tisdag 5 januari 2016

Veckans wrestlingnyheter AJ, Gallows, I´m baaaaack! 6 Januari 2016

2016, ett nytt år och vet vad det kommer att innehålla? Inte vi i alla fall och inte heller Bruno och Trent! Men, vi är i alla fall öppna för "business" och kommer fortsätta att vara så sporadiskt. En motiveringsfaktor, och något som kan få gubbarna att känna sig lite extra motiverade är just era kommentarer, blir det många sådana så orkar de så mycket mer, så mycket oftare och så mycket bättre. Så det är upp till er om det ska bli ofta och mycket eller sällan och få! Här har ni i alla fall ett gott stycke början, slit det med hälsan!


20 kommentarer:

 1. Tack för nyheterna. Tråkigt att de inte blir nån tippning, men förstår helt klart! Men som sagt tråkigt.

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna :) Synd att ni inte fortsätter med tippningen men var ganska väntat att de skulle bli så, har ju legat i luften ett bra tag.

  SvaraRadera
 3. en får tacka för nyheterna :)
  podavsnitt om svenskwrestling blir intressant att
  höra.

  SvaraRadera
 4. God forsättning, och tack för hyheterna. Kul att se dig igen, Trent!

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna. Synd med tippningen. Tycker den dog lite när Bruno slutade göra sina fantastiska klipp...

  SvaraRadera
 6. Tack för nytt klipp Trentan, alltid bra med information och varierande och så är du rolig på ditt alldeles egna lilla sätt också. Pax för AJ mot Joe på WM32 om man kan drömma :) de två tillsammans med fallen angel cristopher daniels har haft några av de bästa matcherna någonsin i TNA för typ 6-7 år sedan.

  SvaraRadera
 7. Tack för nyheterna Trent!

  SvaraRadera
 8. Tack Trent!! Synd med tippningen, som förhöjde galorna!! Med vänlig hälsning, Jerry the king

  SvaraRadera
 9. tack för nyheterna alltid kul att höra dina tankar om veckan som gått.

  SvaraRadera
 10. Det gick visst inte att kommentera från telefonen...

  Tack för nyheterna, jag tittar i kapp efter jul och nyår. 2016 kan förhoppningvis bara bli bättre än slutet av 2015, det började bra men slutade dåligt, IMHO. Jag hoppas på WrestleMania (jag ska dit).

  På tal om tippning så tippar jag på att Daniel Bryan vinner Rumble. Det vore något!

  SvaraRadera
 11. Fy fan va ja inte gillar upplägget i årets RR allt kommer bara att handla om att få ut Roman reigns. Och tjusningen med att vinna försvinner eftersom du inte kommer bli garanterad ett main event på wrestlemania. Skandal att förstöra årets roligaste gala!

  SvaraRadera
 12. Jag håller med ovanstående. en sak som jag tänkte på också, skulle dom ha gjort samma sak om det var daniel bryan istället??
  Mycket bra nyheter trent. trist dock om tippningen om det blir som du säger. men det är förståeligt. kanske kommer upp inom en framtid istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I och med att Vince och grabbarna har panik just nu pågrund av alla skador. så hittar dom på saker som verkar inte speciellt genomtänkt. Hela planen dom hade inför och på WM har dom varit tvungna att stryka. De snackades om The Undertaker mot John Cena, Seth Rollins mot Roman Reigns de blir inte av. Nu ser de ut som Roman Reigns mot Triple H, The Undertaker mot Kevin Owens bl.a blir av istället. Så svaret är Ja. jag tror dom hade gjort likadant mot Daniel Bryan

   Radera
 13. Är det sagt hur det blir med matchen ens då? Jag tolkar det som att den som slänger ut Roman får bältet och kan sen själv bli utslängd och sen fortsätter matchen som vanligt? Dock kanske det inte är så då flera kan slänga ut roman samtidigt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som de ser ut så kommer Roman Reigns in som Nr 1 och ska stå emot 29 st andra. Och troligtvis blir de väl så att han kommer stå man mot man mot Nr 30 (Brock Lesnar) tillslut.

   Radera
  2. Sämsta rumblen någonsin då om det blir så.. känslan och spänningen helt borta som du prata på.

   Radera
  3. Är väl för mycket att hoppas på att en kille som Sami får komma in och överraska. Speciellt när Vince har sista ordet.

   Radera
  4. Aa,och det är 30 sekunder i år mellan varje nummer. Så de gäller att man inte tar för lång tid på sig under sin entré. Kan bli en jävla kö in till ringen annars. Han kommer säkert in om han är frisk. Men överraskar gör han nog inte

   Radera
 14. Lyssnade på eran pod igen... Tycker att ni är jätte roliga att lyssna på. hoppas att ni flyttar och blir grannar så ni kan göra klipp varannan dag...

  SvaraRadera