måndag 21 december 2015

Veckans wrestlingnyheter Podcasten är här! 21 December

Efter att än en gång brottats med sevära tekniska problem har han lyckats igen, här har ni veckans nyheter. Och inte nog med det, ni får också det allra första avsnittet av podcasten "Bruno och Trent pratar wrestling". Så börja med att titta på klippet där Trent, förutom att presentera det senaste också berättar lite om podcasten. Sedan klickar ni in er på länken nedan klippet och lyssnar, och så ser ni till att sprida denna magnifika kreation till allt och alla och lite mer på era sociala medier etc. Do it, det hjälper att blidka Bruno och Trent och då kanske vi på redaktionen får har kvar våra jobb ett år till! Till nästa gång, när och om det blir någon, GOD JUL!BRUNO OCH TRENT PRATAR WRESTLING DEL 1 https://soundcloud.com/trent-macgregor/del-1-i-begynnelsen-skapade

18 kommentarer:

 1. Att Roman Reigns är mästare tycker jag är väldigt trist och det baserar jag på att jag tycker att han är så extremt tråkig och överdrivet överpushad.

  Jag fortsätter gärna tippa, det ger galorna mer spänning och det känns alltid riktigt bra när man lyckats med sin tippning.

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna! Som jag skrev i förra veckans nyheter. Roman Reigns som mästare är så tråkigt. Man somnar ju nästan när han är i ringen. Samma sak gäller när han pratar. Men som du säger Trent, så tror jag WWE gjorde honom till mästare bara för att få mer tittare, (eller få tillbaks tittare) för att han är "the god guy". Men jag tror att dom kommer tappa tittare också.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Tack för nyheterna. Och som sagt självklart vill man ju ha tippningen kvar.Men förstår om de inte blir de. Ta bort priserna annars, för ja tror att vinna är ett tillräckligt pris för alla troende.

  Om roman reigns får vara den han visade när han misshandlade triple h. Tror ja han kan bli en bra titel hållare. Men jag tror wwe vill ha han som en cena look a like, sen tror jag att han inte kommer hålla bältet speciellt länge. Han har ju en stundande match mot triple h, troligtvis på WM och då är han inte mästare längre

  SvaraRadera
 5. Ric Flairs vänstra benskydd22 december 2015 06:02

  Jag hoppas det blir tippning även nästa år. Tycker som någon skrev att priser inte är nödvändiga. Äran är tillräckligt.

  Strunta i NXT-tippningen, samt icke-PPV som MSG- och Tokyogalorna så blir det mindre tidskrävande.

  Tack för ett bra jobb i år.

  God jul till er alla!

  SvaraRadera
 6. fina nyheter som vanligt :)
  lyssnade på podden nyss..fint jobbat..ser
  framemot fler avsnitt.

  SvaraRadera
 7. Underhållande podd, storys om TV3 är alltid kul! :)

  SvaraRadera
 8. riktigt bra podd. var mycket underhållande. var intressant att höra hur era wrestlingintressen kom till.
  Jag tycker att roman regins förtjänar bältet. sheamus var den sämsta mästaren efter brock lesnar. t.o.m seth som mästare var bättre än sheamus. och seth är inte ens någon favorit för mig alls.
  Man får gratta the rock då för till tillskott i familjen.
  Tackar också för nyheterna. ser fram emot nästa podd :)

  SvaraRadera
 9. Väldigt intressant att lyssna på er.
  Tippningen ger alltid en extra krydda åt galorna. Sedan var det tråkigt att jag klappade ihop på slutet på wwe-tippningen. Det var ett tag då jag ledde både wwe- och nxt-tippningarna.

  /JOHN NORD

  SvaraRadera
 10. Tack för en helt magisk och fantastisk wrestling podcast. Jag vill bara ha mer och mera av den. Skulle lätt kunna höra 3 timmar i sträck :)

  Hoppas ni kör en tippning nästa år men förstår om de tar för mycket tid. Inte behöver ni ha några priser, vi kan tävla om äran :)

  Hoppas ni även kör en NXT tävling så jag kan spöa min bror Granis i totaltippning av NXT :)Var ju klart ett stort fiasko av mig att släppa honom förbi mig i sista omgången av tävlingen :(

  God jul på er Bruno&Trent och alla andra på bloggen :)

  SvaraRadera
 11. Tack för alla årets nyheter Trent. Alltid kul att lyssna.

