torsdag 19 november 2015

DIVAS REVOLUTION, Bruno analyserar del 9

6 - CHARLOTTE (Ashley Elizabeth Fliehr, 178 cm, 65 kg, 5 april 1986) 29 år, Charlotte, NC.

  
Alla vet väl att hennes pappa heter Ric Flair. Hon är halvsyster till brottaren David Flair och hon var helsyster till brottaren Reid Flair som tragiskt gick bort 2013.
 
Innan wrestlingen höll hon på med volleyboll. Hon har tagit examen i Public Relations och är utbildad Personlig Tränare.
I maj 2012 skrev hon kontrakt med WWE och skickades till NXT där hon döptes om till Charlotte.

I juni 2013 gick hon sin första TV-sända match och slog då Bayley.
I maj 2014 gick hon sin första titelmatch när hon och Natalya gjorde upp om det vakanta NXT Women’s Championship. Charlotte vann titeln och försvarade den på TV i 258 dagar mot Summer Rae (juni 2014), Bayley (september 2014 två gånger) och Sasha Banks (december 2014 tre gånger) innan hon blev av med titeln till Sasha Banks på NXT TakeOver: Rival i februari 2015. Charlotte förlorade även returmatchen dagen efter.

I december 2014 gjorde hon ett gästinhopp på RAW när det var Slammy Awards. Hon mötte Natalya i en match och förlorade. I juli 2015 kom hon officiellt till WWE den kvällen som hon, Becky Lynch och Sasha Banks dök upp och begreppet Divas Revolution var ett faktum. I september 2015 slog hon Nikki Bella i en match om WWE Divas Championship på DQ när det visade sig att hon pinnade Brie istället för Nikki. Veckan efter på Night of Champions vann Charlotte titeln ifrån Nikki. Sitt första titelförsvar hade hon på Hell in a Cell som gick precis nyss.

Hennes finisher är en Figure-4-Leglock där hon går upp i brygga. Hon kallar den Figure-8. Under sina år har hon hunnit gifta sig 2 gånger och skiljt sig lika många.KOMMENTAR: Wooooooooo… Jag vet att Ric Flair är hennes pappa, men det gör henne inte till en gudinna. Charlotte har ganska långt kvar att gå innan hon är fullfjädrad. Jag stör mig på hennes illvrål direkt efter att hon fått in ett Spear. Det är så mycket Brie Mode över det.
FRAMTIDEN: Framtiden ser riktigt ljus ut. Med tanke på vad hon lyckats med hittills på den korta tid hon varit aktiv så är det bara att imponeras. 
TRENTS KOMMENTAR: Bruno slutar aldrig att förvåna! Regerande Divas Champion, dotter till den största någonsin, lång, blond, sexi... ser ut som en mästare menar jag och Bruno sätter henne på plats sex! Sex, sex, sex, det är det enda han tänker på den sexistiska bigotten/fagotten/hottentotten! Klar Flair ska högre upp!

5 - NAOMI (Trinity Fatu, 165 cm, 57 kg, 30 november 1987) 27 år, Sanford, FL.


2007-2009 var hon cheerleader och dansös för basketlaget Orlando Magic. Hon har även jobbat som dansös för rapartisten Flo Rida.
I augusti 2009 skrev hon kontrakt med WWE och sattes i FCW under namnet Naomi Night (ibland stavat Knight). Hon gick sin första match i oktober 2009.

I juni 2010 slog hon Serena i finalen för att utse den första FCW Divas Champion någonsin. Hon försvarade titeln på TV mot AJ Lee (juni, juli, augusti & september 2010), Serena (juli 2010) och Tamina (juli 2010).

I september 2010 debuterade hon på NXT som Naomi när den tredje säsongen började. Där slutade hon på andra plats efter Kaitlyn.
I december 2010 förlorade hon FCW-titeln (efter 189 dagar) till AJ Lee. AJ vann även returmatchen i februari 2011. I juli 2011 försökte hon ta FCW-titeln ifrån Aksana och i november 2011 ifrån Audrey Marie utan att lyckas.

