söndag 22 november 2015

Veckans Wrestlingnyheter 22 november 2015 Surviving the Survivor Series

I väntan på WWE Survivor Series kan ni ta del av de senaste nyheterna från wrestlingvärlden. Helt spoilerfritt men förhoppningsvis några överraskningar ändå. Och har ni redan sett Survivor Series går det lika bra att titta ändå.



5 kommentarer:

  1. Tack för nyheterna. Hulk Hogan omnämndes på Survivor Series, om än inte vid namn ("The Immortal One"), som den som Undertaker vann sin första titel av (historia är svår att skriva om, oavsett hur mycket WWE vill). Inte för att det betyder att de tar honom in i värmen igen...

    SvaraRadera
  2. Tack för nyheterna! Survivor Series genomfördes som planerat (Hoppades inte ja spoilade för mkt ) Hulken kommer komma tillbaka, de visste man från början, för de va ju bara så löjligt att han blev avstängd. Sen va han kommer göra för nytta mer än att sälja en jävla massa Merch de vet jag inte, men ändå. Såg filmen The Heist igår, rekommenderas starkt till personer som gillar Action filmer för den va jättebra. Och Batista har en lovade framtid inom filmens värld så länge vi slipper se han i ringen.

    SvaraRadera
  3. Tack för nyheterna och tippningen :)

    SvaraRadera
  4. Tack för klippet.
    Vet att ni vill att man kommenterar vilket jag sällan gör, men bara så ni vet har jag aldrig missat ett enda klipp ni har publicerat. Saknar dock Brunos klipp om galorna. Hans kommentarer och åsikter om matcherna var roligt att titta på. Hoppas ni hänger i med denna fantastiska blogg.

    SvaraRadera