fredag 4 december 2015

DIVAS REVOLUTION, Bruno analyserar del 10

3 – BECKY LYNCH (Rebecca Quin, 168 cm, 61 kg, 30 januari 1987) 28 år, Dublin, Irland.


Som ung sysslade hon med ridning, simning och basket. Hon har brunt bälte i Submissionbrottning. Hon började läsa på universitet, men hoppade av.
Som tonåring hörde hon att Finn Balor öppnade en wrestlingskola i Irland och i juni 2002 började hon träna där.
I november 2002 gjorde hon sin wrestlingdebut som Rebecca Knox.
Under åren sen brottades hon runt i Europa. Speciellt England, Frankrike och Tyskland. Bland annat gick hon några matcher mot Paige’s mamma. Och Becky var även över i Kanada, USA och Japan och brottades.
I september 2006 i en match mot finska Kisu fick hon en smäll mot huvudet. Rejäl huvudvärk, problem med synen och ett ständigt tjutande i vänstra örat blev efterföljderna. Läkarnas diagnos blev att en av nerverna som går upp till hjärnan möjligen hade skadats.
I april 2008 dök hon inte upp till en planerad show för Shimmer och meddelade efteråt att wrestling inte var något för henne längre.
I mars 2011 kom hon tillbaka till Shimmer och då som manager för Paige och hennes mamma.
I april 2013 skrev hon på för 2 år med WWE och började i NXT. I augusti fick hon namnet Becky Lynch.
I november 2013 gick hon sin första match i NXT där hon och Veronica Lane förlorade mot Bayley och Paige. Sin TV-debut gjorde hon i maj 2014 i en match där hon slog Summer Rae.
I februari 2015 gick hon sin första TV-sända match om NXT Women’s Championship på NXT TakeOver: Rival. Det var en Fatal-4-Way där Charlotte blev av med titeln till Sasha Banks.
Sedan har hon bara fått en TV-sänd titelmatch till och det var på NXT TakeOver: Unstoppable i maj 2015 mot Sasha Banks.
Becky har fortfarande inte gått någon match om WWE Divas Championship.
I juli 2015 startade Divas Revolution och Becky gjorde sin WWE-debut. Ihop med Charlotte och Paige bildades Team PCB (Submission Sorority kallades de bara första veckan), vilket bara höll ett tills Charlotte blev Divas Champion och Paige blev avundsjuk.
Hennes finisher är en Seated Fujiwara Armbar (som hon kallar Dis-arm-her eller Disgusting Armbar). Kort sagt så sätter hon sig på motståndaren (som ligger på mage) och bryter armen uppåt.
Hennes bror brottades under namnet Gonzo de Mondo.
Under sitt 3-åriga upphåll från wrestlingen läste hon och jobbade som skådespelare. Hon hann också med att vara flygvärdinna.


KOMMENTAR: Här har vi en tjej jag gillar. Jag vet i och för sig inte om hennes lite smågalna gothgimmick håller för att vara mästarinna. Men oavsett, matcher med Becky blir aldrig tråkiga.
FRAMTIDEN: Jag tror jättestarkt på henne och hon måste vara den tjej som står på tur för en push. Hon borde bli Divas Champion under 2016 annars är något fel.
TRENTS KOMMENTAR: Tänkte som så att Bruno kanske skulle få något rätt till slut när det var så få kvar men nähä, det enda han får till är att bevisa att han själv är helt slut! Becky Lynch sätter sig på sina mptståndare, Becky Lynch har sexiga korsette... väldigt fina goggles menar jag, Becky Lynch har varit flygvärdinna! WTF?! Klart att en sådan som hon som är van att befinna sig på höga höjder också ska kunna flyga på mjuka moln högt över alla andra! Becky Lynch su... Jag menar att Bruno suger fett!

2 – AJ LEE (April Jeanette Brooks, 157 cm, 52kg, 19 mars 1987) 28 år, Union City, NJ.Ja, det är sant. AJ har brottats i WWE under 2015.