  Hoppas att ni fortsätter med tippningen, då det verkligen ger en till dimension när man tittar på galorna. Håller med flera av er andra om att priserna i sig inte är så viktiga. Dra ned på antalet, eller plocka bort dom helt - kanske kan vi tippare bidraga med några priser 8på frivillig basis)?

  Det vore tråkigt att inte få vara 2regerande mästare" nästa år : )

  Oundvikligt att Roman Reigns blev champ. På sitt sätt var det bra att dom inte drog ut på det mer. Det är dock alltid tråkigt när man vet att WWE bestämt sig för att någon ska bli en "top guy" och allt blir så uppenbart. Synd bara att Roman är såpass dålig på miccen - men brottningen är helt OK. Man märkte skillnaden när Seth Rollins kom tillbaka på Raw - han känns mer naturlig, och bekväm med situationen.

  Hoppas att dom inte droppar Kevin Owens nu när han blivit av med IC titeln. Han är bra på riktigt.

  Kul med podcasten - kommer att lyssna på allt ni lägger upp - har ju varit med sedan TV1000 tiden...

  Bra jobbat med julkortet Jerry!

  God jul och Gott nytt År till Trent, Bruno och all er andra!

  /The reigning Pleasedonnottryhis WWE tippning champion a.k.a Big Poppa Pump

  SvaraRadera
 12. Låter intressant med podcasten ska höra på den när jag börjar min julledighet. Hoppas tippningen fortsätter nästa år :)

  God jul på er Bruno och Trent

  SvaraRadera
 13. Fantastisk start på podden! Kan lyssna på era anekdoter all day long

  SvaraRadera
 14. Hoppas Ni fortsätter nästa år och även utökar!

  //Gotobbe med Fru Gochristel

  SvaraRadera
 15. Tack för tippningen och hoppas ni fortsätter

  SvaraRadera
 16. Klart jag vill ha kvar tippningen, priserna spelar ingen roll för mig är ändå aldrig i närheten av dessa! Med vänlig hälsning, Jerry the king

  SvaraRadera
 17. Tack för nyheterna, och podden. Nu har jag sett nyhetsklippet på TV:en hemma och avnjutit första delen av podden på bussen till jobbet. Bättre sent än aldrig.

  Jag fortsätter gärna tippa, och som jag skrev inför 2015 så har inte priserna någon betydelse för mig (jag vinner ändå inte (även om jag ju gjort den en gång, men det var lääänge sedan)), men det är kul att tävla även om det bara är teater alltihop (men jag gillar ju teater).

  Det var kul att höra om er bakgrundshistorier. Min är att vi skaffade parabol år 1990, och att jag gled in på WWF-wrestlingen på Sky och Eurosport (Eurosport ägdes ju av Sky på den tiden, så de sände i bägge kanalerna). Wrestlemania VI var den första galan jag såg (på Eurosport). Jag vet jag var ganska imponerad då, jag var inte lika imponerad när jag såg om den på WWE Network tidigare i år... :-)

  Screensport visade också någon slags wrestling (från ESPN, tror jag, så det var väl kanske USPW?), jag minns att jag inte följde den så noga, men att jag först tyckte det var konstigt att det inte var detsamma som WWF. De tyska kanalernas sändningar halkade jag inte in på förrän senare.

  När TV1000 och TV3 började visa så såg jag naturligtvis där. Jag var också irriterad över Hoa Hoa:s okunskap, då var det bra att Bruno kom och styrde upp. Entusiasmen var det ju inget fel på, bara kunskapen. Jag minns också wrestlingskolan med Måns Herngren(?), den var skoj :-)

  Och precis som er kan jag inte förklara varför jag fortfarande ser på. Ja, det är uppgjort. Ja, det är teater. Men det är ju de andra TV-serierna jag ser på också. Min dotter på sju vill att jag ska förklara vad "det där med wrestling" är för något. Jag funderar på att visa henne Bayley vs Sasha från Brooklyn som en introduktion, det är en av 2015 års bästa matcher...

  SvaraRadera