söndag 14 februari 2016

Veckans Wrestlingnyheter Mastodonterna möts Februari Del 5 2016

Två goda ting är väl en sak, men när man har två onda ting, vad gör man då? Nu är det dags igen för ett mastodontmöte mellan Bruno och Trent och i förbifarten tar de upp veckans nyheter samt berättar lite, om än kryptiskt, om allt som kommer att hända på bloggen i det närmaste. Varsågoda.
4 kommentarer:

 1. Tack för Nyheterna. Fan bruno börjar se ut som en pensionerad präst, men de e underbart att se er tillsammans igen. Passa nu på och göra många podcast och annat nyttigt på bloggen. Vem vet ni kanske inte träffas för ens på midsommar igen. Ni e underbara! tack

  SvaraRadera
 2. Skönt klipp som fan gubbs, vad glada ni var dennna gång, speciellt den pensionerade prästen :)

  Varför inte göra en Vampiro på Lucha Underground och komma in med Stingsmink och påve klädsel fast med korsena åt fel håll? fan det hade passat dig tror jag Bruno.

  Jag tror och hoppas på Rollins, Owens och Sami! hoppas AJ får en värdig run, och Samoa Joe, men har svårt att se WWE använda Joe på rätt sätt, tyvärr. Samma med Tommaso Ciampa som var fantastiskt bra i ROH.

  SvaraRadera
 3. 2 kommentarer...bedrövligt (även jag är dålig på visa uppskattning). Ni gör ett strålande jobb med bloggen/podcast (guldstjärna för Trents arbetsinsats med nyhetsklippen).

  Skämtet med att ni adderar era resultat blir aldrig gammalt :)

  SvaraRadera
 4. På tiden att titta ikapp igen... Tack för nyhetsklippet! Och vilken överraskning att se Bruno igen, det är inte ofta.

  Ja, jag håller med om att Bryan Danielson gör rätt i att pensionera sig och leva vidare istället för att riskera att dö i ringen. Det är synd att karriären inte räckte längre, men jag antar att han kommer synas i WWE även i framtiden i andra roller.

  SvaraRadera