söndag 17 januari 2016

Veckans Wrestlingnyheter STORA Nyheter! Tippning, Pod Januari 2016

Till er alla från oss alla, en väldigt god fortsättning på det nya året och det hoppas vi faktiskt kunna dela ut här! I denna vecka avsnitt behandlar Trent som vanligt nyheterna men det blir också nyheter som de flesta av er verkligen vill höra något om. Vi har en ny podcast på gång i veckan med en gäst som ni inte vill missa, och så vet vi ju alla att det är WWE Royal Rumble snart och frågan är hur vi gör med tippningen i år? Det svarar Trent på i klippet och det vill ni inte heller missa! Så vad väntar du på? Sätt fart, titta, kommentera och sprid klippet så gott som bara du kan!23 kommentarer:

 1. De va trevliga nyheter du kommer med Trent denna söndag eftermidda. Underbart med tippning.Och ja gillar de nya upplägget. De kommer bli många som tippar RR och hoppas att alla är med hela vägen och inte ger upp. De e inte kul när vi bara är 30 pers i juni o juli för att alla andra gett upp. Jag vill ha tippning, jag vill ha brunos spåningar om galor, även när han går i genom dom olika brottarna. jag vill ha podden. jag vill att ni svarar på våra frågor osv. Svensk wrestling är jag inte intresserad av men respekterar dom som är de. Annars e de helt kanon och underhållande.

  SvaraRadera
 2. Ja! Trevligt med podd! Trevligt med tippning!
  Svensk wrestling: en fråga direkt! Vad har hänt med Don Kalif?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Don Kalif sitter på sitt gods i Toscana och sippar italienska viner! Alternativt så har han så mycket att göra med sina projekt utanför wrestling så han har i princip lagt ned.

   Radera
 3. Hunter_Hearst_Helmsley17 januari 2016 08:58

  Snygg Piper-tischa Trent. Har en likadan :)

  SvaraRadera
 4. ja till podcast och naturligtvis nyheterna,som alltid
  är efterlängtade :)
  får se om jag tippar eller inte..

  SvaraRadera
 5. Härligt att det blir tippning även 2016 är superladdad! Med vänlig hälsning, Jerry the king

  SvaraRadera
 6. Hunter_Hearst_Helmsley17 januari 2016 09:11

  Bra ordnat med tippningen och härlig gäst till podden!

  SvaraRadera
 7. tippning och podcast på samma vecka woop woop!

  SvaraRadera
 8. Härligt med tippning, låter som ett bra upplägg.

  SvaraRadera
 9. Tack för att ni ger oss så mkt underhållning och nyheter.

  SvaraRadera
 10. Häpp, tack för nyheterna. Ser fram emot tippningen, känns som jag behöver revansch efter att ha fallerat totalt på slutet på 2015 års tippning, jag som annars låg an till en högsta-någonsin-totalplacering.

  Priser eller inte priser, det gör mig ingenting, det är skoj att tippa!

  Stephanie McMahon i match på WM? *Där* har vi kisspausen, nu när Cena inte kommer med. Däremot ser jag verkligen fram emot att få se Sting på HoF.

  Jag lyssnade på de två första avsnittena av podcasten förra veckan efter att jag fick lagt upp den på TuneIn (inte för att det är en speciellt bra plattform för att lyssna på podcast, utan mest för att jag bara halvvägs följer en anna podcast och den finns där) och jag gillade det jag hörde (även om Bruno var lite svår att höra ibland, men det var väl tekniska problem). Jag ser verkligen fram emot avsnittet om hockeyfrillorna... :-)

  På Superstars nu i fredags så förekom det en grafik över Royal Rumble där man kunde se Romain Reigns och 29 andra brottare, dock varken Lesnar eller Bryan (som jag tror vinner), det ska bli intressant att se vem av de 29 som plockas ut från matchen (både Ambrose och Owens var med, men de ska ju ha en egen match, så kanske det är de som försvinner).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är poster på alla deltagare på själva galan inte nödvändigtvis själva rumblen. Ambrose, Owens, calisto, och del Rio är nog inte med i rumblen med tanke på att dom har matcher innan. Tråkigt kan man tycka, hade gärna sätt Owens i rumblen

   Radera
  2. I stort sett varje år är det folk som har matcher innan som är med så det tror jag blir samma i år! dock känns det oerhört tråkigt nu att hela matchen handlar om en jäkel.

   Radera
  3. Instämmer. Vi får se. Något som jag tycker också är tråkigt är att tag team eller fler med. Tycker de borde va så att bara en från varje tag team får deltaga. På så viss får fler chansen i rumblen. Hur kul är de att hela wyatt familjen ska vara med i rumblen. Hade räckt gött med bara bray

   Radera
 11. Tack för nyheterna ☺ Vad kul att de blir tippning även detta år�� Kul att ha något att vänta på denna vecka då nytt podcast avsnitt dyker upp��

  SvaraRadera
 12. schysst med tippning! med eller utan priser är fine för mig. gillar ert nya upplägg med priserna.
  ser mycket fram emot nästa del av er podcast. kul att halrey rage kommer ditt. Kommer man kunna skicka in frågor till han innan ni spelar in ert program?
  Skulle vara kul med ett klipp där ni samlar igen frågor från oss och svarar på dom. eftersom det inte är många kanske så räcker det ju att göra någon gång under året typ.
  Tackar för nyheterna. det vill jag också självklart höra mer av i år. TEAM BRING IT YOU KNOW!

  SvaraRadera
 13. Roligt att tippningen fortsätter - nu har jag ett helt år på mig att vara "the reigning champ".

  Tråkigt att hela RR kommer att bygga på "one against all" bara...

  /The Champ (aka Big Poppa Pump)

  SvaraRadera
 14. Tack för nyheterna och roligt att det blir tippning i år igen.
  Jag gillar det nya upplägget med priserna och jag tror att det det kommer bli mer spännande inför rättnings klippet när man inte vet vad alla andra har tippat på.

  /Törnen

  SvaraRadera
 15. Tack så jättemycket för att ni ska fortsätta. Tycker det låter skitbra med mindre priser och att man mailar in raden istället. Perfekt. Riktigt kul med fler podcast också, det är kul att höra när ni sitter och babblar.

  Lucha Underground kan jag verkligen rekommendera. Det är lite åt NXT hållet fast mycket mera gimmicks och skumma karaktärer, lite åt det filmiska hållet då Robert Rodriguez är inblandad i det. Matt Striker och Vampiro (f.d WCW gubbe) är riktigt underhållande på commentary också.

  SvaraRadera
 16. Tack!!! Överös oss med klipp och visdomsord!

  SvaraRadera
 17. Jo! En fråga: hur gick det i "tävlingen" tippa vad som händer i wwe 2015?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi skjuter vidare frågan till Bruno Arvidsson. Men, om vare sig Bruno eller jag vann så lär vi inte se några svar här :)

   Radera