torsdag 29 mars 2018

Inför Wrestlemania XXXIV med Bruno & Trent WWE US Championship Match Del 8 av 16

USA, USA, USA, USA... Ja, om man någon gång ska skandera det så är väl en match om US-titeln passande och det är just den matchen som Bruno och Trent ska dryfta om i denna del. Blir en RKO out of nowhere eller en glorious vinst, eller blir det något helt annat?5 kommentarer:

 1. En triple threat match. Alla titlar kan inte byta ägare på WM och därför säger ja. Orton behåller titeln här. Torskar den kanske veckan efter.

  SvaraRadera
 2. Matchen är ändrad till en Fatal4Way då Rusev blev tillagd på senaste SmackDown.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just de ja! Men nä ja står fast vid Orton som vinnare. Nån måste som sagt behålla bältet

   Radera
 3. Ja matchen är alltså Randy Orton vs Bobby Roode vs Jinder Mahal vs Rusev.

  RANDY ORTON - Precis som Trent säger så vann Orton senast bara för att ha titeln på sitt CV. Mission accomplished, let's move on. Jag ser gärna en RKO outta nowhere, men det blir inte matchens sista move.

  BOBBY ROODE - Det här är en av mina absoluta favoriter just nu. Jag skulle inte alls ha något emot att han vinner och chansen är stor att han gör det. Både han och titeln skulle må bra av att få vara Glorious.

  JINDER MAHAL - Här har vi största hotet mot Roode tror jag. Mahal blir nog aldrig aktuell för någon mer världsmästartitel. Men Mahal som US Champion låter både häftigt och troligt. Jag kan se hur han spottar på USA och blir hatad på rätt sätt.

  RUSEV - Jag fattar inte varför han lades till i matchen. Han behöver inte titeln och han skulle inte göra något titeln. Rusev är underbar som han är, men i den här matchen borde han inte ha något att göra.

  SvaraRadera
 4. Every day is Rusev day! Rusev kom med för att han är så himla populär och säljer merch, vad jag förstår. Han borde ju vinna, bara för att det är så underbart med en icke-amerikan som US-mästare, men det fungerar bäst när icke-amerikanen är heel, och det är han ju inte längre (icke-amerikansk face? vad är det som händer med WWE?)

  Men Rusev borde vinna, men Roode vinner den nog tillbaka.

  SvaraRadera