måndag 26 mars 2018

Inför Wrestlemania XXXIV med Bruno & Trent Cruiserweight Championship Match Del 5 av 16

Ibland undrar vi om WWE håller koll på Brunos och Trents inspelningar, så fort de två spelat in något, går WWE in och ändrar förutsättningarna, eller? Se och hör vad Bruno och Trent tror om cruiserweightmatchen, för det blir väl en sådan?3 kommentarer:

 1. Jodå. Som det ser ut just nu så blir det en match om den vakanta Cruiserweight-titeln.
  CEDRIC ALEXANDER vs MUSTAFA ALI

  Jag tror att vår tippning i klippet är helt fel, och då menar jag inte Fabulous Moolah. Cedric Alexander har vi sett förut, men...

  Mustafa Ali är den första brottaren i WWE med ursprung från Pakistan. Med lite drygt 210 miljoner invånare är Pakistan det 5:e folkrikaste landet i världen. Det är sådant som WWE bryr sig om.

  Och om någon undrar så är Adeel Alam (som han egentligen heter) född i Illinois i USA. Givetvis kommer Mustafa Ali att vinna det här och WWE kan turnera runt i Pakistan inför fullsatta hus med 205 LIVE som för tillfället går riktigt dåligt tittarmässigt.

  SvaraRadera
 2. Har ingen koll på 205 längre sen dom slutade på Raw tack o lov. Men ja litar på Bruno

  SvaraRadera
 3. Turneringen har varit toppen och jag ser fram emot matchen på WM, förra årets CW-titelmatch var ju helt fantastiskt, även om ingen av de som var med då är med längre (Neville och Ausin Aires).

  Ja, Mustafa Ali vinner. Ska vi satsa på att så många som möjligt med icke-amerikansk bakgrund vinner titlar? Ali, Asuka, Nakamura, Rusev, vem mer?

  SvaraRadera