I januari 2012 gjorde hon sin WWE-debut när hon och Cameron dansade in ihop med Brodus Clay som The Funkadactyls.
I december 2012 på preshowen på TLC samma år gjorde hon sin TV-sända WWE-debut i ringen i Santa’s Little Helpers battle royal där hon vann. Och fick en titelmatch mot WWE Divas Champion Eve Torres senare på galan, som Eve vann.
I september 2013 på Night of Champions lyckades varken hon, Brie Bella eller Natalya ta WWE Divas Championship ifrån AJ Lee i en Fatal-4-Way. I april 2014 fick hon och 12 andra divor chansen på WrestleMania utan att lyckas ta titeln ifrån AJ Lee.
I juni 2014 på Money in the Bank lyckades Naomi inte ta titeln ifrån Paige. I juli 2014 slutade samarbetet med Cameron och de hade en kortare fejd.

Naomi lyckades inte heller att ta titeln ifrån Nikki Bella på SmackDown (december 2014), Extreme Rules (april 2015), RAW (maj 2015) eller Elimination Chamber (maj 2015)
Hennes mest kända finisher kallar hon för Rear View (det är där hon hoppar upp och attackerar med rumpan). Hon har under åren vunnit på en massa olika grepp. Under 2013-2015 var hon en av huvudkaraktärerna i Total Divas första 4 säsonger.
För er som letade upp Camerons låtar på YouTube. Kolla in videon Dance All Night med Naomi, där kan man även se hennes man (de gifte sig i januari 2014) Jimmy Uso.


KOMMENTAR: Jag gillar Naomi. Jag tycker att det är synd att inte sådana som hon och Natalya lyftes fram mer för något år sedan.

FRAMTIDEN: Just nu verkar hon ganska frustrerad över sin situation. Hennes push har helt försvunnit. Hon borde ha blivit Divas Champion för länge sen, men nu vet jag inte om vi någonsin får se det.
TRENTS KOMMENTAR: Haha Bruno, du vet ju ingenting om damwrestling, ingenting! Har man en finisher när man som kvinna attackerar med rumpan så ska man ju självklart komma så högt som det någonsin går, och herregud vad det skulle låta, eller jag menar, jag menar att, att du, att du är en obetydlig bedömare av dessa kvinnor, vad vet du egentligen?
4 – NIKKI BELLA (Stephanie Nicole Garcia-Colace, 168 cm, 59 kg, 21 november 1983) 31 år, San Diego, CA.


