söndag 21 februari 2016

Veckans wrestlingnyheter I´m afraid I´ve got some bad news! Del 6 Februari 2016

I väntan på WWE Fastlane 2016 kan ni slänga er över ett avsnitt med veckans nyheter. Självklart spoilerfria och självklart finns det en massa subst... ja, det vet vi kanske inte förstås, men det finns en massa!4 kommentarer:

 1. Om ryktena stämmer angående rey mysterio, så skulle det bara vara awesome. fast om nu rey sysslar med lucha underground, hur kan han då vara i wwe under den tiden?
  Wade barret har verkligen synts mindre nu på showerna så det är ju något som man märkte av. skulle inte bli förvånad om han lämnar wwe.
  om undertaker möter john cena, så kommer jag inte kolla på den matchen. jag hade helst velat att det skulle vara mot någon med liknande karaktär.
  Jag kollade upp videon när stardust anlände till evenemanget i dallas. det var ganska kul att se på. bara släppa loss allt man kan säga inom sin karaktär utan några bestämda ord och få en riktig publik-reaktion på det oväntade.

  SvaraRadera
 2. Hoppas inte på Rey, han kan gott stanna i LU där han inte ens börjat wrestla än utan man har sett honom backstage. Om han kommer så försvinner nog pushen för Kalisto och det vore tråkigt då han är enormt mycket bättre än dagens Rey.
  Tack för nyheterna, själv ska jag se Fastlane live inatt då jag är ledig imorgon. Sitter och väntar nu :)

  SvaraRadera
 3. Tack för nyheterna. Jag tror de kommer bli sting som möter undertaker om inte John cena hinner bli frisk i tid. Hade vart ett perfekt slut för stings och kanske undertakers karriär. Vet inte om rey mysterio kommer bli en sån bra tillgång, de sista han gjorde va ju egentligen bara att bli utbuad och folk skrek "boring" men kanske som en tag partner till kalisto där kalisto får stå för de mesta av jobbet. Rey e la typ 40 basst snart och tror inte han skulle va nån vidare tillgång i ringen. Men säljer prylar gör han ju

  SvaraRadera
 4. Tack för nyheterna!

  Synd på Barrett, verkar nästan som WWE har något emot att ge européer en chans, vilket är trist.

  SvaraRadera