AJ har påbrå från Puerto Rico. Hennes uppväxt präglades av fattigdom där hon bodde på motell, i andras hus eller i bilen. Hon hade flera deltidsjobb för att hjälpa sin familj ekonomiskt och kunna gå på wrestlingskola (något hon drömt om sedan hon var 12 år). På Universitetet läste hon teater och film, men fick hoppa av när familjens ekonomi inte tillät mer utgifter.Med ett fulltidsjobb vid sidan fick hon ändå råd att börja träna wrestling i mars 2007. Hon debuterade i september 2007 som Miss April.I maj 2009 skrev hon kontrakt med WWE och fick börja i FCW som April Lee, vilket ganska snart blev A.J. Lee.I februari 2010 slog hon Serena Mancini och vann Queen of FCW-titeln. I november förlorade hon titeln till Rosa Mendes.I september 2010 startade NXT säsong 3 där AJ och 5 andra tjejer tävlade. Det blev Kaitlyn som vann. AJ slutade på tredje plats.I december 2010 slog hon Naomi och vann FCW Divas Championship. I april 2011 förlorade hon titeln till Aksana.I maj 2011 gjorde AJ och Kaitlyn WWE-debut när de förlorade till Alicia Fox och Tamina på SmackDown.I början av 2012 hade AJ och Daniel Bryan en storyline-affär, vilken egentligen mest var att AJ älskade Bryan. Vem kommer inte ihåg hennes kyss på WrestleMania 28 som fick Bryan att förlora sitt World Heavyweight Championship till Sheamus på 18 sekunder? Det var efter den kyssen som AJ blev galen.Hon hann sedan på kort tid även ha skriptade affärer med CM Punk, Kane och John Cena.I mars 2013 gick hon sin första officiella titelmatch i WWE när hon på NXT mötte, och förlorade mot, Kaitlyn om WWE Divas Championship.I juni 2013 fick hon sin andra chans mot Kaitlyn på Payback och blev ny WWE Divas Champion.Hon försvarade titeln 13 gånger på TV (under 295 dagar) innan Paige dök upp från ingenstans och tog titeln ifrån henne dagen efter WrestleMania 30 i april 2014 där AJ försvarat titeln mot 13 andra divor.AJ försvann (tog ledigt) ifrån WWE i nästan 2 månader och dök sedan upp på RAW och ville ha sin returmatch av Paige. AJ vann matchen och blev återigen Divas Champion.AJ lyckades försvara titeln i första returmötet mot Paige, men på SummerSlam (efter 48 dagar) fick hon se sig slagen.Men bara 5 veckor senare på Night of Champions i september 2014 blev AJ WWE Divas Champion för en tredje gång.AJ försvarade titeln i returmötet mot Paige, men fick se sig slagen (efter 63 dagar) av Nikki Bella på Survivor Series i november 2014. AJ förlorade även returmatchen till Nikki på TLC i december 2014 och efter den tog hon ett uppehåll för att läka en nackskada.AJ kom tillbaka i mars 2015 och gick 6 TV-sända matcher innan hon i april meddelade att hon pensionerade sig (28 år gammal).Hennes finisher var ett Octopus Hold (kallat Black Widow). Ni kommer väl ihåg när hon slängde upp benet runt nacken på motståndaren och sen drog armar och ben åt håll som det aldrig varit tänkt.I juni 2014 gifte AJ sig med CM Punk (Philip Brooks).

KOMMENTAR: Hon var verkligen banbrytande. En liten tjej som lyckats med att uträtta så mycket under sin korta tid i WWE. Hatten av…FRAMTIDEN: Med tanke på hennes unga ålder så är en fortsättning inte omöjlig, men innan det sker måste nog CM Punk komma överens med WWE. Så… nej.
TRENTS KOMMENTAR: Aj aj aj Bruno, du fick inte till det här heller! Tänk om man kunde få till det med AJ Lee, ehrm, alltså, det vore fint om AJ skulle komma, tillbaka alltså, till WWE. Allt annat än en förstaplats vore en skandal men nä, Bruno klarar inte av det heller! Skandal Bruno, SkandalBruno!1 – SASHA BANKS (Mercedes Kaestner-Varnado, 165 cm, 52 kg, 26 januari 1992) 23 år, Fairfield, CA.


