söndag 1 februari 2015

This Weeks WWE Wrestling News B & T Goes GBGW Again

Söndag kväll och dags för nyheterna som ni alla suttit som på nålar och väntat på! Nu är de här, grattis! B & T har ju varit i Göteborg i helgen och de har hunnit med en hel del som kommer att dyka upp här på bloggen. Rykten säger också att B & T blev misshandlade under galan, inget om detta i dessa nyheter men var så säkra, det kommer att dyka upp här i bloggen inom en snar framtid, det vill ingen här på redaktionen missa!




13 kommentarer:

  1. Såg ju ut att ha varit god stämning i götet. Måste pallra mig dit nångång, bor mitt i mellan karlstad och gbg så det är inte så himla långt :P

    Jag är ett fan av gamla skolans Dudley boys, ECW dudleys, den med hela familjen. Sign guy dudley, big dick dudley (död), spike dudley, devon & bubba samt den alltid lika sjukt roliga och störda Joel Gertner (stavning?) hela högen hade sån otrolig karisma tillsammans och var enligt mig det bästa med hela ECW.

    Skulle 3D nu återupplivas i dagens PG-WWE så vette tusan hur roligt det hade varit, visst vi hade säkert fått en del roliga kommentarer från Bully men känns som han hade hållts tillbaka väldigt mycket. Devon är ju i riktigt bra form så bra matcher hade verkligen inte varit några problem. Bullys face-off med Luke Harper på RR var nog det bästa med den matchen.

    Tackar för klippet och humorn!

    SvaraRadera
    Svar
    1. https://www.youtube.com/watch?v=QcjzJgDz1BM

      Så jävla underbart

      Radera
  2. Hunter_Hearst_Helmsley1 februari 2015 kl. 13:22

    Fast även om folk sa WWEN så räknas de ju fortfarande prenumeranter tills den dag som deras prenumeration tar. Tror iofs det var max 1000-2000 som sa upp. Det krävs inte heller jättemycket för att få saker att trenda worldwide. Inte sällan trendar svenska grejer (som knappast utländska twittrare bryr sig och twittrar om).

    Tror inte Bully Ray får nåt kontrakt men om han ska komma åter bör han få vara heel som han var i TNA. WWE är i stor behov av heels. Vid sidan av Rollins så finns ju bara Big Show och Kane. Zzzzzzark

    SvaraRadera
  3. Skulle gärna se team 3D som tränare i nya tough enough annars är jag osäker. Tror det skulle betyda matcher mot new age outlaws och det är inget som känns intressant direkt.

    När det gäller Bryan och Ziggler på WM så tror jag att vi kommer få se dem i en elemination match i lag med Cena och Sting mot HHH,Kane,Big Show och Rollins. Där the authoritys makt återigen står på spel. Så skulle jag ha bokat i alla fall. Men WWE gör ju nästan aldrig som jag vill. Så det blir säkert inte så.

    Hogan i match igen? Nej tack.

    SvaraRadera
  4. Stöket på RR var en jättebesvikelse. Det kändes nästan som en repris av förra årets.

    SvaraRadera
  5. Dudley boys hoppas jag får kontrakt med wwe och ger en större bredd till tag-team divisionen. Men tror inte wwe kommer ta in dem.

    Dock känns det som att de bara blir Bully Ray som kommer till wwe om någon av dem får kontrakt med wwe, för annars borde väl oxå Devon kommit in som en av de 30 under royal rumble. Då känns det ju mera troligt att R-truth bildar tag team med Bully Ray.

    Nej,tack till hogan. Möjligen om han skulle delta i någon form tag-team match när de kör tre mot tre i någon form av match.

    SvaraRadera
  6. bubba ray dudley till wwe..skulle vara fint..sen om devon dök
    upp också så skulle det bli än bättre. självklart som heel :)
    hulk hogan ? ehh näää, han behöver inte gå nån sista match.

    SvaraRadera
  7. Tack för nyheterna. bubba ray dudley till wwe ja tack.

    SvaraRadera
  8. Tack för nyheterna! ni är underbara. ni skulle passa bra i morgon soffan på morgonen. Dudley Boys är alltid Dudley Boys och dom ska va två, är dom bara en kan de kvitta men båda två hade lyft tag team bältet rejält!

    SvaraRadera
  9. Tack för nyheterna :)

    Ja.tack till Dudley boys i wwe igen :)

    Vad de gäller hogan sista match, så låter de inte jätteintressant och vem tusan vill möta honom och sänka sig till den nivån att få spö av en gammal gubbe med bäst före datum 2000 :)

    SvaraRadera
  10. Jag hade inte haft något emot att se dudley boys igen i wwe. dom kanske hade höjt nivån med vapenmatcher lite i wwe.
    Jag skulle gärna vilja se en sista match med hulk hogan. En singel-match då. det skulle vara kul om han mötte big show och gjorde typ samma grej som han gjorde mot andré the giant. fast hans rygg hade nog gått sönder då om han hade försökt scoopslammat big show.
    Tack för ett bra klipp.

    SvaraRadera
  11. Dudley Boys får gärna komma in och lyfta tag team-divisionen som återigen är i en svacka.

    SvaraRadera
  12. Tack för nyheterna! Jag skulle gärna vilja se Dudley Boys men det skulle funka med bra Bubba för mig. Hogan skulle jag kunna se en match till även om det inte skulle bli någon toppmatch, bara för att det är Hogan:) // Kane81

    SvaraRadera