måndag 2 april 2018

Inför Wrestlemania XXXIV med Bruno & Trent The Undertaker vs John Cena Del 12 av 16

Vem är det som ska möta John Cena, är det The Undertaker, eller är det någon annan? Bruno och Trent vet, eller så vet de inte! Ta reda på vad herrarna tror och tycker genom att titta på klippet.



5 kommentarer:

  1. Än så länge finns det 13(!) matcher klara för WrestleMania. Inatt på RAW räknas den 14:e bli klar när det klargörs att JOHN CENA ska möta THE UNDERTAKER.

    Man kan tycka att Taker borde ha gjort sitt, men jag är inte helt säker på det. Jag gissar på att han själv inte var så nöjd senast och vill få revansch på sig själv. Så Taker kommer att vara redo för att avsluta med en match man minns i positiva ordalag.

    Och Cena som är de stora matchernas man kommer att se till att det här blir bra. Det finns ingen annan som skapar så stora reaktioner från publiken som han.

    Vem vinner då? Jag håller fast vid John Cena. Är jag säker på det? Inte alls!

    SvaraRadera
  2. Håller med Trent, Undertaker vinner o så blir de massa tårar efter matchen

    SvaraRadera
  3. Jag har fortfarande inte sett förra årets Undertakermatch i sin helhet, orkade bara inte med Roman Reigns. Undertaker borde pensionerat sig efter Lesnar-matchen, men fansen älskar ju honom.

    Jag tycker att Undertaker skulle ha hittat en lärling (Wyatt) som han kunde lämnat över manteln till (bokstavligt talat) och som kunde komma in i matchen och slå ner Cena.

    Men Cena måste förlora. Undertaker kunde ju få vinna en sista gång, om det nu blir den sista, han är väl som Terry Funk, wrestling to the bitter end...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han kunde gött pensionerat sig efter Shawn Michaels matchen, då gjorde ju han trots allt en för jävla bra match.

      Radera
  4. Frågan är hur dom ska pussla ihop denna matchen nu, va helt bergis på att Undertaker skulle ge något besked på Raw nu senast, men icke. Och de känns ju väldigt lökigt om Cena kommer in på WM och fortsätter gnälla

    SvaraRadera