söndag 13 december 2015

Veckans wrestlingnyheter 13 December 2015 Trump trumpen?

Efter en lång hektisk helg i Malmö lyckades Trent äntligen få tummen ur...

Så här är dom, veckans nyheter!
8 kommentarer:

 1. Tack för nyheterna! Jag håller med dig, angående showernas upplägg.

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheter! Håller inte med om Trump. Tycker är klar skillnad vara rasistisk och att tänka säkerhet över en religion som gått överstyr. Islam är ingen ras.

  SvaraRadera
 3. sjyssta nyheter :)

  SvaraRadera
 4. Tack för nyheterna. Håller med om att wwe är fruktansvärt dåliga på att bygga upp matcher nu förtiden. Dom hinner ju mötas i olika konstellationer 10 ggr innan de e dags för dom o mötas på en ppv. Och då har ju hela publiken tröttnat redan. Ja faktiskt de mesta på wwe är dåligt just nu. Men nu har dom en chans o bygga nåt bra mellan reigns och triple h. Får se om dom slarvar bort de. Sen tycker ja de börjar gå te överdrift om olämpliga uttalanden hit o dit. Visst om de sagts något idag eller igår. Men att gå tillbaka 10 år o leta o få goodbye för de. Tror inte nån av oss hade haft ett jobb om en vanligt arbete hade gjort så

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna! Angående showerna så tycker jag att WWE har blivit så tråkigt. Det är nästan samma matcher hela tiden (nästan). Man tröttnar tillslut. Jag har inte kollat på RAW på dom senaste tre veckorna. Och Smackdown är inte lika intressant längre som det var för flera år sen. Dessutom var det första gången jag skippade Söndagens PPV på flera år.Jag verkligen längtar tills Seth Rollins, Randy Orton och Cesaro kommer tillbaks. Dom har verkligen bra wrestlare.Och sen hoppas jag att Cesaro får chansen på WWE titeln nån gång. Typ när han kommer tillbaks från skadan. Sen vill jag avsluta med att jag tycker det är så trist att Roman Reigns blev WWE Champion. Jag vet inte men jag ser inte han som en bra wrestlare. Förstår inte vad Vince Mcmahon ser i honom som wrestlare. Vad tycker ni? Är det bara jag som tycker det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra brottare är han väl så sätt. Men han är inte trovärdig och värdelös på micken. Han passar bättre som en riktig monster bading. gillar hans agerande som han gjorde på Triple H för de passade honom. vänd honom till bading, ge han riktig galning till manager som för talan åt honom. så tror jag att de kan bli riktigt bra. men att han nu ska klä sig rollen som John Cena. passar han inte

   Radera
  2. Jag har inte sett det han gjorde mot Triple H på TLC, jag har bara läst om det. Och som du säger, han skulle nog passa bätte som bad (heel). Annars kommer han bara bli som John Cena. Och det glömde jag säga som du nämnde, Roman är så J*vla dålig på micken. Man somnar ju nästan när han pratar. Man får väl hoppas på att dom gör något bättre av han nån gång i framtiden. För som det ser ut nu så är det bara katastrof.

   Radera
 6. Tack för nyheterna! Kane81

  SvaraRadera