Hon började sin karriär 2008 i Chaotic Wrestling (Woburn, Massachusetts).
I oktober 2010 gick hon sin första match som Mercedes KV.
I december 2011 slog hon Alexxis och blev CW Women’s Champion. En titel hon höll i 260 dagar, hon blev fråntagen den när hon gick till WWE.
I augusti 2012 skrev hon på för WWE och började i NXT.
I oktober gick hon sin första match i NXT när hon (som Mercedes) och Audrey vann mot Emma och Paige.
I november 2012 gick hon sin första TV-sända match i NXT (nu som Sasha Banks) och förlorade mot Paige. Första TV-sända singelvinsten kom mot Alicia Fox i januari 2013.
Summer Rae hjälpte Sasha att bli relevant och snart kallade sig Sasha för The Boss. Sasha och Summer kallade sig själva för The BFF’s (Beautiful, Fierce Females). Samarbetet tog slut när Summer flyttades upp till WWE för att dansa med Fandango.
I december 2014 på NXT TakeOver: R Evolution fick hon sin första match om NXT Women’s Championship mot Charlotte, men förlorade. Dagen efter hade hon en returmatch, men lyckades inte då heller ta titeln.
Samma månad gjorde hon och Charlotte inofficiell debut i WWE när de möttes om NXT Women’s Championship på WWE Main Event. Även den matchen vann Charlotte.
I februari 2015 på NXT TakeOver: Rival på sitt 4:e försök vann Sasha titeln ifrån Charlotte i en Fatal-4-Way som även innehöll Bayley och Becky Lynch.
På TV försvarade Sasha sen titeln (192 dagar) mot Charlotte (februari), Alexa Bliss (februari) och Becky Lynch (maj) innan hon blev av med den till Bayley på NXT TakeOver: Brooklyn i augusti. Sasha förlorade även returmatchen till Bayley månaden senare på NXT TakeOver: Respect i en 30 Minute Ironman-match.
Den officiella WWE-debuten kom på RAW i juli 2015 kvällen då Divas Revolution startades. Sasha sattes ihop med Naomi och Tamina i Team B.A.D. (Beautiful and Dangerous).
Sasha har fortfarande inte gått någon match om WWE Divas Championship.
Hennes finisher är ett Bridging Crossface efter en Double Knee Backbreaker (kallat Bank Statement).
Sasha är kusin med Snoop Dogg.


KOMMENTAR: Vad ska man säga? Jag har placerat henne högst upp, vilket antagligen är alldeles för lågt för Trent. Hon har allt, nu vill jag se henne som WWE Divas Champion. Att hon inte fått någon titelmatch ännu är skandal!!!
FRAMTIDEN: Här har vi WWE’s framtid!
TRENTS KOMMENTAR: Sasha Banks är WWEs framtid, Sasha Banks brottas som ingen annan och Sasha Banks är, håll i henne nu, jag menar, håll i er nu, kusin till Snoop Dogg! Let´s do it doggy style, alltså, som Snoops låt, eller vad det nu var! Nu har du rört om det igen Bruno, inte ett rätt någonstans. Sasha har allt och skall då givetvis befinna sig högre än högst, du fattar ju inte det här. I hockey finns det en division ett, eller flera till och med, och så finns det en elitserie, SHL, långt över ettan! I fotboll finns det både ettor och superettor, och så Allsvenskan som ligger skyhögt över! Fattar du ingenting Bruno, Sasha är Elitserien, Sasha är Allsvenskan, Sasha ligger... förlåt, tappade tråden lite där, måste vara för att jag är upprörd och inte är det bilderna på Sasha, jo, Sasha ligger över allt! Hm, bara tanken på att Sasha ligger över allt får mig att...

5 kommentarer:

 1. Håller med Bruno! bra lista som jag håller med om iaf topp 3. hoppas du gör liknande listor på gubbarna också. uppskattas enorm. Tack!

  SvaraRadera
 2. Tack för en bra sammanfattning. Jag håller med om att det är synd att AJ försvunnit från WWE (antagligen mest för att hennes make är osams med dem, vilket ju också är synd). Banks och Lynch, däremot, kan gå långt.

  Jag hoppas (men tror inte) att de återuppväcker women's tagteam-titeln, så många tag-matcher som de kör för damerna just nu. Det finns ju nog med tjejer nu som kunde tävla om den.

  SvaraRadera
 3. Tack för det stora jobbet med den långa listan! Roliga kommentarer som alltid. Älskar Banks men visste inte det med mr Dogg. Synd att en perfekt tjej ska vara kusin med en sådan äcklig jävla gris. Blir lite ledsen nu faktiskt.

  SvaraRadera
 4. schysst stort jobb du har lagt ner på denna listan. har läst alla av dessa rakningarna faktiskt och beundrar ditt jobb med det.

  SvaraRadera
 5. Bra och gedigen lista!
  Becky Lynch är så jävla snygg ...

  SvaraRadera