och Michelle McCool vann i en handikappmatch mot Beth Phoenix där Layla pinnade Beth. LayCool ansåg att de båda var champions så det hände ibland att McCool försvarade titeln. När Teddy Long sa att det bara fanns en mästare eftersom det bara fanns ett bälte tog LayCool helt enkelt och sågade isär bältet i två delar.

I september 2010 vann Michelle McCool mot Melina och WWE Women’s Championship och WWE Divas Championship slogs ihop. Layla räknas att ha varit den sista WWE Women’s Champion i 131 dagar. I och med att McCool nu var WWE Divas Champion räknade LayCool det som att Layla också var det. Och det var Layla som blev pinnad när McCool slutligen blev av med titeln till Eve Torres. I maj 2011 möttes Layla och Michelle McCool i en Losers Leaves WWE på Extreme Rules. McCool förlorade och har inte gått en enda match sedan dess. I den matchen skadade Layla knät och blev tvingad att operera.
Hon kom tillbaka 10 månader senare på Extreme Rules i april 2012 och fick då ersätta Beth Phoenix som inte fått klartecken ifrån läkarna att ställa upp. Layla vann matchen mot Nikki Bella och blev för första gången officiellt WWE Divas Champion. Efter 140 dagar i september 2012 förlorade Layla titeln till Eve Torres. I juni 2015 gick hon sin sista TV-sända match och förlorade mot Paige.
29 juli i år meddelade Layla att hon pensionerat sig ifrån Wrestlingen.
Hennes finisher var en Hangman’s Neckbreaker som hon kallade för en Layout.
Om man letar upp musikvideon Throw It On Me med Timbaland & The Hives återfinner man Layla och flera andra WWE Divor där.

KOMMENTAR: Jag älskade LayCool, de var helt underbara. Layla blev tyvärr aldrig intressant efter att Michelle McCool slutat. Jag störde mig på hennes LOL (Lots of Layla) när hon studsade upp på repen för att sen slänga sig bakåt i en Crossbody. Annars kan jag bara säga TACK LAYLA!

FRAMTIDEN: Hon är pensionerad och lever nu med brottaren som var känd som Ricky Ortiz i WWE.

TRENTS KOMMENTAR: Topp tio placering kan ju i vissa sammanhang vara bra men förtjänar man något bättre, mycket bättre, blir det ju en besvikelse! Layla, denna levande Gudinna ska vara högre än högst för det har hon förtjänat, speciellt efter att ha träffat mig och lämnat ett kyssmärke på min Layla-affisch!

1 kommentar:

  1. Intressant läsning och klockrena kommentarer från Trent! Blir spännande att se top 9! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera