söndag 7 februari 2016

Veckans Wrestlingnyheter Stjärnstoft faller Februari Del 4 2016

På grund av ett mindre medgörligt bredband är vi en dag sena med nyheterna. Men som vi alltid säger, den som väntar på något gott... får vänta förgäves om Bruno och Trent är i närheten! Varsågoda, nyheter från hela världen och Sverige!11 kommentarer:

 1. Tack för dom underbara nyheterna och svaret på min fråga, de va som jag misstänkte men dom gör de bra asså. Asså jag tror att Svensk wrestling hade blivit bra och större om alla pratade engelska istället. För brottas kan ju dom flesta de har man ju sett. Men tror man når fram till en större massa om alla pratade engelska, sen låter de ju bättre också inget illa menat om de svenska språket

  SvaraRadera
 2. tack för nyheterna :)
  förresten kan någon säga om gbg wrestling slutat
  med att man kan se galorna på youtube ?
  39 kr är/var en spotstyver..helt klart värt det :)

  SvaraRadera
 3. https://twitter.com/WWEDanielBryan?ref_src=twsrc%5Etfw

  :( :( :(

  tackar för nyheterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väntat. Lika bra att lägga av innan man inte kan gå och stå. Men självklart tråkigt!

   Radera
  2. Jupp det var det. Han och Edge gjorde mycket sunda val bägge två. Oerhört reko killar båda två också. Det perfekta tag teamet också när man tänker efter.

   Radera
  3. aaa Edge och Christian helt underbara ihop. Sen så faktiskt även om de förstörde Kanes karriär rejält, så han och Daniel Bryan, fy fan va underhållande dom två var när dom satte igång

   Radera
 4. rybacks nya look ser mer heel ut. han börjar likna lite mer skip sheffield igen.
  alltså awesome kong är ju riktgt AWESOME på att lämna förbund. wwe var ju knappt något för henne pga graviditeten där, nu TNA fast pga fysisk våld utanför wrestling. kanske skall hon satsa på något annat??
  jag tycker att det är bra att the rock gjorde det han gjorde på raw. det är inte många superstars alls som verkligen tar kontakt med publiken och visar att dom verkligen finns där.
  Tackar för nyheterna trent. gött att dom rullar på vidare.

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna :) Rybacks nya look gör mig inte mer intresserad av honom. Tycker nästan han passar bättre i den gamla look :)

  SvaraRadera
 6. När vi ändå är inne på ämnet, kan ja ju ställa frågan till alla. Kommer Daniel Bryan väljas in i hall of fame? Jag tror det inte, han har haft en för kort wwe karriär och inte haft så många bälten. För mig får han gärna väljas in, har alltid gillat Daniel Bryan. Och hall of fame har väl aldrig vart speciellt trovärdigt. Bara ett jippo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lätt att han kommer. Om inte på nästa raw men annars raw efter fastlane får vi veta det.

   Håller förövrigt med om Edge & Christian. Bästa tag teamet någonsin i min bok tillsammans med The Dudleys. Ser fram emot deras show på Network.

   Radera
 7. Tack för klippet!

  Jag gillade Rocks interaktion med publiken, det betyder väl kanske att jag inte har samma smak som Vince McMahon...

  SvaraRadera