torsdag 12 februari 2015

This Weeks WWE Wrestling News Road to Wrestlemania

Vi är på väg till Wrestlemania och självklart är det rykten och nyheter om årets största gala som dominerar. Och som vanligt dominerar er trogna reporter Trent skärmen, åtminstone storleksmässigt! Veckans nyheter, ett par dagar sent men som alltid, bättre sent än aldrig!




10 kommentarer:

  1. Håller definitivt med om att det är felbokat att sätta Romans plats på spel. Rätta mig om jag har fel men jag har för mig att Rey Mysterio råkade ut för samma sak efter att han vann, tror det var mot Kurt Angle eller nåt sånt. Slutade ju med att det blev en triple threat på WM där Angle var med men han vann ju inte.

    Fy skråen så bra NXT Rival var förresten, tycker att Finn Balor är fantastiskt bra både i ringen och hans karisma. Känns just nu som att han och Owens har störst chans att komma till raw/sd även om man kan tycka att Sami eller Neville förtjänar att komma dit först. Men vi får se, ingen tvekan om att NXT är råbra just nu, det är ju Triple H som håller i tyglarna där som han sa på stone colds podcast. Det märks, han har en sån hjärna för vad bra wrestling verkligen är, vilket är mer än man kan säga om de som skriver Raw samt Vince nuförtiden.

    SvaraRadera
  2. Vet ni något mer om Seth Rollins Twitter/Instagram-debacle? Han påstås ju ha varit otrogen med nån brud som värvats till NXT?
    Kommer detta innebära något för Seths framtid i WWE?

    SvaraRadera
  3. Tack för dessa underbara nyheter Trent. Om man ska Spåna lite WM cards då.
    Sting VS Triple H helt nästan klart. John Cena VS Bray Wyatt, John Cena måste la få vinna eftersom han inte gör de på Fast Lane. Sen tror jag Att de blir en Triple Threat. Brock Lesnar, Daniel Bryan, Roman Reigns om titeln. Vart bokar vi in The Undertaker då? och mot vem? Snälla inte Hulk Hogan bara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har för mig att dom sagt att eftersom det var triple threat på förra årets wm så blir det en mot en för bältet i år

      Radera
  4. Tack för nyheterna! Ja, det känns lite dumt att de ska hålla på och förstöra RR-fördelen för andra året i rad... Sen tycker jag försöket att vända Reigns till heel på Raw den här veckan var lite väl svagt.

    SvaraRadera
  5. tack för veckans nyheter :)

    SvaraRadera
  6. Tack för nyheterna Trent:)

    SvaraRadera
  7. Tack för nyheterna.

    SvaraRadera
  8. WWE bryr sig knappast om vad som är rätt eller fel. Triple H är bara ett egoiskiskt svin. Skiter i sina brottare och fans.
    Fast jag är nog mest bitter över att CM Punk aldrig mer kommer tillbaks. Schysst att få kicken på sin bröllopsdag...
    Tack för nyheterna Trent!

    SvaraRadera