tisdag 27 mars 2018

Inför WWE Wrestlemania 34 med Bruno & Trent WWE RAW Tagteam Championship Match del 6 av 16

Dubbelt så roligt och dubbelt så bra, eller ensam är stark? Ja, Bruno och Trent försöker reda ut vad som är på gång med WWE RAW Tagteam Championship på Wrestlemania XXXIV.4 kommentarer:

 1. Det är numera klart att Braun Strowman kommer att ha en partner i matchen. Vem det är som träder fram är fortfarande hemligt och ryktena säger att det kanske kommer att vara det ända fram till matchstart.

  Hur går matchen då? Om jag säger att Strowman inte är tänkt att gå som en Tag Team-brottare så är det inte så svårt att räkna ut. Beroendes på vem han får som partner så blir denna någon pinnad, alternativt förlorar de på DQ. Men, att Strowman skulle bli Tag Champion känns för mig helt fel i dagsläget.

  Nu har ju inte det här med den här matchen att göra, men... det ser ut som att Shane McMahon INTE kommer att gå någon match på WrestleMania, på grund av hälsoproblem. Hur det blir med den tänkta, men ännu ej officiella matchen, Shane McMahon & Daniel Bryan vs Kevin Owens & Sami Zayn kommer antagligen att klarna under nattens SmackDown. Det mest logiska vore en ny partner till Daniel Bryan och det snackas om Dolph Ziggler, Rusev eller Chris Jericho. Jericho vore väl den mest logiska, men han har en spelning med sitt band samma dag som WrestleMania går.

  SvaraRadera
 2. Ja vem kan bli Strowmans tag partner, Big show? Kane? Läste nånstans att Sami Zayn kan bli aktuell om Daniel Bryan matchen inte blir av eller om dom gör den matchen till Daniel Bryan mot Kevin Owens men då måste dom börja bygga de väldigt snart

  SvaraRadera
 3. Under nattens SmackDown så klargjorde WWE ändå att matchen Shane & Bryan vs Owens & Zayn blir av. Dessutom lades ytterligare en match till (jag tror att det är dagens klipp). Och sedan ändrade de på en match (som vi ännu inte tagit upp).

  Jag gissar på att det är Shane själv som inte bryr sig om läkarnas ordinationer. Stipulationen i matchen är att om Owens & Zayn vinner så får de tillbaka jobbet vilket kommer att spela STOR roll i utgången på matchen. Från att ha varit en solklar 1:a, gör vi en kovändning och är nästan lika klara på att det blir en 2:a nu.

  Någon annan som inte kunnat gå sina matcher det sista är Charlotte. Ingen större fara med henne då det bara varit ett tandläkarbesök så hon kommer kunna vara med på WrestleMania.

  SvaraRadera
 4. Raw, det följer jag inte längre, så det här har jag ingen aning om, men eftersom jag ogillar gigantiska brottare och inte gillar Strowman får jag väl hoppas på att han förlorar. På beskrivningen verkar det vara en "han har inget att göra på WM, så vi hittar på något"-match. Såna är aldrig speciellt kul.

  SvaraRadera