tisdag 24 februari 2015

This Weeks WWE Wrestling News The Stunt Double is Back!

Nyheterna denna vecka är en aning sena men det fixar vi till genom att göra dem dubbelt så bra istället! Se och hör alla rykten, se vem som vann förra veckans pris och gör dig själv beredd på att vinna ett nytt. Ingenstans hittar ni mer generösa och trevliga personer som här, tyvärr får ni dock fortsätta genomlida Bruno och Trent!



19 kommentarer:

  1. Tack för klippet Trent! Tycker Big show är bäst som heel!

    SvaraRadera
  2. Tack för nyheterna. Tycker Big show är bäst som Face.

    SvaraRadera
  3. Tack för nyheterna. Bryr mig faktiskt inte så mycket om Big Show, men han är väl bäst när han får vara monsterjätte som heel

    SvaraRadera
  4. Tack för klippet, lika som bär haha! Big show e helt klart roligare som Face. Men funkar bättre som monster heel som han kan va ibland

    SvaraRadera
  5. Jag tycker big show passar som både face och heel. Är han face är han oftast rolig att se på. Som exempel när han var face ett tag mot rusev eller face när han skrämde brock lesnar genom att kasta honom ur ringen som om han inte vore något.
    Är big show heel så har oftast "the giant man". då blir han en person som tycker att han är bättre för han är större och tyngre.
    Men jag skulle hellre föreslå att se honom face.
    Bra klipp!

    SvaraRadera
  6. Tack för nyheterna :) Big Show tycker jag ska vara heel och gärna riktigt elak oxå. Vill inte se wwe förstöra big show så han slutlig blir en komisk figur som larvar runt och förstör sig varumärke som monster. Likt Kozlov och brodus clay och andra lite större killar som slutat sina dagar som wwe:s clowner.

    SvaraRadera
  7. big show ska vara heel helt klart..mera trovärdig om man frågar mig :)

    SvaraRadera
  8. Big Show föredrar jag nog som face då han känns mer genuin och äkta när han kan låta sin riktiga personlighet skina igenom. Han är bra på att spela heel, men som karaktär så tycker jag han då bara känns som en standard heel.

    SvaraRadera
  9. Tack för nyheterna. Börjar tröttna på Big Show, faktiskt, tycker han används lite för mycket för att krossa antingen faces eller heels beroende på vad han nu råkar vara för stunden... Hade varit kul att låta lite av de nya brottarna synas istället. Dags för en "New WWE generation", typ.

    SvaraRadera
  10. Hunter_Hearst_Helmsley25 februari 2015 kl. 13:24

    Nån oljeshejk betalar väl bra för att WWE ska komma dit. Tyvärr har vi inte många sådana i Malmö, Gbg eller Sthlm

    SvaraRadera
  11. Hunter_Hearst_Helmsley25 februari 2015 kl. 13:26

    Ja! Trentdow är tillbaka!

    SvaraRadera
  12. Hunter_Hearst_Helmsley25 februari 2015 kl. 13:27

    Big Show ska inte vara något alls. Får gärna sluta. Samma sak gäller Kane. Eller bli part-timers i alla fall

    SvaraRadera
  13. Tack för nyheterna!Jag tycker Big Show passar bra som både heel och face!

    SvaraRadera
  14. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  15. Jag tycker Big Show passar bättre som face, han tar för mycket plats som heel

    SvaraRadera
  16. Jag måste nog säga att Big Show har spelat ut sin roll, då han inte längre är ett riktigt trovärdigt hot längre i singles-matcher. Vore bra ifall han tog en längre paus och kom tillbaka som en surprise på Royal Rumble nästa år!!!

    /Big Poppa

    SvaraRadera
  17. Tycker väl big show passar bäst som heel men kan tycka att wwe bör släppa fram andra och ge big show, kane andra lite äldre brottare mindre utrymme.

    Så kan man köra dessa gubbari tag-team matcher med fler brottare eller som utfyllnads gubbe i en money in the bank match bara för ha med en stor gubbe i matchen. Eller som en form av bodyguard till någon typ seth rollins, orton, triple h.

    SvaraRadera
  18. Är rätt så trött på Big Show i största allmänhet.... Dom får gärna välja in honom i Hall of Fame och arkivera honom.....

    SvaraRadera
  19. Tack för nyheterna :) Big show passar bäst som face

    SvaraRadera