söndag 1 april 2018

Inför Wrestlemania XXXIV med Bruno & Trent WWE RAW Womens Championship Match Del 11 av 16

Självklart ska även RAWs Womens Championship sättas på spel under Wrestlemania. Vilka blir det som slåss om den, och vem vinner? Bruno och Trent vet allt, påstår dom i alla fall!



2 kommentarer:

  1. Ja, som ni kanske alla redan vet så stämmer det att Alexa Bliss får sätta titeln på spel mot Nia Jax på WrestleMania.

    Jag är inte alls så säker som Trent på att Nia tar titeln. Visst är hon större än alla andra och visst så är hon släkt med The Rock och visst så är hon väldigt duktig i ringen för sin storlek. Men vill jag se henne bära runt på bältet som face? NEJ!

    Här har WWE chansen att låta en mästare behålla titeln. Det är mycket möjligt att Jax vinner på DQ, men att hon skulle ta titeln tror jag inte på.

    SvaraRadera
  2. Det var ju ganska självklart att Asuka vs Bliss inte kunde bli en WM-match, jag är inte helt säker på Jax vs Bliss heller. Jag tycker synd om Bliss, hon kommer bli överkörd totalt, men så kommer hon säkert att hulka upp sig och på mirakulöst sätt vinna, inte helt olikt Bayley vs Jax om NXT-titeln för ett par år sedan. Antingen det, eller att Bliss blir diskad för att Mickie James hjälper henne, men behåller titeln gör hon.

    SvaraRadera