söndag 17 augusti 2014

This Weeks WWE Wrestling News WWE Network Goes Live in Europe

I väntan på Summerslam kan det vara bra att ha något att fördriva tiden med och vad sägs om lite purfärska nyheter till fördrivandet? Summerslam kan man numera se live här i Sverige, allt tack vare WWE Network. Har du skaffat WWE Network och om du inte gjort det, varför? Kanske är det så att du är osäker på hur det fungerar, eller så är det något annat! Om det finns osäkerhet så innehåller nyheterna även en liten manual över hur du ska göra och hur Network sedan fungerar så missa inte detta. Dessutom blir det som vanligt en massa annat så det är bara att göra det ni gör bäst, titta, sprid budskapet och lämna en kommentar, eller två, för det är ju ändå två heta avsnitt till er! Första klippet hittar ni direkt här under och klipp två ligger längst ned, så att ni kronologiskt grejar detta!





13 kommentarer:

  1. Men det är ju kaaanooouuuunnn! Härlig tutorial där och allt, nästan lika bra som när Cole visar hur man installerar WWE App på telefonen.
    Tackar för klippet.

    SvaraRadera
  2. Tack för åter igen bra nyheter. ska fixa Network en sak som e säker.

    SvaraRadera
  3. Hann inte se klippet innan Summerslam, hade satt väckarklockan på 01:30 och såg att det var ett nytt klipp, men då började ju pre-showen. Och klockan fem var jag lite för trött för att titta :-)

    Tack för nyheterna! Du glömde nämna att man måste skapa ett WWE.com-konto först för att knyta abonnemanget till, men det kanske alla redan har? Jag kör WWE Network på min PS3 direkt på TV, gränssnittet ser lite annorlunda ut, men innehållet är detsamma.

    "Skatten" som de drar är motsvarande moms, egentligen borde den väl vara avdragsgill när man är utanför USA, men å andra sidan borde man betala sitt eget lands moms, och den är ju högre här uppe i Norden...

    SvaraRadera
  4. sjysst jobbat som vanligt :)

    SvaraRadera
  5. Ett annat tips är att stänga av eventuell adblocker när man ska kolla på wwe network. Tog ett tag innan jag fattade vad som var fel, varför jag inte fick igång några klipp.

    Jag är en Boliever!

    SvaraRadera
  6. Tack för nyheterna, bra som vanligt! Och tack för guidningen av WWE network.

    //KANE81

    SvaraRadera
  7. Tack för nyheterna!

    SvaraRadera
  8. Är en boliever! Tror även på Trent! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  9. Tack för nyheterna Trent!
    Tycker med att WWE Network är jätte bra, mycket roligt att se tillbaka

    SvaraRadera
  10. Hunter_Hearst_Helmsley21 augusti 2014 kl. 09:13

    Trents YT-kanal är snart uppe i 100 000 visningar. Bara ca 1800 kvar!

    Självklart är jag en boliever

    SvaraRadera
  11. Tack för nyheterna.

    SvaraRadera
  12. Dagens hack, ett skript som läser in programtablån för WWE Network och skapar en programtablå med europeiska tider. VI får väl se hur länge den överlever :-)

    SvaraRadera