Hon har Mexikanskt och Italienskt ursprung. Nikki är några minuter äldre än sin tvillingsyster Brie.Som ung spelade hon fotboll. Efter skolan jobbade hon och Brie som servitriser på ett hotell i Los Angeles.De skrev kontrakt med WWE 2007 och fick då börja i FCW.De gjorde debut, som Brianna och Nicole Bella, i september 2007 och slog då Krissy Vaine och Nattie Neidhart i en Tag-match.I augusti 2008 gjorde Brie debut på SmackDown och vann mot Victoria. I sin fejd med Victoria rullade Brie ofta in under ringen under matcherna för att komma fram helt återställd. Men när Victoria i en match fick hjälp av Natalya att dra fram Brie lyckades de dra fram både Brie och Nikki samtidigt.I november 2008 gjorde Nikki sin officiella WWE-debut i ringen när hon och Brie slog Natalya och Victoria i en Tag-match. Fast hon hade ju brottats innan som Brie.I mars 2009 möttes tvillingarna första gången i en singelmatch. Nikki vann matchen. Orsaken till deras fejd då var att Nikki skrattat åt Brie när Carlito och Primo råkat spotta äpple i ansiktet på henne.I mars 2011 gick Nikki sin första titelmatch på RAW och förlorade mot WWE Divas Champion Eve Torres. I juni 2011 på RAW förlorade hon också mot Kelly Kelly.I april 2012 på RAW vann Nikki WWE Divas Championship ifrån Beth Phoenix. När hon 6 dagar senare skulle försvara titeln på Extreme Rules mot Layla förlorade hon titeln igen, efter att Brie blivit pinnad när de utfört sin Twin Magic. Nikki förlorade även en returmatchen mot Layla dagen efter på RAW. Efter detta fick tvillingarna sparken ifrån WWE. Det var bara en storyline eftersom de själva valt att inte förlänga sina kontrakt.11 månader senare i mars 2013 var de tillbaka i WWE. Sedan juli 2013 har de varit huvudkaraktärer i Total Divas.I april 2014 fick Nikki och 12 andra divor chansen att ta titeln ifrån AJ Lee på WrestleMania utan att lyckas. Inte heller på Night of Champions i september 2014 tog Nikki sin chans.Men i november 2014 på Survivor Series tog Nikki titeln ifrån AJ och blev WWE Divas Champion för en andra gång. Hon höll titeln i rekordlånga 301 dagar och hann försvara den mot AJ Lee (december 2014), Naomi (december 2014, april 2015, maj 2015 (x2)), Paige (februari 2015, mars 2015 (x2), maj 2015, juni 2015 (x2), juli 2015), Tamina (juli 2015) och Charlotte (september 2015).Det var när Team Bella (Brie, Nikki och Alicia Fox) ansågs vara för dominerande som Stephanie McMahon bestämde sig för att hämta upp NXT-divor, vilket startade The Divas Revolution!I september 2015 på Night of Champions tog Charlotte titeln ifrån Nikki. Charlotte vann även returmatchen på Hell in a Cell.Hennes finisher är en Backbreaker Rack Drop (som hon kallar för Rack Attack). I Atreyu’s musikvideo Right Side of the Bed från 2004 kan man se både Brie och Nikki. De medverkade också i dramakomedin Confessions of a Womanizer 2014. Nikki och John Cena har varit ett par sedan 2012.

KOMMENTAR: Nikki är äldre, större och bättre än Brie. 2013 gjorde gjorde hon en operation vilket gjorde det mycket lättare att skilja tvillingarna åt. Men hennes bekantskap (och tränande) med John Cena är det som har gjort mycket för hennes kropp. Det syns helt klart att Nikki har byggt upp en helt annan muskelmassa än Brie.FRAMTIDEN: Som jag skrev på Brie är det väldigt många som hatar The Bellas. Jag förstår inte detta. I dagsläget är Nikki en av WWE’s allra bästa divor. Hennes brottning känns trovärdig. Jag skulle inte ha något emot att få se Nikki som Divas Champion igen, men jag är tveksam till att det kommer att ske.

TRENTS KOMMENTAR: Bruno bevisar gång på gång att Bruno är en imbecill när det gäller att göra rankinglistor. Inte en enda har han placerat rätt kvinna på rätt plats, och inte en enda gång har han haft en vettig motivering över divornas kvaliteter. Här han den längsta regerande mästarinnan i modern tid med de fylligaste br... alltså matcher som fyller rutan med spänning och allt sådant där vad det nu än är som de ska ha, ja ja, what ever! Jag menar, Nikki ska ju bara sitta på toppen av toppen! Vad är det med dig?

Och nästa vecka kommer den spännande upplösningen, dvs topp 3!

 

1 kommentar:

  1. Både Charlotte och Nikki på plats 4-6, då ska det bli spännande att se vilka som är plats 1-3 (hade jag följt riktigt noga med hade jag nog kunnat räkna ut det utifrån rostret, men jeg låter det bli en överraskning).

    Med tanke på Trents kommentarer skulle jag gärna vilja se hans topplista också, fast jag misstänker att det är många delade platser :-)

    SvaraRadera