tisdag 3 april 2018

Inför Wrestlemania XXXIV med Bruno & Trent WWE Championship Match Styles vs Nakamura Del 13 av 16

Matchen med stort M, AJ Styles vs Shinsuke Nakamura! Är det här matchen som kommer att stjäla showen? Får vi en ny WWE World Champion? Vad tror Bruno och Trent om detta? Svar får ni som vanligt i klippet nedan.4 kommentarer:

 1. Ja tror att antingen blir de titel byte, eller så blir båda uträknade och AJ Styles behåller titeln samtidigt som Nakamura sett bra ut, en sån variant e möjlig, eller att nån kommer in o sabbar. Men om jag måste välja, så blir de titel byte, hur kan folk vilja gå hem! de e bara titel byten på denna gala

  SvaraRadera
 2. Så mycket som jag vill att Nakamura ska vinna, så tror jag Styles får behålla titeln en stund till. Speciellt om Carmella kuppar till sig Women's-titeln från Asuka.

  Eller så vinner bägge japanerna.

  Svårtippat. Ser fram emot den här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nia jax vinner nog också titeln, och dom spelar ju lite på att allt går emot henne o har inga vänner osv. Tror dom spär på de där mer och att carmella cashar in där

   Radera
 3. Nej, den här känns inte svårtippad. Shinsuke Nakamura lär bli ny WWE Champion. Men... klart att AJ Styles har en liten chans till att få behålla sin titel.

  Helt säker är jag däremot på att matchen går sist... eller?

  SvaraRadera