söndag 6 december 2015

Veckans Wrestlingnyheter 7 December 2015 Owens vs Lesnar?

Vi är en dag sena, vilket betyder att vi i alla fall är dubbelt så snabba som SJ, minst! På grund av storm och annat elände regnade nyheterna in igår men nu har vi äntligen fått reda på det och vi bjuder på två klipp. Eftersom både Bruno och Trent är med denna gång så behövdes något dubbelt så stort, varsågoda.

7 kommentarer:

 1. Tack för nyheterna och underbart att få se Bruno igen! och underbart med en podcast. hoppas ni lägger upp den här, annars e jag vilsen. Håller med om ADR de e en bra brottare inget snack men han ser ju ut som sju svåra år, verkar som att han inte är intresserad alls

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna! Alltid lika trevligt.

  SvaraRadera
 3. Tack för nyheterna! Verkligen kul att det blir en podcast! // Kane81

  SvaraRadera
 4. Alltid lika kul att se er båda Med vänlig hälsning, Jerry the king

  SvaraRadera
 5. Tack för klippet! Jag måste säga att Del Rio känns som en platshållare. Jag såg en av hans Lucha Underground-matcher som AAA Mega-mästare (som han ju rent tekniskt fortfarande var när han blev WWE US-mästare, även om WWE aldrig någonsin skulle erkänna det), och han kan ju faktiskt brottas även om han inte har världens mest spännande personlighet.

  Cena v Undertaker? Jo, jag har hört det ryktet förr. Känns som att det blir då det är dags för toalettbesök (jag hoppas de har många toaletter på AT&T Stadium...)

  SvaraRadera
 6. Tack för klippen! Trent, var det Lex Luger "The Narcissist" som satt bredvid dig? Jag tyckte att jag kände igen skyddet för metallplattan i underarmen...

  /BigPoppa

  SvaraRadera
 7. Äntligen fick vi se två giganter tillsammans.

  SvaraRadera