torsdag 11 februari 2016

Fråga Bruno & Trent?

Nu är det dags för ett av de sällsynta tillfällen när Bruno och Trent träffas. Det lär bli trångt men vi försöker ändå ta tillfället i akt och höra efter med er kära lyssnare/tittare/läsare/övriga om ni har något intresse av att ställa frågor till de båda? Har ni det, se till att era frågor är inne senast på lördag 12/2 kl. 12.00. Har ni dessutom önskemål om ämnen för podcast/videoblogg, avlämna även dem här som kommentar. Med hopp om allt!


Redaktionen, Trent, Bruno och Sheamus!

11 kommentarer:

 1. Hej.
  Är ganska ny på bloggen men har följt wrestlingen i framförallt USA men de senare åren även i Europa och Scandinavien och jag har ett par frågor som jag gärna höra vad ni tänker och tycker?
  Hur ser ni på svensk wrestlings framtid?
  Är Svensk Wrestling Syd är på väg att försvinna?
  Nästa show där är först i Juni och det känns som att deras shower varit sämre det senaste året.
  Har ni några tankar om detta?
  Tycker ni att det är bra med mindre antal shower för wrestlingen i Sverige?
  Varför tror ni att vi inte fått fram någon bra svensk kvinnlig brotterska sen Jenny Sjödin försvann! De som finns i Malmö nu är ju inget vidare och senaste tjejmatchen i Malmö var ju något av det värsta jag sett!
  Göteborg hade ju ett par tjejer som tränade men de försvann tydligen.
  Har läst att brottare runt om i Europa börjar tycka att de svenska brottarna är för dåligt tränade.
  Med detta i åtanke tycker ni att svenska brottare fortfarande ska brottas i Europa eller borde de själva inse att de är för dåliga och hålla sig till Scandinavien?

  SvaraRadera
 2. Vad tror ni kommer hända i WWE år 2016 och vad hoppas ni kommer att hända?

  Om ni fick handplocka en brottare till WWE, vem skulle det då vara?

  Vilka ur den nuvarande rostern tror ni kommer bli invalda i hall of fame?

  Vem är er favorit brottare i dagens WWE?


  SvaraRadera
 3. Ska vi samåka från Karlstad till Göteborg på lördag(13e) Å kanske hem igen på söndag? /Mattias

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Mattias, min resplan är så här, jag åker tidigt på lördag morgon då jag ska träffa Bruno samt spela in en massa blogg/podd/promos på dagen. Sedan drar jag direkt efter galan eftersom jag har saker att göra i K-stad på söndag morgon.

   Radera
 4. 1a).Vad tror ni wwe gör av AJ Styles? 1b)Vem skulle passa bästa i wwe som aj styles tag team parter? 2.Vilka brottare får sparken 2016?3.Hur länge tror ni New Days kommer hålla ihop före de splittras? 4.Vilken händelse har berört er mest i wrestling historien? 5.Vem tycker ni är Finlands bästa brottare i dagsläget? 6. Hur högt rankar ni årets royal rumble?

  SvaraRadera
 5. Underbart! den stora frågelådan. Först o främst vill jag ta tillbaka de jag skrev om Ride Along. Trodde de skulle vara mer humor och dolda kameror i bilen. Men de va inte mkt att ha. Kan tycka att det är lite konstigt, dom har gett brottare varningar för saker dom lagt upp på twitter. te.x för några nyår sedan kommer inte ihåg exakt vilka brottare de var nu, Men de va en Face brottare som firade nyår med en heel brottare så la dom naturligtvis upp de på twitter och fick en varning för att de va opassande att man kan va vänner utanför WWE, urlöjligt. Men de e inga problem att visa Dolphan och The Miz åka bil tillsammans och skämta o ha kul, dubbelmoral kan man tycka. Jag har ju ställt dom flesta frågorna, Men kan väl fråga. vilka matcher ni tror vi kommer få se på WM? och vilken/vilka brottare tror ni vi kommer få se göra comeback i år? "Alltså brottare som varit borta ett bra tag från WWE, inte dom som e skadade". Förresten de som ni brukar köra vid denna tidpunkten på året, där ni svarar ja eller nej på 30 frågor, en fortsättning på de, och svaren från förra året saknar jag. kul o se hur många rätt man fick.

  SvaraRadera
 6. På WM30 var Steve Austin , Hulk Hogan och the Rock med enligt många de tre största i wrestling historien, men vilka skulle vara de 5 största enligt er? WM 8 var den galan som tände mitt wrestlingintresse mycket tack vare Bruno och Hoa Hoa, hur bra var den galan enligt er? Med vänlig hälsning, Jerry the king

  SvaraRadera
 7. Kan ni inte diskutera alla brottare inom wwe i en podcast. Vad ni gillar och ogillar med varje brottare. Ni lär ju ha otrolig olika åsikter om vissa brottare.

  SvaraRadera
 8. Vad tror ni om King Barratt framtid inom wwe? Är de några föredetta eller nuvarande TNA brottare ni skulle vilja se i wwe och varför ? Tror ni Survior Serier kommer finnas kvar om 10 år? Vilken av de "fyra stora galorna" skulle ni lägga ner om ni blev tvungen och varför?

  SvaraRadera
 9. Kommer Hogan tas tillbaka inför wrestlemania återigen bara för att dra sina tråkiga tal och posera lite?
  Kommer Stone Cold gå någon jäkla one more match under våran livstid eller?
  Kommer the ECW originals återuppstå i någon form i WWE igen? utöver Rhyno, Dreamer och dudleys dvs, typ RVD, Sand man och Sabu eller Shane Douglas.
  Kommer Joey Styles kommentera igen? såg honom i högen av folk när Bryan hade sitt tal, det var kul. Jag skulle inte tacka nej till att höra hans oh my goooooood igen.
  Kommer JR kommentera igen tror ni?

  SvaraRadera
 10. Vem skulle ni vilja vara manager till i dagens wwe? Vilken wrestler tycker ni har den häftigaste ingången till ringen?

  SvaraRadera