lördag 2 januari 2016

Bruno & Trent pratar wrestling Del 2 WWE i nuläget

Del 2 av Sveriges bästa wrestlingpodcast (finns det flera?) har nu kommit upp och Bruno & Trent pratar om nuläget i WWE. Vi ber om ursäkt för stormen i bakgrunden men den var det inte mycket att göra åt! Du kan hjälpa till med att sprida detta, dela i alla dina sociala medier, gilla på Soundcloud eller Itunes, lämna kommentar här på bloggen, prenumerera på allt och så vidare, om du vill ha detta kvar förstås!


KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ BRUNO & TRENT!9 kommentarer:

 1. Härlig podcast! Hade gärna hört era åsikter om Cesaro.

  SvaraRadera
 2. Bra och härlig podcast fortsätt gänrna med den. om nu bloggen läggs ner.

  SvaraRadera
 3. riktigt underhållande avsnitt från er podcast. lagom lång, intressanta tankar. hoppas detta fortsätter!

  SvaraRadera
 4. Grymt roligt att lyssna på. Men tycker att ni gott kan tjöta i 1 timme minst! :) Håller med Bruno som vanligt nästan. Owens är WWEs framtid. Bra brottare, bra på micken. Hoppas inte WWE slarvar bort honom och gör honom till Face bara för att publiken börjar jubla lite över honom. New day är också kanon. Har lite svårt för Woods så fort han öppnar käften bara. Annars ser det väldigt väldigt tunt ut på brottare. Är också inne på att vända Roman Reigns till Heel och skicka honom på lite Mick träning så kommer han bli kanon bra. Ska bli kul med Royal Rumble helt klart den bästa galan på året. Brockan kommer in som nr 30 och rensar och vinner o tar bältet på WM de e mitt tips :)

  SvaraRadera
 5. Tack för ett mycket intressant och underhållande podcast avsnitt. Längtar redan efter del 3 :)

  Kan inte göra ett podcast avsnitt med temat royal rumble? Typ diskutera årets royal rubmle före och efter galan :)  SvaraRadera
 6. fint jobbat med detta avsnitt..väntar ivrigt på
  flera :)

  SvaraRadera
 7. Jätteroligt att lyssna på. Gillar när ni diskuterar vad som händer just nu.

  SvaraRadera
 8. Tack för ett trevligt Podcast avsnitt gubbar :)

  SvaraRadera
 9. Det jag vet är att Zayn är nästa D Bryan självklart. Zayn och Owens leder wwe framåt. Hoppas på att Tomaso Ciampa får mer chans för han har haft rågrymma matcher i ROH.

  SvaraRadera