söndag 15 februari 2015

This Weeks WWE Wrestling News Rollins in the nude!

Den här veckan klär vi av nyheterna helt och hållet och blottar allt! Ja, kanske inte riktigt lika mycket som Seth Rollins gör men vi gör ändå vårt bästa för att rapportera om allt som hänt. Trent gör sitt bästa också men det säger ju inte så mycket så vi lockar istället med flera fall av naket, riktigt våld, dödsfall och fula ord. Kan det bli bättre?Please Do Not Try This At Home Wants You!

16 kommentarer:

 1. Söndag natt och nyheter, alla tiders :) vad gäller Rollins tycker jag det är oerhört ledsamt ifall Vince drar ner honom i smutsen för detta, isåfall visar det bara att WWE inte borde ledas i en mans regi när de faktiskt är så stora som de är. Låt honom göra en liten miss för fasen, hur många har inte t ex herr Orton gjort genom sin karriär med divor och annat? skillnad på folk och folk tydligen.

  Gillar också Kendrick, han och London har gått några riktigt grymma matcher mot the young bucks som jag verkligen kan rekommendera, lite på ROH och några i house of hardcore. Rhyno vette tusan, skulle vara om han möter Bull (diggar att publiken skriker shit i hand ingångslåt) även om det är Corbin som förtjänar det då han är sjukt ointressant och inte passar in på NXT för fem öre. Han kan Rhyno få gore:a åt fanders tycker jag

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna på bästa sändningstid, ja tror att den där lottningen påminner lite om WWEs lottningar :) Förresten när va de ni skulle svara på våra frågor? jag har en hel bunt med frågor. så säg bara till när o vart man ska posta dom.

  SvaraRadera
 3. Tack Trent , alltid lika uppskattat! Nu laddar vi för tippning 1X2,

  SvaraRadera
 4. chael sonnen och wonderlai silva i wwe..i nåt sammanhang.bara dom
  inte är i samma rum, då blir det fight.gillar inte varandra.
  seth rollins kanske borde ta bort twitter kontot.

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna :) Trent : mail är skickat åt dig med mina adressuppgifter :)

  Är riktigt nöjd med att ha vunnit just de priset jag vann när jag äntligen vinner något efter jag har misslyckats i så många år :)

  Får hålla med om att de skulle vara tråkigt om Seth Rollins blev ner skickad i vince frysbox före han senare blir utskickad från wwe.( Finns ju värre misstag man kan göra och de är ju inte förstå gången en brottare gör lite fel.  SvaraRadera
 6. Uppskattar verkligen dina nyheter! Riktigt bra! :)

  SvaraRadera
 7. Tack för nyheterna. Risken finns väl att Seth Rollins cashar in Money in the bank på Wrestlemania, för att ändå inte lyckas besegra Reigns, och så har han haft väskan i ett helt år i onödan.

  Har till slut sett Sami Zayn i NXT, och jag hoppas att WWE inte slösar bort honom nu när han blivit uppkallad - bort emd Kane, Big Show & Ryback istället.

  Jerry the King lycka till i tippningen - det kan du behöva!

  /Big Poppa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dax för mig att bli bäst i Östergötland !

   Radera
 8. hockeywrestling17 februari 2015 08:08

  Tack för nyheterna.

  SvaraRadera
 9. Tack för nyheterna Trent, jag tror inte Seth Rollins får ett straff för att naken bilderna kom.

  SvaraRadera
 10. efter Bray Wyatts promon på måndagen, kan man ta de som han utmanar Undertaker?

  SvaraRadera
 11. Rollins mot Ziggler på Fastlane och Ziggler vinner - Rollins kommer nog få stryk i några matcher som "straff" för Twitter/instagram-kalabaliken.

  SvaraRadera
 12. Tack för nyheterna trent :) Tack för ert strålande jobb med bloggen Trent och Bruno :)

  SvaraRadera
 13. Tack för nyheterna! // Kane81

  SvaraRadera
 14. I don´t like Jack Swagger! :-)

  SvaraRadera