fredag 23 mars 2018

Inför Wrestlemania XXXIV med Bruno & Trent Sami Zayn vs Kevin Owens Del 2 av 16

Tänk vad mycket det kan hända på en vecka! När Bruno och Trent spelade in detta trodde vi att det klappat och klart, nu helt plötsligt ser det ut att bli dessa två mot någon annan, 

YES YES YES!3 kommentarer:

 1. Yes... eftersom både Kevin Owens och Sami Zayn har fått "sparken" för sitt överfall på Shane McMahon så blir ju inte matchen av.

  Yes... och givetvis är allt Daniel Bryan's fel. Inte bara för att det var han som sparkade herrarna utan mer troligt för att han blivit medicinskt friskförklarad av WWE's doktorer.

  Yes... och som alla förstått så kommer det här att sluta i en match där Kevin Owens & Sami Zayn ihop kommer att få möta Daniel Bryan & Shane McMahon.

  Yes... och om inte Daniel Bryan och Shane McMahon är de som går segrande ut ur den här fighten så gör WWE bort sig. Är det något som WWE Universe verkligen vill så är det att skrika YES YES YES!

  No... matchen är inte officiell ännu.

  No... matchen kommer antagligen inte vara klar efter nästa RAW heller.

  No... det är inte ens säkert att matchen kommer att vara klar ens efter sista RAW innan WrestleMania.

  No... way in hell att matchen ändå inte kommer att bli av. Och givetvis kommer den att sluta med att Daniel Bryan får pinna någon och att vi alla får skrika Yes Yes Yes!

  SvaraRadera
 2. Bra summerat, Daniel Bryan får pinna nån o får chanta YES YES YES, medans jag tänker NO NO NO kommer va så nervös att han skadar nacken igen

  SvaraRadera
 3. Oavsett vad, så vinner Sami Zayn! Heja Sami Zayn!

  SvaraRadera